200 PKK'lı Sınırı Nasıl Geçer Kardeşim

bazı hamleler yapılırken birileri düğmeye basıyo ve engellenio bu tasrı yıllardır var ama hala yürürlüğe girmedi neden,, dediğin gibi istemeyenler tarafından peki bunlar kim ordu içindeki yahudi kökenli silah tüccarlarımı yoksa derin devlet mekanizmasımı yada Türkiyenin gizli zenginlerimi

Evet zamanın da doğuda özel harekatçıları kaldıran şimdi de Amerika da özel güvenlik şirleti kuran ıÇevik Bir paşayı unutmayıv

Yaralı asker çatışmayı anlattı 23 Ekim 2007

PKK saldırısında 12 şehit veren Hakkari'nin Dağlıca köyündeki piyade taburunda yaralanan kahraman erlerden biri, o gece yaşananları yakınlarına anlattı.

Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre; hastaneden, kendisini telefonla arayan yakınları ile görüşen Mehmetçik, "Çatışma saatlerce sürdü. O kadar kurşun sıktık ki, mühimmatımız bitti. Bendeki şarjörler bitince, şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim" dedi. Halen askeri bir hastanede tedavi altında tutulan ve durumu iyi olan Dağlıca Taburu'nun kahraman gazisi bazı arkadaşlarının da kaçırıldığını söyledi. İşte kahraman askerin anlattıkları:

KÖSTEBEK KUŞKUSU
"Cumartesi'yi pazara bağlayan gece yarısı, birliğimize sızma yaptılar. Çok kalabalıklardı. Ve çok yüklü gelmişlerdi. Biz tepede 50 kişiydik. Uyuma şansımız yoktu. Tepe emniyetini alıyorduk. Çok yakınımızda olduklarını biliyorduk, sesleri geliyordu. Telsiz konuşmalarını da dinliyorduk. Üstlerimizden öğrendiğime göre, içimizden, bizi bilen biri 'Buraya gelebilirsiniz, Burası savunmasız demiş... Bir anda geldiler.. Her yerden çıkıyorlardı. Özellikle üst bölgeyi çevrelediler. Biz iki gün öncesine kadar biliyorduk geleceklerini. Çok kalabalıklardı. Adamların nöbet tuttuklarını, doldur boşalt yaptıklarını, şarjörlerini değiştirdikler değiştirdiklerini her şeyi gördük. Hem termal kamera, hem nikon hem de gece görüş var. Her şeyi gördük. Bizimkiler sekiz kilometre öbür tarafa 3- 4 tane havan attı.

SAYILARI 150'DEN ÇOKTU
Gelenlerin sayısı 150'nin üstündeydi diye tahmin ediyorum. Çünkü üç bölgeyi yuvarlak içine aldılar. Hepimiz uyanıktık. Saat gece 12'yi 20 geçe başladı. Saat 4'e çeyrek kala kobra helikopterler geldi. O saate kadar hep savunmaya çalıştık. Mühimmatımız bitti. Bende üç şarjör kaldı. Şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim. El bombası pimi çektim. Bir tane hücüm yeleği buldum. Onlar üstten ve arkadan saldırdılar. Biz önden bekliyorduk. Bizim inip, çıkamayacağımız yerlerden geldiler. Bunları önceden tespit etmiştik. Benim onbeş metre ilerimdeydi adamlar. Kürtçe falan konuşuyorlardı. İsimlerini falan hep duydum. Roketleri vardı. Çok sağlam gelmişlerdi. Doçka (bir tür uçaksavar) bile getirmiş adamlar. Çok ağır bir silah. Silahlar, el bombaları....Bizden 7-8 kişi şehit düştü. Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.

YARALILARI TAŞIDIM
Sonra kobralar bastırmaya başlayınca çocukları aldılar, gittiler. Ben bir tanesini vurdum diye sanıyorum. Çünkü el bombası pimi sesini duydum. On metre yukarımdaydı. Biz aşağıdaydık. Benim yanımda çok arkadaşım öldü. İki tanesini sırtımda taşıdım helikoptere. Onlar gidince sağdan soldan yaralıları topladık. Ben de yaralıyım ama diğer diğer çocuklara göre iyiyim. Sağlığımda bir sorun yok..."

Askeri eleştirenler okusun bakalım

Yaralı asker çatışmayı anlattı 23 Ekim 2007

PKK saldırısında 12 şehit veren Hakkari'nin Dağlıca köyündeki piyade taburunda yaralanan kahraman erlerden biri, o gece yaşananları yakınlarına anlattı.

Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ün haberine göre; hastaneden, kendisini telefonla arayan yakınları ile görüşen Mehmetçik, "Çatışma saatlerce sürdü. O kadar kurşun sıktık ki, mühimmatımız bitti. Bendeki şarjörler bitince, şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim" dedi. Halen askeri bir hastanede tedavi altında tutulan ve durumu iyi olan Dağlıca Taburu'nun kahraman gazisi bazı arkadaşlarının da kaçırıldığını söyledi. İşte kahraman askerin anlattıkları:

KÖSTEBEK KUŞKUSU
"Cumartesi'yi pazara bağlayan gece yarısı, birliğimize sızma yaptılar. Çok kalabalıklardı. Ve çok yüklü gelmişlerdi. Biz tepede 50 kişiydik. Uyuma şansımız yoktu. Tepe emniyetini alıyorduk. Çok yakınımızda olduklarını biliyorduk, sesleri geliyordu. Telsiz konuşmalarını da dinliyorduk. Üstlerimizden öğrendiğime göre, içimizden, bizi bilen biri 'Buraya gelebilirsiniz, Burası savunmasız demiş... Bir anda geldiler.. Her yerden çıkıyorlardı. Özellikle üst bölgeyi çevrelediler. Biz iki gün öncesine kadar biliyorduk geleceklerini. Çok kalabalıklardı. Adamların nöbet tuttuklarını, doldur boşalt yaptıklarını, şarjörlerini değiştirdikler değiştirdiklerini her şeyi gördük. Hem termal kamera, hem nikon hem de gece görüş var. Her şeyi gördük. Bizimkiler sekiz kilometre öbür tarafa 3- 4 tane havan attı.

SAYILARI 150'DEN ÇOKTU
Gelenlerin sayısı 150'nin üstündeydi diye tahmin ediyorum. Çünkü üç bölgeyi yuvarlak içine aldılar. Hepimiz uyanıktık. Saat gece 12'yi 20 geçe başladı. Saat 4'e çeyrek kala kobra helikopterler geldi. O saate kadar hep savunmaya çalıştık. Mühimmatımız bitti. Bende üç şarjör kaldı. Şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini aldım. Beş şarjör bitirdim. El bombası pimi çektim. Bir tane hücüm yeleği buldum. Onlar üstten ve arkadan saldırdılar. Biz önden bekliyorduk. Bizim inip, çıkamayacağımız yerlerden geldiler. Bunları önceden tespit etmiştik. Benim onbeş metre ilerimdeydi adamlar. Kürtçe falan konuşuyorlardı. İsimlerini falan hep duydum. Roketleri vardı. Çok sağlam gelmişlerdi. Doçka (bir tür uçaksavar) bile getirmiş adamlar. Çok ağır bir silah. Silahlar, el bombaları....Bizden 7-8 kişi şehit düştü. Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.

YARALILARI TAŞIDIM
Sonra kobralar bastırmaya başlayınca çocukları aldılar, gittiler. Ben bir tanesini vurdum diye sanıyorum. Çünkü el bombası pimi sesini duydum. On metre yukarımdaydı. Biz aşağıdaydık. Benim yanımda çok arkadaşım öldü. İki tanesini sırtımda taşıdım helikoptere. Onlar gidince sağdan soldan yaralıları topladık. Ben de yaralıyım ama diğer diğer çocuklara göre iyiyim. Sağlığımda bir sorun yok..."

Askeri eleştirenler okusun bakalım

Sen kopyalayıp yapıştırdığını okumuyorsun galiba.Ne diyo gazi:2 gün önceden biliyorduk geleceklerini.
Eee madem biliniyordu da koskoca konvoy o Allah'ın belası yere neden gönderildi?
Cevap versene.Oraya Tayyip mi gönderdi?
Gelelim şuna:Akp li diye hitap ettiğin ben sadece birlik ve düzenin bozulmaması için sizin gibi halk bölücülerine karşıyım.Yazdığım iki satırdan böyle bir parti damgası vuruyorsan aynı yazıpta okumadığın konular gibi sonuca varamıyorsun demektir.Her şeyden önce TÜRK oğlu TÜRK üm.Askerliğimide senin belki hiç bir zaman gitmeyeceğin(dilin hariç) yerlerde yaptım.Oralarda yapan amcam,dayım değil bizzat bendim.
Seninki şuna benzemesin:
ya kız arkadaşım yok ama teyze oğlumun var o anlattıy dıııııı.

Degazor senin kafan basmıyor.

Basmayacakta. 2 gün önceden geleceklerini biliyorlardı. Senin dediğin gibi biz sınır boydan boya askerleri el ele tutuşturarak kapatım. Sızma olmaz. askeri alanda her ne kadar ayrıntıyı hesaplarsan hesapla. Her türlü senaryoyu bulduğunu düşünüp ona göre mevzi belirlesende sonuç istediğin gibi olmayabilir! buda bunun bir örneğidir.

Bu örnekleri yaşamamak için ıraktan gelen orda kaplaşan yuvalanan teknik ve moral bulan itlerin temizlenmesi gerekiyor Bu bu kadar Basit

Senin kafan sanırım ağır bir darbe aldı ha ?

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=275968

HABERDE GORULDUU GIBI KIMSENIN SINIRI GECMESINE GEREK YOK BAKIN ADAMLAR ISTANBULDA ISTANBULDAKI VATANDASLARIMIZ NEREDELER HANI BIZ ESKISEHIRDEYIZ BIR KISI CIKAMAZ BAYRAK ACAMAZ DTP BINASI KURAMAZ EGER SIZ ISTANBULDAKILER BU Pİ...LERİ SUSTURAMIYORSANIZ BIZ GELIP SUSTURALIM NE MUTLU TURKUM DIYENE!!!

HABERDE GORULDUU GIBI KIMSENIN SINIRI GECMESINE GEREK YOK BAKIN ADAMLAR ISTANBULDA ISTANBULDAKI VATANDASLARIMIZ NEREDELER HANI BIZ ESKISEHIRDEYIZ BIR KISI CIKAMAZ BAYRAK ACAMAZ DTP BINASI KURAMAZ EGER SIZ ISTANBULDAKILER BU Pİ...LERİ SUSTURAMIYORSANIZ BIZ GELIP SUSTURALIM NE MUTLU TURKUM DIYENE!!!

Onlarıda Demokrasinin yıldızlarını seçenler düşünsün. Bu adamlarla bizi kardeş ilan etmeye çalışanlar düşünsün. Hatta Düşünmesin Utansın !

Polis Teşkilatı nerede ? Ege üniversitesinde bölücüler slogan atıyor. İstanbulda otobüs yakıyor... Poliste tık yok

Neden AKP Kadrolaşması... Onlar DemokraSinin YILDIZLARI....

orada neler olduğunu ne dolaplar döndüğünü bilemeyiz.şimdiye kadar hep varsayımlar üzerine konuşuluyor..bende askerin elini kolunun bağlı oldunu ateş etmeleri bile karşıdan gelen ateşe bağlı olduğunu duydum...tabiki herşeyin içinde muhakak ki bir köstebek vardır.bu herzaman olan şey..
BENİM EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM 8 ASKERİMİZ BİZİM TÜRK ASKERİMİZ REHİN ALINIYOR VE BİZİM ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI BEY EFENDİLERİN KEYFİNİN GELMESİNİ BEKLİYORUZ...EN BEĞENMEDİMİZ BİR ÜLKE BİLE ÇOKTAN ASKERLERİNİN PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜ..BİZİMKİLERE BAKILIRSA ÇOKTAN ONLARI GÖZDEN ÇIKARMIŞA BENZİYOR..HABER ALMAYI BİLE YASAKLADIĞINA GÖRE

Merak etme dostum, 3 metre boyutunda bir bayrağı dış tarafa astım, okmeydanın da. Esas bu şerefsizlerin büyük bölümünün yaşadığı yerin içinde olan bir kişi olarak söyleyebilirimki verilebilecek en iyi cevap budur. Fazlasına gerek yok. Bunun dışında yapılması gerekenler askerin ve hükümetin önderliğinde gerçekleşmelidir...

Degazor senin kafan basmıyor.

Basmayacakta. 2 gün önceden geleceklerini biliyorlardı. Senin dediğin gibi biz sınır boydan boya askerleri el ele tutuşturarak kapatım. Sızma olmaz. askeri alanda her ne kadar ayrıntıyı hesaplarsan hesapla. Her türlü senaryoyu bulduğunu düşünüp ona göre mevzi belirlesende sonuç istediğin gibi olmayabilir! buda bunun bir örneğidir.

Bu örnekleri yaşamamak için ıraktan gelen orda kaplaşan yuvalanan teknik ve moral bulan itlerin temizlenmesi gerekiyor Bu bu kadar Basit

Senin kafan sanırım ağır bir darbe aldı ha ?

Askerin ne dediğini gördündün mü saldırının ertesi günü söylemiştim sana Gece görüş dürbünü, Thermal kamera, ses dinleme cihazı, Cobra ve super Cobra helikopteri bizim yokmu diye? Askerliğimi yaptığımda 9 sene evvel bizde bile vardı., Askerliğini yapmamışsın askeri yorumlar yapıyordun . Ayaklarım kopuyodu dağda ne demek yağmurdan kacacak yerin yok camurda insan hayatın dan beziyodu uykusuluktan yorgunluktan. kumanya yedin mi hiç bayatlamayan ekmek yedin mi hiç hayatında 8 saat nöbet nedir bilirmisin dağda çadırda yağmurun altın da uyamak ne kadar zor bilirmisin, uyku tulumunu bilirmisn.
Askerliğini yap ondan sonra yorum yap...

Ondan bundan duymuşş pehh....

Onlarıda Demokrasinin yıldızlarını seçenler düşünsün. Bu adamlarla bizi kardeş ilan etmeye çalışanlar düşünsün. Hatta Düşünmesin Utansın !

Polis Teşkilatı nerede ? Ege üniversitesinde bölücüler slogan atıyor. İstanbulda otobüs yakıyor... Poliste tık yok

Neden AKP Kadrolaşması... Onlar DemokraSinin YILDIZLARI....

EGE UNIVERSITESINDEKI KARDESIMIZ SEHIDINE SAHIP CIKTIGI ICIN DAYAK YEDI BANA POLISTEN ASKERDEN BAHSETMEDEN ONCE O VATAN EVLADI DAYAK YERKEN YEMEKLERINI YIYENLERDEN O GENCIN DAYAK YIYISINI IZLEYENLERDEN O UNIVERSITEDEKILERDEN BAHSEDIN ARKADASIM TÜRKÜM DİYEN DAYAK YİYOR TURKIYEDE ICIM YANIYOR ARKADASIM TEKRAR DIYORUM ESKISEHIRDE NE DTP BINASI VARDIR NEDE KIMSE GOSTERI YAPABILIR BIZIM ELIMIZDEN GELEN BUDUR AMA DIGER ILLERI GORDUKCE ICIMIZ SIZLIYOR HER TURK BIRBIRINE SARISLIN DESTEK OLSUN BIZI KIMSE YIKAMAZ...

Yorumları okuyunca şu sonuç çıkıyor bir grup askerin tamamen suçsuz olduğunu hatanın hükümette olduğunu bir şehit haberine dahi tahammülün kalmadığını söylüyor. Diğer bir grupsa hükümetin suçu yok asker önce kendi birliğini korusun adamlar gelip birliklerimizi basıyor Iraka girip ne yapacaz demeye getiriyor.

Bundan şu görünüyor Şehit haberleri milletin (en azından benim gördüğüm) moralini bozuyor. Halbuki Şehide yas tutulmaz onların mekanı cennet Bizler millet olarak Allahuekber dağlarında hiç çarpışmadan soğuktan donarak şehid olan 90 bin yiğidi gömmüşüz. Çanakkalede 250 bin yiğidi gömmüşüz de bu kadar moralimizi bozmamışız. Tek bir askerimiz bile cihana değişilmez o ayrı ama bizim ölülerimiz Şehid ve cennette bunu bilirsek yasa gerek yok. Hesap sorulacaktır elbette. Benim sezinlediğime göre hükümet ıraka giripte oradan gelecek şehid haberlerinden korkuyor zira o durumda tek sorumlu hükümet olacaktır ne gir diye ısrar eden partiler sorumlu olacak nede sivil toplum örgütleri. İşte burada hükümetin işi zorlaşıyor bu yüzdende işi diplomasiyle halletmeye çalışıyor.
Benim gönlüm girilmesinden yana getirisi götürüsü umrumda değil yeterki bu ayrılık ateşi sönsün gerekirse benimde canım feda olsun bizden sonrakiler terörsüz yaşasın.

Merak etme dostum, 3 metre boyutunda bir bayrağı dış tarafa astım, okmeydanın da. Esas bu şerefsizlerin büyük bölümünün yaşadığı yerin içinde olan bir kişi olarak söyleyebilirimki verilebilecek en iyi cevap budur. Fazlasına gerek yok. Bunun dışında yapılması gerekenler askerin ve hükümetin önderliğinde gerçekleşmelidir...

Sağduyulu mesajın dan dolayı tebrik ederim. Ama bende Okmeydanını iyibilirim çok karaşık bir yer. bayrağa tahamülleri olmaz bu şerefizlerin orda belediye otobüsü yakmışlardı aman kendinize mukayyet olun..

Ey ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan,kafası benim kadar basmayan sol zihniyet bile demeyeceğim (çünki sol un temelinde eşitlik,birlik ,beraberlik yatar) ne idüğü belirsiz zihniyet:
Memleket insanı zor anında hep bir ve beraber olmuştur.Ama her kötü olayı bir çıkar zümresine çeviren sizler haksız olduğunuzda nasıl da çamurlaşıyorsunuz.Biz hiç bir zaman askeri ve onun üst kademelerini kötülemedik.sadece oluşan zaaflar var mı diye irdeledik.Ve nitekim bu görüşü eski terör uzmanlarıda teyit ettiğinde(demek ki haklıymışız) hükümet medyaya asker yıpratılıyor diye yasak koydu.Siz ne dediniz:
Yasakçı AKP
Bu durumda CHP de MHP de hükümette olsaydı aynı şeyi yapardı ordu nun yıpratılmaması için.Hoş siyasettir.Onlarıda vatandaşlarım oldukları için mazur görüyorum.
Ama kan üzerinden siyaset yapan hükümeti suçlayan mı?
Hükümet mi?
Burada (sadec duyumdur metnin yada açıklamann kynağını görmediğim için) BBP başkanı Yazıcıoğlu'nu durum ile alakadar olarak çözüm yolları gözteren tutumu nedeni ile tebrik etmek istiyorum.
Siyaset,parti ve başındakiler geçicidir.Vatan toprağı baki olmalıdır.Ve bunun için çözüm sunan kim olursa olsun isterse çin li olsun alnından öperim.
Ve kafanızın basmadığı yere:
Bu dtp lileri meclise taşıyan hangi siyasi görüşün temsilcileriydi.2 seçim öncesini hatırlamazsınız.çocuktunuz.çocuk.
kafamın basmadığını söyleyen velet,
sana Türkiye'nin siyaset tarihini anlatırdım ama ,
muhatabım olamazsın.
ÖNCE ASKERLİK YAP
ADAM OL
NASIL HİTAP EDİLECEĞİNİ ÖĞREN
BÖYLE HİTAP BULMA

Malesef acımıza daha büyük acılar katarak, yapılan terörist eylemleri amacına ulaştırmaya istemeden de olsa yardımcı olan basiretsiz ve düşüncesiz yorumlarda bulunulmakta.

Siyasi yada ideolojik çatışmaların zamanı değildir.Bugün yapılabilecek en yüce davranış, bu terörist eylemleri boşa çıkaracak bir samimiyetle birbirimizle kenetlenmek ve hep beraber ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diyerek haykırmaktır.

Saldırının gerçekleştiği saatlerde aşırı bir sis varmış havada.Yarım metre önunu göremiyormuş askerler ve o şartlarda pkk sızıp saçmalı el bombalarıyla saldırıp taramışlar.Siz tsk da suçlu olabilir diyorsunuz.Söyleyin siz ne gibi önlemler alabilirdiniz.

Arkadaslar herseyden önce karsımızdaki kanlı ve hain düşmanın istediklerini gerceklestirmeyelim lütfen.Onlaarın amacı bizi birbirimize düşürüp iç karısıklık yaratıp türkiyeyi içten cökertmektir.Eger sizler burda bu sekilde taraflara ayrılırsanız düşünün artık halimizi terörü bırakıp kendi aramızda düşman aramaya basladık.Ben sizin bir kısmınız gibi ne askerlik yaptım nede bu tarz olayların içinde bulundum kendi halimde evimde oturan bir bayanım ama herseyden önce mantıklı olmalıyım diye düşünüyorum milliyetcilik ruhu tasıyorum.Ayrıca bu sehit acısını cok iyi biliyorum yıllar önce topraga kuzenimi verdim.Şimdi aramızdaki bölünmelere lütfen izin vermeyelim birbirimize hakaretler edip birbirimizi kırmıyalım birlik olalım.Cok zor günler geciriyoruz bu tarz karısıklık cıkartmak isteyen cahil zihniyetlere dogru yolu biz gösterelim ki bu kahpe düşmanın istedigini yapmıyalım herseyden önce hepimiz türküz birbirine baglı en büyük milletiz.Halk olarak ilk önce herkese karsı birlikte olmalıyız.

öncelikle yaptığın anlamlı hareketten dolayı tebrik ederim
bende bayrağı ilk haberi aldığım gün astım

şu konuya da dikkat çekilmesi iyi olmuş:
"terör örgütü yandaşı soysuzlar" malesef büyükşehirlerimizde de bölge bölge yaşıyorlar
Ankara da Balgat'ta bir sokak dolusu var bu yandaşlardan "malum parti binasının olduğu sokakta"

Arkadaşlar maşşallah hepiniz bilgisayar başına oturup ahkam kesip duruyorsunuz
Biriniz Gn.Kur.Bşk.nını istifaya çağırıyor biri yok efendim o kadar eğitimli okadar imkanımız olduğu halde bu 200 it sınırdan nasıl olurda geçer diye hesap sormuya kalkıyorsunuz acaba bu kadar ahkam keserek eleştiride bulunan arkadaşlar hanginiz Hakkariye gitiniz? gabar dağını gördünüz ?
1- Oralar öylesine sarp kayalıklarla ve mağralarla dolu bir yer
2- Bu şerefsizlerin içerisinde oralarda yaşamış o dağları avcunu içi gibi bilen köpekler var
3- Malesef bu şerefsizlere birde halkın desteğini alınca değil 200 köpek 2000 köpek bile çok rahat bir şekilde geçer öncelikle birilerini istaifaya çağırmadan işin gerçek yüzünü öğrenip ondan sonra ahkam kesseniz daha sağlıklı olur arkadaşlar

Arkadaşlar içerde hain old. cok acık bir şekilde görülüyor.Birde askerlerimiz hemen hepsi eğitimsiz er.Acemi birlikte yürümesini öğrenip direkt sınıra sürüyorlar.Benimde bi akrabam Şırnakta şehit düştü.Arkadaşının anlattığına göre Hepsini helikopterle getirip teröristlerin ortasına bırakmışlar.Daha sonra isabet ettirdikleri halde teröristlere hiçbirşey olmuyormuş.Bizimki yaralanmış ve tekrar kalkmış, kalktığı sırada göğsüne 2 kurşun daha yiyerek şehit olmuş.Arkadaşının sölediğine göre eğer yerden tekrar kalkmasaymış ilk vurulduğunda hiç birşey olmayacakmış.Yani kısaca içerden destek olmazsa bu iş olmaz.O askerlerde nasıl esir düşmüşler acayip hayret ettim.5bin 6bin kişinin yaptığınıda kürtlere yüklemek doğru değil.O çapulcular kürt halkını değil Türkiyeyi yıkmak isteyen diğer devletleri temsil ediyor.

Geri