2 sim kartı aynı anda tek telefonda kullanmak ?

benim duyduğuma göre bu birleştirmeden sonra hangi telefonu kullanıyorsan
ondan başkasında kullanamazsın yani simkartı görmüyor.
ben tavsiye etmem

Ben kullanıyorum, sanırım bataryayı daha çabuk bitiriyor. O yüzden vazgeçeceğim bu işten...

Nasere katılıyorum. Bende çift kart kullanıyordum. 2100 'a taktırdım çift kart girişi telefon çöplük oldu. Tuşlara basıp kart kendiliğinden değişiyordu. Cihazı açmak gerekmiyordu. 7610 kullanıyorum şimdi. Bilene sordum kartları chip yerlerinden ayırarak yapıştırıyorlar. İki kartta ölmüş oluyor, ayrılmıyorlar bi daha. Telefona da ayrıca zarar veriyor. Çift kart kullanan bi arkadaşım telefon kendiliğinden kapanıyor bazen de açılmıyor diyordu. Kısacası tavsiye edilmez. Çift kart yaptırma: 5-10 ytl, Kartların her biri:12-15 ytl bundansa ikinci el bi telefon al daha karlı olursun.

walla arkadaslar hepınızın dedıgı dogru ben yaptım telefon mafoldu sadece ıkı sım kart gırısı olan telefonlarda deneyın otekı yontemı tavsıye etmem

faydalı bişe olmuyor bir telefonum gitti bu yüzden tavsiye etmem

arkadaslar ben size açıklayayım olayı hemen kısaca...

eger 2 farklı gsm operatorune ait sim kartlarınız varsa makasla kırıp birleştirme ile tek sime çevriliyor ancak sadece 1 tanesi aktif durumda kalıyor... (tavsiye etmem)

fakat turkcell telsim veya aveadan 2 tane numaraya sahipseniz bunu yetkili subelere götürüp birleştirtme şansınız var bunda kesinlikle kart kırma veya aparat kullanılmıyor tek kart uzerinden çalışıyor 2 hattınızda açık durumda kalabiliyor fakat siz sadece açılışta seçtiğiniz hat uzerinden arama yapabiliyorsunuz. yani size iki hattınızdanda ulaşabiliyorlar fakat siz tek hattınızdan arama yapabiliyorsunuz...

iki sim kartı kesıp tek sım halıne getırıyorlar dıye bılıyom ole olması lazım ama ıı değildir yaw:D

Evet bugün çift kartın bataryayı (Nokia N70 için) daha çabuk bitirdiğini yaptığım testlerde ispatladım ve yarın tek sime dönüyorum.

ben aylardır kullanıyorum bu aleti çok güzel bişey ama malesef aynı anda 2 hat açık olmuyor bi zararıda yok telefonlara söylendigi gibide okadar pahalı değil telefoncularda bulunabilir

merhaba
samsung E 900 de birleştirilmiş sim kart kullanılıyormu?

ben 6680 e yaptirdim calismadi arti s'mkart kapa[ida kirildi/ arkadas yaptirdi onda calisiyo/

abi birleştirilmiş hat bütün telefonlarda kullanılır hiçbir farkı yok simkartın aynısı sadece geliştirilmiş ayrıca 2hat aynı anda açık kalıyor 2si aynı anda çalarsada ekran 2ye bölünüyor 2aramada gözüküyor hangisini istiyosan onu cevaplıyosun öbürü çalmaya devam ediyor tabi sessiz

ben kullanıyom valla.hiçbisorun yok...telefonum n72

ben 3 yıl evvel yaptırmıstım soyle oluyor sim kartların icindeki bilgileri digital uydu alıcılarında sifre cozmekte kullanılan modül kartlarından birtanesine kopyalıyorlar ve sim kart seklinde kesip kullanıyorlar gayet kullanıslı fakat aynı anda iki hattı birden kullanamıyorsun telin kare tusuna basılı tutunca kopyalanan hatlardan istedigini secip kullanıyorsun ama bu kopyalama isi aveada olmadıgını turkcellde ise cok zor oldugun soylemisti telefoncu benim turkcell hattınıda 5 gunde kopyalayabilmisti simdi yapılıyormu bilmem dedigim gibi ben yaptıralı 3 yıl oldu ama kartı kaybettigim icin 1 yıldır kullanmıyorum

o iyi değil ama telefonu berbat ediyo 1 aylık telefonu bile çöpe atan arkadaşım olmuştu...

beyler böyle bi olay vardı ama yaklaşık 4 sene önce yasaklandı bu

benim bi arkadaşım kullanıyor bu iki sim kartı tek karta. onun onun kullandığı kart sizin anlattıklarınızdan çok farklı. antepte bi telefoncu yapıor bunu.
iki kartında şifresinin kırıp tek bir simkarta yüklüyprlar. daha sonra sana hem eski sim kartlarını hemde iki hattın içinde olduğu tek sim kartı veriyor.
ikiside aynı anda kullanılmıyor tabiki telefonu kapatıp açarak bir hattan diğerine geçiş yapabaliyor.
telefona zarar verme durumu yok çünkü arkadasım kendisi sony ericson k750i kullanıyor.ben başka bi yerde yapıldığını görmedim duymadım.

ya bende işte kullanıyorum...Çok güzel..tek bi kartta 2 kartı kullanıyorum..
Hatta biri kapalı olmasına rağmen kapalı olan telefonu aramlarına rağmen diğer kartta çalıyor tel...:)
Tabi çalınca benden de kontör gidiyor o ayrı bi mesele..Kolayı var açma olsun bitsin :D

Geri