2 Gün Ücretsiz Premium Üyelik ( Tüm Premiumlar Bir Sitede - Alldebrid.com )

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Alldebrid.com , bir AİO (All in one) tarzı süper bir indirme sitesidir.

Ana sayfası için tıklayınız --> http://www.alldebrid.org/?uid=3mr3 (Türkçe dil desteği mevcuttur!)

Artık hotfile için ayrı , rapid için ayrı , fileserve için ayrı üyelikler almanıza gerek kalmadı ! Sadece 3.99 Euro ya hepsinin premiumundan faydalanabileceksiniz ! Üstelik 30 gün ve limitsiz olarak!

Site UNLEASHING sistemi ile çalışmaktadır. JDownloader , Firefox ve GOOGLE CHROME eklentisi ile sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde tüm premium sitelerinin linklerinden indirmektedir.

4yms.png

Bitmedi ! Siteye kaydolarak 2 gün ÜCRETSİZ premiumdan faydalanabilirsiniz , eğer gerçekten beğenirseniz o zaman uygun fiyattan 30 günlük bir premium satın alabilirsiniz.

Site aşağıda ikonlarını gördüğünüz tüm indirme sitelerinin premiumlarını içermektedir

4ymO.png

Premium ücretleri aşağıdaki resimde anlatılmaktadır . Kendinize mutlaka ücretsiz bir hesap açın ve 2 gün boyunca siteyi premium tadında deneyin ve kendiniz onaylayın

4ymT.png

Sitenin 4 farklı ödeme seçenekleri vardır bunlar

Paypal Ödemesi

Rentabiliweb ile Ödeme

Moneybookers ile satın al

Ve son olarak Davetiye ödemesi.

Konu alıntıdır...Tamamen tanıtım amaçlıdır...Satışlar mesuliyetim dışındadır...

Siteyi daha iyi tanıyabilmek için aşağıda bulunan videoyu izleyiniz

YouTube - Alldebrid Premium Videolu Anlatım

Teşekkürler kardeş bana da 2 günlük premium lazımdı

Süper bişi teşekkürler

2 Gün Ücretsiz Premium Üyelik ( Tüm Premiumlar Bir Sitede - Alldebrid )

Alldebrid.com , bir AİO (All in one) tarzı süper bir indirme sitesidir.

Ana sayfası için tıklayınız --> WWW.ALLDEBRID.COM (Türkçe dil desteği mevcuttur!)

4yms.png

Artık hotfile için ayrı , rapid için ayrı , fileserve için ayrı üyelikler almanıza gerek kalmadı ! Sadece 3.99 Euro ya hepsinin premiumundan faydalanabileceksiniz ! Üstelik 30 gün ve limitsiz olarak!

Site UNLEASHING sistemi ile çalışmaktadır. JDownloader , Firefox ve GOOGLE CHROME eklentisi ile sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde tüm premium sitelerinin linklerinden indirmektedir.

Bitmedi ! Siteye kaydolarak 2 gün ÜCRETSİZ premiumdan faydalanabilirsiniz , eğer gerçekten beğenirseniz o zaman uygun fiyattan 30 günlük bir premium satın alabilirsiniz.

Site aşağıda ikonlarını gördüğünüz tüm indirme sitelerinin premiumlarını içermektedir

4ymO.png

Premium ücretleri aşağıdaki resimde anlatılmaktadır . Kendinize mutlaka ücretsiz bir hesap açın ve 2 gün boyunca siteyi premium tadında deneyin ve kendiniz onaylayın

Sitenin 4 farklı ödeme seçenekleri vardır bunlar

Paypal Ödemesi

Rentabiliweb ile Ödeme

Moneybookers ile satın al

Ve son olarak Davetiye ödemesi.

Konu Tamamen tanıtım amaçlıdır...Satışlar mesuliyetim dışındadır...

Siteyi daha iyi tanıyabilmek için aşağıda bulunan videoyu izleyiniz
YouTube - Alldebrid Premium Videolu Anlatım

Arkadaşlar ben denedim gayet başarılı bir site gidipde bir siteden premium alacağınıza tek siteden alarak tüm premiumlara sahip oluyorsunuz herkese tavsiyemdir henüz 2 gün oluyor kullananı 400-450 kb ile çekiyorum tüm linkleri 4 mbit net ile.
Üye olmak için referans linkimi kullanırsanız banada yararınız dokunmuş olur.Üye olacak kişilere şimdiden teşekkürler bu site kaçmaz...

ALLDEBRID.COM : Yüksek kaliteli sınırsız indirmeler, evrensel erişim,bağlantıda hız kaybı yok.

yararlı güzel bi site ama hotfile göremedim bu kötü :)

Geri