2 Dk Antivirüs Programınızı Test Edin

eset smart security4 hızlı helal olsun.verilen kodu masaüstüne oluşturduğum not defterine yapıştırdım ve kaydet dedim silindi.

kaspersky 2010 kaydettımde bısı yapmadı uzantıyı kom yaptım ve cıft tıkladıgımda engelledı ve sılınemedı dedı lısanslı key ıle kullanıorum :S sonunda kendım sıldım masaustunden .

Eset Smart Security 4,
Gayet Güzel Bir Şekilde İşimi Görüyor Tavsiye Ederim.

Hİç bisi yapmadan sılındi saten anti vir. Norton 360 Orj Letopu Alırken Almıştım :)

uzantısını değiştirmeme bıle vakıt vermedı sıldı
Eset Nod32

eset smart security uzantisini com yapamadan sildi =))

ben daha yazıyı burdan kopyalarken sildi

şaka şaka :D

ben daha yazıyı burdan kopyalarken sildi

şaka şaka :D

Yok Yok yazıyı buradan gözlerim okurken sildi :)

paylaşım için eline saglık bununla aslında antivirüsün iyiliğinden cok sorun var mı ? yok mu? onu anlayabiliriz.çünkü artık günümüzdeki hemen hemen bütün antivirüsler bu tür kodları yakalıyor.(yakalamıyorsa sorun vardır)

Arkadaşlar bu dosya antivirüs test dosyası.çokta önemli değil.çünkü worm yada güncel virüslerin yanından bile geçmez.eğer antivirüsünüzün dosya koruma modülü aktifse bu dosyayı zaten yakalar yakalamasada önemli değil çünkü zararsız

Kasperskyi seviyorum. Adını değiştirmeme bile fırsat tanımadan yakaladı ve sildi.

nod 32 ile SCANNİNG LOG yapınca bu 4 adet dosyada dosya için açılamaz gibi bi ileti aldım bunlar ne işe yarıyo sistem dosyası değilse manual olarak silebilirmiyim

C:\hiberfil.sys-error opening (file locked) diyor
C:\pagefile.sys- error opening (file locked)
C:\documants and settings\administrator\NTUSER.DAT- error opening (file locked)
C:\documants and settings\administrator\NTUSER.LOG- error opening (file locked)

Geri