2007 deprem yönetmeliği içeren Sta Update

fatih çiftçi neyin çalışıp çalışmadığımı açıklarsan daha net cevap alacaksın.

Bu forum sayfasında 10 larca ihtimal var. Bir kaçını açıklayım sana;

Sta4CAD LPT çıkışı olmayan Laptopta çalışmaz.
Sta4CAD 09/06/2007 güncellemelerinden sonra yapılan güncellemelerle çalışmaz.
Sta4CAD v12.1 bu emulatörle çalışmaz.
Sta4CAD bazı bilgisayarlarda güncellemeleri kabul etmez.....

Gibi bir çok aksilik arz etmekte.

Arkadaşlar sta4cad updatelerini bu şekilde yaptım sizde bi bakın

v12.1 olunca calısmıyor biliyorsunuz bende stanın sitesinden updateleri indirdim ve sırayla denedim biliyorsunuz 5 adet update dosyası var bunlar

Stagrup1.zip (Bilgi girişi, analiz programları)

Stagrup2.zip (Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi)

Stagrup3.zip (Çizim programları ve fontlar)

Stagrup4.zip (Radye sonlu elemanlar ve plak sonlu elemanlar)

Stagrup5.zip (Yardımcı programlar)

bu dosyalarlardan Stagrup1.zip dosyasını KULLANMADAN diğer dosyaları KULLANARAK staunzip ile ile update yaptım ve v12.0 18/08/2007 oldu

bilgilerinize

Ayrıca bu crack işlerinden anlayan bi arkadas varsa bu Stagrup1.zip dosyanın içindekilerden birisi bu emulatörü devre dısı bırakıyor onu bulabilirse cok guzel olur

kontinyu zaten sata1 grupta sta exe dosyası bulunuyor.problemde onu kırmak zaten.

stagrup1 deki sta axe yi değiştirerek denedim lisanslı olarak göründü ancak proje acınca demo versyon yazıyordu sanırım sta exe nin yanında bi iki program daha var bu emulatörün çalısmasını engelleyen stagrup 1 in içerisinde

kontinyu' Alıntı:
stagrup1 deki sta axe yi değiştirerek denedim lisanslı olarak göründü ancak proje acınca demo versyon yazıyordu sanırım sta exe nin yanında bi iki program daha var bu emulatörün çalısmasını engelleyen stagrup 1 in içerisinde
kesinlikle oyle, tek bir exe'yi degistirmek yetmiyor, tek tek deneyerek hangi programların crack'i engelledigini bulmak gerekiyor,
ayrıca yeni baslık altında iki yeni emulator gonderdim kimse calısıp calısmadıgı hakkında yorum yazmamıs, sevkim arzum kırıldı valla:melek
bu arada sunu da ekleyim sta1 haric digerlerini yukleyince hesap yapıldıktan sonra gene demo versiyonu diyor yani en duzgun callısan update 19.06.2007 olandır

evet dediğin gibi siromar çözüm yaptıktan sonra demo versiyonu oluyor cıktıları da alamıyorsun doğal olarak

bu 19/07/2007 updati elinde olan arkadaş paylaşabilirmi

hocam ben paylastım zaten senden baskada cok isteyen oldu(3 kisi harici tesekkur eden olmadı gerci ama:(), sitede sta4cad diye aratınca cıkıyor karsına

Siromar' Alıntı:
hocam ben paylastım zaten senden baskada cok isteyen oldu(3 kisi harici tesekkur eden olmadı gerci ama:(), sitede sta4cad diye aratınca cıkıyor karsına

Ben bi kaç gün önce denedim ama olmadı. verdiğin emülatörü çalıştıramadım. kurulumda kurulum başarılı demesi gereken iki yer vardı sadece tekine başarılı dedirtebildim. doğal olarak emülatör çalışmadı. STA4CAD i ilk açınca Bilgisyaraınız kapanacak uayarısı veriyo HAYIR deyip sta yı açıncada anahtar bulunamadı dedi.

Bir fikrin varmı acaba

liman benim toplam 2 tane emulatorum var, 2 emulatorun de calısması icin orjinal hasp driver yuklenmesi gerekiyor eger orjinali yuklememe ragmen calısmadı diyorsan diger emulatoru (http://rapidshare.com/files/47706865/emulator.rar.html) 27173F6B.reg'i kayıt defterine gir rar sifresi siromar )) dene derim onda boyle bi sorun yasamayacaksın,
ayrıca bilgisayarınız kapanacak uyarısını bana da veriyor ilk yuklemede ama restart attıktan sonra calısıyor herkese kolay gelsin

sta

Arkadaşlar programla ilgili bir kaç ufak sorum olacak;

Listede bahsi geçen rapid'ten indirdiğimiz

sta4(crack)12 rar lı 2 dosyadan oluşan sta4cad programını bilgisayara yükleyip cracklediğimiz zaman sta4cad11 yazıyor versiyonda?(Program 12 versionu değilmi benmi bir hata yaptım acabA?

Liman arkadaşımızın yazıdığı sta4update i yüklediğimizde program kitleniyor..Açılmıyor fakat bu sefer version 12 yazıyor?Laptop kullanıyorum ve laptopumda ltp portu yok sorun bumudur?

Windows Xp 'de yeni deprem yönetmeliğine göre sta4cad kullanabilen arkadaşımız varmı (tabiki ticari amaçla değil - kul hakkı var)

kolay gelsin..

Liman' Alıntı:
Ben bi kaç gün önce denedim ama olmadı. verdiğin emülatörü çalıştıramadım. kurulumda kurulum başarılı demesi gereken iki yer vardı sadece tekine başarılı dedirtebildim. doğal olarak emülatör çalışmadı. STA4CAD i ilk açınca Bilgisyaraınız kapanacak uayarısı veriyo HAYIR deyip sta yı açıncada anahtar bulunamadı dedi.

Bir fikrin varmı acaba
liman diger emulatoru kullandın mı, calısıp calısmadıgı hakkında bi haber verebilir misin

bende normal olarak sta4cad calısıyordu bunları yaptıktan sonra calısmadı ama nedeni nedir acaba

update sorunu

arkadaşlar masaüstü bilgisayara forumdaki sta4'cad i kurdum version 12 olarak.ve liman arkadaşımızın yüklediği güncellemeyi indirip kurdum fakat version yazan bölümde hala 27.03.2006 yazıyor.Güncelleştirme nicin gercekleşmedi acaba?

Allah Razı olsun, Allah ne muradın varsa versin :)

bu 12.1 olayını yakından takip ediyorum. özellikle siromar ve liman kardeşlerime teşekkürü borç bilirim gayretlerinden dolayı. dediklerine aynen katılıyorum. 12.1 olayı tamamen uydurmadır. crack kullanımını engellemek içindir.

19.06 dan sonra yeni yapılar için yapılmış güncelleme yok aslında.

sanırım güçlendirme için bir-iki ilave yapıldı.

19.06 güncellemesi 2007 deprem yönetmeliğine uyumlu.

Bu güncelleme yayınlandığında program satıcıları , programın tam uyumlu olduğunu söylüyorlardı.

12.1 çıkınca 12.0 nin uyumlu olmadığını söylemeye başladılar.

herkesi salak yerine mi koymaya çalışıyolar yoksa bunlar mı salak? Yeni mi farkettiler uyumsuz olduğunu !!!

Crack le mücadelelerini anlıyorum ama bu tutumlarını anlamakta zorluk çekiyorum.

dediklerinizin aynısı yaptım ama olmadı bende toshıbe a100-233 var programı actıgım zaman sanki cözcek gibi bekliyor ama hic bisi olmuyor. sorun nerde anlamadım..

Eyvellah çok makbule geçti eline sağlık.

Geri