200 Dolara Crea Bilgisayar !!

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0

ADSL ile henüz tanışmayı düşünenlere Crea'dan cazip bir teklif var. TTNet İşyerim ADSL paketi ile birlikte Intel 1,6 GHz işlemci, Windows Vista Starter işletim sistemi, 1 GB bellek, 80 GB disk kapasitesi ve DVD-CDRW Combo optik sürücüye sahip olan NET-PC1 sadece 199 dolar + KDV fiyattan satılıyor. Üstelik kredi kartı ile 10 taksitli alım imkanı da bulunuyor.

Crea kampanyasının diğer seçeneklerinde ise NET-PC1 masaüstü bilgisayarını standart ADSL bağlantısı ile 249 dolar + KDV fiyatla satılıyor. Intel Dual Core 2,0 GHz işlemci, Vista Home Basic, 160 GB disk alanı ve DVD-RW sunan bir üst model NET-PC2 ise İşyerim paketi ile 299 dolar + KDV, standart bağlantı ile de 349 dolar + KDV fiyatla edinilebiliyor.

ADSL modemin de hediye olarak verildiği ürünlerin yanı sıra kampanya dahilinde TTNet'in Aile Koruma Şifresi, TTNet Müzik, Wi-Fi ve TTNet Video gibi hizmetlerinden de ücretsiz yararlanılıyor. Son katılım tarihi ise 30 Ağustos.

KaynaK

Vayy Be Fofer
Hatırlarmısın Önceden Bilgisayar Dedin mi Fiyatlardan Yanına Varamazdık
Şimdi Neredeyse Evde 2-3 Pc Var :)
Bilgi İcin Saol Dar Gelirli Arkadaslara Süper Fırsat Bence Hemen İlan Etmek Lazım ...

Zamanında Amiga 500+ satın almıştım (milattan önce:E)
Üzerinde 1 mB. RAM ram vardı :)
ve dünya para verip 512 kB.lık RAM ilavesi yapmıştım :D

Hey gidi günler hey :E

geç kaldık olm :sigara: zaten hep böyle oluyo modem alıyoz öğrencilere bir ay bedava kampanyası çıkıyo pc alıon bunlar gelio :sigara:

Walla Oyle Pc yi 2002 de 1.000 Ytl ye Topladıgımı Hatırlıyom Ama Hala Taş Gibi Mübarek
DAha ARzıa Çıkarmadı ŞEytan Kulağına Dursun :D

Geri