2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Saha'dan 'Beşiktaş' açıklaması

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Fransız golcüsü Louis Saha Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Hiçbir takımla görüşmedim. David Moyes (Everton Teknik Direktörü) bana bir şans verdi ve bu nedenle ona borcumu ödemek istiyorum. Takımımdan ayrılmayacağım" dedi.

Bir süredir bazı basın yayın organlarından Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Louis Saha için transfer girişimlerinde bulunduğu ve transferin bitme aşamasında olduğu iddia ediliyordu.

İngiltere Premier Ligi'nde Fulham ve Manchester United formaları da giyen Louis Saha, 2004 yılından beri Fransa Milli Takımı'nın formasını da 18 maçta giydi ve 4 gole imzasını attı.

http://www.kartalhaber.com/haber/13024828/sahadan-besiktas-aciklamasi-.html

heheh yok artık lebron :D kolpa basın ters köşemi yaptı yine zaten forvet değil bize sağ bek sol bek ve 10 numara lazım forvet bobo giderse alırız

Yav zaten aLınıcaksa biLe bunun haberi en erken transferin gerçekLeşmesinden 1 gün önce basına düşer. "Ha geLdi ha geLicek uçağa bindi indi,menajeri istanbuLa geLdi" Lerin hangisinin sonunda transfer gerçekLeşti ?

9jni2w.jpg

Louis Saha Geliyor......
Beşiktaş’ta Louis Saha rüzgarı esiyor... Siyah-Beyazlılar’ın büyük ölçüde bitirdiği Louis Saha transferi için, dün Paris’te son görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı. Fransız futbolcunun kulübü Everton ile her konuda el sıkışan Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, hemen rotayı Kanarya Adası’nda tatilini geçiren Saha’ya çevirdi. Yıllık 3 milyon Euro karşılığında siyahi yıldızla da el sıkışan Siyah-Beyazlılar, golcü transferinde mutlu sona ulaşmayı başardılar. Fransız süperstarın herhangi bir sakatlığının bulunmaması da Beşiktaşlı idarecilerin yüzünü güldürdüDevler Ligi ön planda
Yarın tatilini noktalayacak olan Louis Saha’nın, Beşiktaşlı idarecilerle yapacağı son görüşmenin sonrasında Cuma günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Pascal Nouma’dan sonra kadrosunu ilk kez Fransız bir golcüyle güçlendirecek olan Beşiktaş’ta taraftarlar da dört gözle Saha’yı bekliyor. Yıllarca İngiltere Premier Ligi’nde başarıyla top koşturan Saha’nın ikna edilmesinde, Şampiyonlar Ligi unsurunun ön planda olduğu kaydedildi.

kaynak: fanatik.

FLAŞ! lugano beşiktaş yolunda

Lugano Beşiktaş yolunda

Fenerbahçe’den 3.2 Milyon Euro isteyen, Lugano’nun menejeri Figer, İtalyan kulüplerinden istediğini bulamayınca rotayı tekrar Türkiye’ye çevirdi.

Takım içi dengeleri bozmak istemeyen Fenerbahçe, Lugano’ya yıllık 2.3 Milyon Euro teklif etmişti.

Menejer Figer, Topuz konusunda taraftarını sıkıntıya sokan Beşiktaş’a yöneldi.

Stoper sıkıntısı olmamasına rağmen Beşiktaş’ında bu transfere sıcak baktığı konuşuluyor...

kaynak: msn.com

teşekkür???

Kaynak göremedim,ekLemezsen kuraLLar gereği konun kapanacak..

ayrıca Lugano gibi bi oyuncunun böyLe bi transfere imza atacağını düşünmüyorum,tamam saha içinde çirkeftir,kasti sertLikLer yapar ama saha dışında böyLe bişiyi imza atmaz..

Kaynak göremedim,ekLemezsen kuraLLar gereği konun kapanacak..

ayrıca Lugano gibi bi oyuncunun böyLe bi transfere imza atacağını düşünmüyorum,tamam saha içinde çirkeftir,kasti sertLikLer yapar ama saha dışında böyLe bişiyi imza atmaz..

kaynak ekledim msn.com da anasayfadan verildi şahsen bi beşiktaşlı olarak bende istemem luganoyu

...::: Beşiktaş'tan 2 Transfer Birden :::...

864525524.jpg

Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin de listesinde olduğu öne sürülen Denizlisporlu Çağlar Birinci için kulübüyle anlaştı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ayrıca, kaleci Cenk Gönen için de Denizlispor Başkanı Ali İpek ile el sıkıştı.

İstanbul’da Yıldırım Demirören ile görüşen Ali İpek’in, iki oyuncu için 3 milyon avro ve iki genç oyuncu talep etti.

Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelen Ali İpek'in, Cenk ve Çağlar konusunda görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Özsoy:"Anlaştığımızı söylemedim"

Denizlispor ikinci başkanı Mehmet Özsoy Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaştıkları yönünde bir açıklama yapmadığını söyledi.

Bugün bir haber ajansı tarafından servis edilen "Denizlispor ikinci başkanı Mehmet Özsoy Çağlar ve Cenk'in transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı" şeklindeki haber üzerine konuştu.
Mehmet Özsoy bu şekilde bir açıklama yapmadığını ifade ederken "Ben sadece Beşiktaş'ın bu oyuncularla ilgilendiğini ve başkanımız Ali İpek ile Yıldırım Demirören'in bu konuda görüştüğünü ancak çıkan sonucu bilmediğimi söyledim" dedi.

Kaynak:.

baştaki adam gereksiz bir insan olduğu için yapılan gereksiz transferler gayet normal..

Roman Pavlyuchenko (işallah alırız)

KARTALA SÜPER RUS

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören´in, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası´nda Rusya formasıyla yıldızlaşan Roman Pavlyuchenko ile bizzat pazarlık yaptığı öğrenildi.Devler Ligi için yeterli bir kadro kuracağını ifade ederken “Dünya çapında iki yıldız alacağım” sözünü veren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Rusya formasıyla yıldızlaşan Roman Pavlyuchenko ile bizzat pazarlık yaptığı öğrenildi. 121 maç-69 gol istatistiğiyle adını ‘unutulmazlar’ arasına yazdırdığı Spartak Moskova’dan Tottenham’a transfer olan Rus golcü, İngiltere Premier Ligi’nde aradığını bulamadı. Ada’da forma şansı yakaladığı 28 maçta sadece 6 gol atabilen Pavlyuchenko’ya Stuttgart da talip. Ancak Pavlyuchenko’nun direkt Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği için Kartal’a daha yakın olduğu bildirildi.
KAYNAK: fanatik.com.tr

teşekkür?

Geri