2000 Mes. + Userlara Kücük Yazı Fondunda İmza Hakkı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
Ba$lık gayet acık ve net...

2000 veya bu rakam degısebılırde...

Sizin bilceğiniz i$...

Ve ayrıca yeni THEMA'mızla bilikte Sitemiz hızlı oldugu icin artık Siteyi kasar bahanesi kendi Kanımca Ortadan Kalkmı$tır........Ewt sadece Yazı Fondu Ama Kucuk Fond'daVe Siyah Yazı Rengi Boyut Ort:12-14 olucak.. Siteyi Kasmıycak Sekilde...

Boyle 1 yazı fondu yazı rengı boyutu bence fazla forumu hatta hıc etkılemez...

Yazı Yeter bence...Cunku İmza İnsanların Kendini İfaDE etme sekli Olarak Goruyorum Ben...

Anlamayanlar İçin :D Resim Yok...​

+ 1 Güzel bir fikiR

Bencede çok ii fikir..mesajlardada görünürse ii olabilir..
Bana noluyosa sanki dicemde biraz post kasarım :p
Bide teşekkür edilme sayısına göre yapılabilme imkanı varsa oda güzel olur...Belli bi sınır

BenCe GüZeL Bi ÖNeRi ... YaZı Da SiTeyİ kAsMaz ZaTeN 2.000 MesaJa uLaşAbiLmeK iÇiN bAyaĞa zaMaNıM VaR =) BeNdeN BüYüK bi + =)

olabilir ama sadece standart fontta yazı olursa
(bold yazmakta serbest olmalıdır tabi :hhdil )
tabi rakam 2000 olursa mesaj kasmaya başlayacaktır pek çok üye
mesaj sayısından başka şartlarda aranabilir(konu sayısı olabilir)

+1 bncede olsa iyi olur ama fazla abartmadan..

yalnız 2000 çok gibi geldi bna...

Bence olmaması dahan iyi sebep
1- Hackhell Cumhuriyeti bir devlettir ve bütündür userler ve modlar arasında ayrımcılık olmaz=P
2-2000 msj dan dusuk uyeler ıkıncı sınıf uyemı oluyor yani bence olmaz
3-BEnım bildigim bır cok kısi daha msjları nasıl yazagını bılmıyor bu ımzalarlada tarısma yaratabılır.
4-en önemlisi forum olarak farkımız sadeligimizle güzelligimiz
5-unutulmamalıdırki demokrasi ile yönetiliyoruz tabiki oylar belirleyecek =)

Geçen gün VİP üye faLan dendiginde ayrımcıLık oLur dendi ßuda ayrımcıLıktır ßana göre 2.000 msj üstü üyeLer 2000 aLtındakiLerden üstün gibi oLur..
Yada ßen imza yazabiLmek için 2.000 msj mı kasayım ?

evet katılıyorum olabılır gercekten..

KinqTufaN' Alıntı:
Geçen gün VİP üye faLan dendiginde ayrımcıLık oLur dendi ßuda ayrımcıLıktır ßana göre 2.000 msj üstü üyeLer 2000 aLtındakiLerden üstün gibi oLur..
Yada ßen imza yazabiLmek için 2.000 msj mı kasayım ?

TufaN Hic Alakası Yok Bence...VİP ile...

2000 Mes benım koydugum sabıt 1 rakam deil yazıyı eksık okumussun...Mesela Dıorum

Bu RakaM'ı Sizler Belirliyceksiniz....die de belirttim...zaten

Ayrıca burda senden para vs...bir sey istenmiyor...

Ayrımcılık gibi bir sey soz konusu deildir...

efet cok qüzel bi fikir bencede :)

sadece msj sayısı deil tşk sayısınada bakılabılır.. en azından belki paylasım yapmak adına gayret olusabılır diye düşünüyorum...

msj sayısı olursa bazıları post kasma yarısına girebılır :)

Valla bize fazladan iş çıkar, böyle oldukça iyi, netler de hızlandı,herkes upload yaparak bu hakka erişebilir :goz:

Bence mantıklı..Bir sınızlama olsa iyi olur ama..çünki sonra destan yazıp kalabalık yapmasınlar..

Artı bir..

güsel olabilerdi ama gerek yok çünkü bu kadar büyük bi forumda kötü postların önüne geçemiorus kaldı ki imsaların nası önüne geçilecek :) ki hut un bi ösel tarafı kalmiycak osaman ayrıca hısı da asaltabiliceni düşünüorm sadelik en iisi :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri