2 Muhteşem XP Teması / Çift Tıklama Yeterli / HQ Caps

Çαğяı;3755400' Alıntı:
Yapamayanlar
Bunu http://rapidshare.com/files/166600181/UXTheme_Multi-Patcher_6.0_CaGRi_HackHeLL.rar kurun Sonra Deneyın :goz:

Rar Pass : cagri@hackhell

ÇAğrı dediğin patch'ı çalıştırdım. XP temam silindi, fakat şimdide 'görsel stiller uygulanamadı erişim engellendi' uyarısı weriyor.

Şimdi oldu ama nasıl yaptım tam anlayamadım. :)
Sanırım Windows klasik temasını seçtim daha sonra yeniden başlattım. Daha sonra Visual Style kalsöründeki temayı seçtim oldu..

Sol alttaki Başlat Butonunu vista'daki gibi windows simgesi ile değiştirmek mümkün müdür?

arkadaşlar temayı indirdikten sonra çağrı arkadaşımızında dediği gibi önce "UXTheme-Patcher"

yükleyeceksiniz.ufacık bir dosya.genelde bunu yüklemeden tema bilgisayarınıza kurulmaz.

ardından tema zip dosyasının içinden çıkan fontları kopyalayıp denetim masasındaki yazı tipleri dosyasının içine

atacaksınız.

daha sonra "styler toolbar" adlı programı internetten bulup kuracaksınız.Misc Apps'ın içindeki Styler\Ashen

içindeki Ashens dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Styler\TB\skins\Styler's adresine

yapıştırcaksınız.styler toolbar'ı etkinleştirmek için bilgisayarıma girin dosya-düzen-görünüm-sık kullanılanlar

yazan çubuğun(çubuğun adını unuttum) sağına boş bir yere sağ tıklayıp "styler toolbar"a tıklayıp etkin hale

getireceksiniz.

son olarak da masa üstü resminin adresini vereyim ashen II için

"http://zyklophon.deviantart.com/art/Hardwood-w-Lights-66313387"

winamp skin'ini yapmayı zaten biliyorsunuzdur.

bu anlattıklarım tema zip'inin içinden çıkardığınız dosyada var zaten. "read this before installing!" metin

belgesinde anlatıyor herşeyi ama ingilizce olarak.ben de bütün bu anlattıklarımı oradan okuyarak

yaptım.ingilizce bilmeyenler için anlatayım dedim.

(msn,icq'ya da skin yapılıyor.onun için de miranda diye bir program kurmanız gerekiyor.fakat hiç gerek yok.)

haaa unutmadan başlat\bilgisayarı kapat tuşuna tıkladığınızda çıkan yeri de değiştirmek istiyosanız onun da

yöntemi şöyle yazılmış...ama ben hiç uğraşmadım açıkcası.uğraşıp yapan varsa onu da o eklesin biz de öğrenelim.

" Logoff Dialog 'readme' in included folder. To change the background according to the color you want, simply

replace the name of the *jpg in the 'config' with the desired color. Create and paste a shortcut to the program,

in your startup folder in order to have it run on windows startup."

kesinlikle ama kesinlikle temayı beğenip de yorumlara bakarak korkmayın.sanırım bu anlatımdan sonra hemen hemen

herkes başarıyla yapar temayı.yapamayan olursa yine sorsun yardımcı olmaya çalışalım.

peki masaustundekı dosyaların ıconlarını felan nasıl degıstırıyoruz?

buda pc yı yavalslatıyomu hangı temayı yuklesem pc nın canına okuyo sonunda format yada sıstem gerı yukleme buındada yapmayalım

çok güzelmiş yahu saol...............................

peki masaustundekı dosyaların ıconlarını felan nasıl degıstırıyoruz?

????

elıne saglık kardesım ılkı cok guzel

arkadaşlar ben bunu kuramadım hata veriyor nasıl olacak

arkadaşlar temayı indirdikten sonra çağrı arkadaşımızında dediği gibi önce "UXTheme-Patcher"

yükleyeceksiniz.ufacık bir dosya.genelde bunu yüklemeden tema bilgisayarınıza kurulmaz.

ardından tema zip dosyasının içinden çıkan fontları kopyalayıp denetim masasındaki yazı tipleri dosyasının içine

atacaksınız.

daha sonra "styler toolbar" adlı programı internetten bulup kuracaksınız.Misc Apps'ın içindeki Styler\Ashen

içindeki Ashens dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Styler\TB\skins\Styler's adresine

yapıştırcaksınız.styler toolbar'ı etkinleştirmek için bilgisayarıma girin dosya-düzen-görünüm-sık kullanılanlar

yazan çubuğun(çubuğun adını unuttum) sağına boş bir yere sağ tıklayıp "styler toolbar"a tıklayıp etkin hale

getireceksiniz.

son olarak da masa üstü resminin adresini vereyim ashen II için

"http://zyklophon.deviantart.com/art/Hardwood-w-Lights-66313387"

winamp skin'ini yapmayı zaten biliyorsunuzdur.

bu anlattıklarım tema zip'inin içinden çıkardığınız dosyada var zaten. "read this before installing!" metin

belgesinde anlatıyor herşeyi ama ingilizce olarak.ben de bütün bu anlattıklarımı oradan okuyarak

yaptım.ingilizce bilmeyenler için anlatayım dedim.

(msn,icq'ya da skin yapılıyor.onun için de miranda diye bir program kurmanız gerekiyor.fakat hiç gerek yok.)

haaa unutmadan başlat\bilgisayarı kapat tuşuna tıkladığınızda çıkan yeri de değiştirmek istiyosanız onun da

yöntemi şöyle yazılmış...ama ben hiç uğraşmadım açıkcası.uğraşıp yapan varsa onu da o eklesin biz de öğrenelim.

" Logoff Dialog 'readme' in included folder. To change the background according to the color you want, simply

replace the name of the *jpg in the 'config' with the desired color. Create and paste a shortcut to the program,

in your startup folder in order to have it run on windows startup."

kesinlikle ama kesinlikle temayı beğenip de yorumlara bakarak korkmayın.sanırım bu anlatımdan sonra hemen hemen

herkes başarıyla yapar temayı.yapamayan olursa yine sorsun yardımcı olmaya çalışalım.

Çift tıklama yeterli derken?.. :D:D:D:D:D

styler toolbar mıdır nedir pnu nerden nsıl indirebilirim kardeş ltfen yrdım ediinnn

Geri