2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

мυѕтαƒαƒв;4371069' Alıntı:
Balon_2_437.jpg

Bu ne şimdi :D havanızımı alırsın diyorsun :D

SoL ßeke SaqLam ßi Oyuncu Şart.. iLLa YıLdız oLmasıda Şart DeqıL.. YıLdız Adayı oLsa Daha GuzeL oLur..

Ayrıca Konuya aLakasız Post Atmasın Kimse...!!!

Sakın HoLoskoyu Satmak Gißi ßi Hata Yapma Yönetım.. O Daha Fenere Çooooookkk GoL Atıcak..

Mıchael Fınk Beşiktaş'ta...

MICHAEL FINK BEŞİKTAŞ'TA...

michael_fink.jpg

Beşiktaş Kulübü, Alman futbolcu Michael Fink ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, 'Şirketimiz, Eintracht Frankfurt'un Alman oyuncusu Michael Fink ile yıllık 1.200.000 avro karşılığında 3 yıllık (2011-12 sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır' denildi.

Michael Fink Kimdir?

2 Şubat 1982 tarihinde Waiblingen’de doğan Alman futbolcu, orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. 1.83 metrelik boyu ve fiziğiyle dikkat çeken Fink, futbola 1990-1991 senesinde VFR Waiblingen takımında başladı. 2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta görev yapan Fink, 59 maçta 3 gol attı. 2004-2006 yıllarını Arminia Bielefeld formasıyla geçiren Fink, bu süre içinde 44 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Alman futbolcu 2006 yılında Eintracht Frankfurt’a transfer oldu ve 3 yılda 87 maçta 4 golle kaydetti.

Eintracht Frankfurt’ta bu yıl 32 maçta görev yapan Fink, bu karşılaşmaların 30’una ilk onbirde başladı. 2680 dakika sahada kalan Fink, 5 gol attı, 6 da sarı kart gördü.

KaynaK

At Finke Topu :) Orta ALanda Fink Atacak Desenize =)

HayırLı OLsun =)

HayırLı oLsun. . .

Beşiktaş Riise'nin peşinde

2zscrx0.jpg

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, kadrosuna tecrübeli isimler katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah beyazlı yönetim bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolları ayırmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamak için Avrupa'nın önemli futbolcuları ile temasa geçiyor.

Yönetim kurulu, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan Norveçli oyuncu John Arne Riise'yi transfer listesini aldı.

29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusu 2001 yılından itibaren 7 sezon Liverpool forması giymiş, ardından da Roma'ya transfer olmuştu. 2008-2009 sezonunda 41 maçta Roma forması giyen Riise 2 gol kaydetti.

Roma ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'da sona erecek olan Norveçli futbolcunun için yaklaşık 5 milyon euro bonservisi bedeli isteneceği ve siyah beyazlı kulübün bu futbolcuyu kesin olarak almaya karar vermesi halinde Roma ile temaslara başlayacağı kaydedildi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11829587.asp?gid=229

Rusya'dan buz gibi haber!

Sol kanat oyuncusu Zhirkov´u Chelsea´ye satmaya hazırlanan CSKA Moskova, Caner´i kadrosunda tutmak istiyor. Genç futbolcu, “Kulüpler anlaşsın, ben gelmeye hazırım” diyor

18_257817_Caner.jpg

Mehmet Topuz’dan sonra Caner Erkin transferi de arapsaçına döndü. Daha önce Beşiktaş’a yeşil ışık yakan CSKA Moskova’nın, sol beki Zhirkov için Chelsea’yle anlaşması planları alt-üst etti. Zhirkov’un gitmesiyle birlikte, Caner Erkin’in de Rusya’da kalma ihtimali güçlendi. Yöneticilerle bir görüşme yapan genç futbolcu, “Moskova’yla görüştüm. Zhirkov’un gidişiyle, bana ihtiyaç duyduklarını söylediler. Ben de gelmek istiyorum, ancak ne yapacağımı şaşırdım” dedi. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Caner için, Siyah-Beyazlılar daha önce kiralama yolunu denemiş, ancak başarılı olamamıştı.

Denizli ‘Tamam’ dedi

Caner’deki son durumu hemen Denizli’ye bildiren idareciler, ilginç bir yanıt aldı. Denizli, “Stoper aldık. Toraman sağda da oynar. Ayrıca Mehmet Topuz da büyük ihtimalle gelecek. Ekrem’i solda değerlendirebilirim. İbrahim Üzülmez ile birlikte bana yeter. En kötü Rodrigo Tello bile solda oynar.?Bu konuda sıkıntı yaşamayız. Şartlarımızı farklı hedeflere yöneltebiliriz” dedi. Denizli’nin de bu sözleri üzerine, Beşiktaş Caner Erkin transferini şimdilik askıya aldı ve farklı hedeflere yönelmeye başladı.

Fanatik

Haßerde İbrahim ÜzüLmez Yazısını Gördum MoreLım ßozuLdu Anasını Satimm...

mozole kardeşim emin ol ben de bi türlü anlayamıyorum . eğer ciddi hedeflerimiz olucaksa ibrahim üzülmez ile plan yapmak ne kadar doğru tartışılır.

Geri