| 20 Bin$ Lik MuRo | AntaLya Tuning |

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Reaction score
0
o7599v.jpg

10hn01z.jpg

novg3n.jpg

jb1xdi.jpg

67jy1f.jpg

Not:Bu FotaLar TR De iLktir...Kendi Cekimimdir...

YorumLarınızı BekLiyorum...

değil 20 bin 2 bin bile vermem ben bu arabaya sadece makyaj var üstünde :D

şimdi konu hassas.. en azından benim için.. 90' model lpg- power flying enjeksiyon modifiyeli bir serçe kullandım uzun süre.. bu arabaya modifiye gereksiz diyen densiz arkadaş hayatında kaç 121'e ya da SERÇE'ye binmiş söyler mi bana acaba.. 160 kadranlı olan bu civcivler 185'i rahat vurur ufak oynamalarla.. ve kullanım zevkini ben anlatamam kimseye ve de yeni nesil full elektronik arabalarla kesinlikle kıyaslamayın derim.. saygılar..

resimlşer için teşekkürler.. bir kaç motor içi resim çekseydin arkadaşım madem makine sendeydi ))

20.000 doLara çok daha iyi bir araba aLabiLiriz..bencede değmez..

şimdi konu hassas.. en azından benim için.. 90' model lpg- power flying enjeksiyon modifiyeli bir serçe kullandım uzun süre.. bu arabaya modifiye gereksiz diyen densiz arkadaş hayatında kaç 121'e ya da SERÇE'ye binmiş söyler mi bana acaba.. 160 kadranlı olan bu civcivler 185'i rahat vurur ufak oynamalarla.. ve kullanım zevkini ben anlatamam kimseye ve de yeni nesil full elektronik arabalarla kesinlikle kıyaslamayın derim.. saygılar..

resimlşer için teşekkürler.. bir kaç motor içi resim çekseydin arkadaşım madem makine sendeydi ))

Eheh Sölemesi KoLay =) Sahibinden GizLi Cektim :D Arac Fuara Gidecekti :D

Bahsettığımız sey 121 ya :D:D fazLa kastın kendını gaLıba 20.000 ona verceğime bi mercedes aLırm 15 miLyara =)

Bence modifiye güsel ama..inkar etmemek gerem 20.000$ 'a daha güsel bi araba alınır

Zevkler ve renkler tartışılmazmış da en azından kaputun altını görebilseydik iyi olurdu.
20.000$ lık ne yapılmış onu bilirdik

Dedigim Gibi Dai...Adamdan GizLi Cektim :D Bide Kapudu Ac Desem Adam KovaLıyacak :D

Adama Sordum Kapudun aLtında Tipo s70 Motoru Mevcut Dedi... :D

20 bin dolarlık ne mazemesi kullanmış acaba ? da buna 20 dolar istiyor ayrıca renk itici mavinin başka tonları daha güzel olurdu koyu olsa

Geri