2007 deprem yönetmeliği içeren Sta Update

KardeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Allah GÖnlÜnÜ Yapsin.saĞol

kardeş öncelikle allah razı olsun ama bende bir türlü çalışmadı yani bu dosyalarıda yükleyince crack devre dışı oluyor ve bilgisayar donuyor lütfen yardımcı ol ne yapayım

Liman kardeşim verdiğin crack için çok teşekkürler....Senden bir ricam olacak ..sanırım bu crack işinde bayağı uzmansın. Verdiğin crack 3 Mayıs 2007 öncesi güncelleme ile ilgili. 3 Mayıstan sonra yapılan güncellemeyide crackleyip sunabilirsen çok memnun oluruz.
Bilgi için: bu carck sadece LPT portu olan PC lerde çalışıyor. LPT portu olmayanlar kurma problemi yaşıyoruz diye üzelmesinler.

arkadaşlar hala bu lpt portu işine çözüm bulan yokmu............

arkadaslar supersiniz. Liman kardes cok sey mi istiyoruz bilmiyorum son yonetmelikte bazı kriteler değisti ve bundan dolayı versiyon 12.1 cıktı. buna bir el atsan super olacak. coooooooookkkkkkkk tesekkurler

dostum su ltp olayına bi cozum bulan yok mu ya bizimkilerde yok oyle bi sey:(

lima ben verdiğin şekilde kopyalayıp c nin içindeki dosyasına attım ve değiştitrlsinmiye evet dedim.. daha sonra analiz falan hepsi sorunsuz oldu fakat tek sorunuzm printerdan çıktı alırken hala TDY97 CODE gösteriyor yani hala 1997 deprem yönetmeliği diye gösteriyor.. bunu nasıl 2007 yapıcam yoksa güncellemeyi yaparken kaçırdığım bir yermi var.. yardım edersen sevinirim...

Verdiğim dosyaların tamamını C/sta.. nın içine atarasan 2007 olması lazım. Güncellemenin olup olmadığını şundan öğrenebilirsin. Sta4Cad in ilk menü sayfasında versiyon update nin karşında yazan tarihe bi gözat. 01.03.2007 olması lazım değilse güncelleme olmadı demektir. Tarih bu ise analiz ve çizim opsiyonlarında, deprem standardına bi gözat, muhtemelen 97 işaretlidir. onu 2007 yap.umarım faydalı olmuşumdur. Kolay gelisn

Verdiğim dosyaların tamamını C/sta.. nın içine atarasan 2007 olması lazım. Güncellemenin olup olmadığını şundan öğrenebilirsin. Sta4Cad in ilk menü sayfasında versiyon update nin karşında yazan tarihe bi gözat. 01.03.2007 olması lazım değilse güncelleme olmadı demektir. Tarih bu ise analiz ve çizim opsiyonlarında, deprem standardına bi gözat, muhtemelen 97 işaretlidir. onu 2007 yap.umarım faydalı olmuşumdur. Kolay gelisn

oldu arkadaşım.. sadece tiki kaldırıp tekrardan işaretlediğimizde tdy2007 yazıyor.. sağolasın..

12.1 versiyonu sadece bu crack'in kullanımını engellemek icin yapılmıstır, tam uyum olayı tamamen hikaye, ben de su anda crack'li 19.06.2007 updati calısmakta eger 12.1'i yuklerseniz crack patlar haberiniz olsun

Siromar' Alıntı:
12.1 versiyonu sadece bu crack'in kullanımını engellemek icin yapılmıstır, tam uyum olayı tamamen hikaye, ben de su anda crack'li 19.06.2007 updati calısmakta eger 12.1'i yuklerseniz crack patlar haberiniz olsun

bencede arkadaş haklı sanırım sadece crack için olabilir
buda bundan sonraki update leri yapamıyacagız anlamına gelir tabiki bu problem çözülene kadar...

Siromar arkadaşımızın dediği tamamen doğru.
19.06.2007 versiyonundan sonraki update lerde mecvut crack etksiz kalıyor. Yeni deprem yönetmeliğine uyum zaten bu tarihten önceki güncellemelerde sağlanmıştı.

19.06.2007 update

arkadaşlar öncelikle forumlar bilgi paylaşımı için çok güzel
sta v 12 lpt portu olmayanbilgisyarlarda çalışmıyor arkadaşlar bana 19.06.2007 updateleri lazım
sta nın kendi sitesinden indirdim çalışmıyor

19.06.2007 update ni paylaşırsanız sevinirim

19.06.2007 updatesine bu akşma evde bakayım mevcut olabilir ama ben yanlış hatırlamıyosam bu güncellemede crack ı devre dışı brakıyordu. gene bi bakıp deneyeyim arkadaşlar.
Stanın web sitesinden indirdiğin güncellemeler yeni yapılan güncellemeler olur genelde.

V12.1 gelince son güncelleme olduğu tamamen balon. arkdaşların dediği gibi crackı devre dışı brakmak için çıkarılmış. ufak tefek değişiklik yok değil. ama kayda değer bişey yok. en göze çarpanı ise kilit olmadığında demo olarak çalışıyor. daha önce kilit olmadan açılmıyordu. Gözüme çarpan o ilk bakışta.

sta update

ilgilendiğiniz için teşekkürler . web adresinden alınan dosyalar kopyalandığında menü deki tuşlar epki vermiyor. yani crack devredışı oluyor.bir önceki updateler olsa 19 06 2007 update olsa yani elende olan varsa çok sevinirim teşekkürler

19 06 2007 update'i elinde olan bir arkadaş rapide yüklerse çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

kardeş harika bir iş çıkarmışsın helal olsun sana

alooo şimdi çalısıoyomu calısmıyomu soleyın de ole ındıreleım

Geri