2 Dk Antivirüs Programınızı Test Edin

kaspersky 2009 saolsun adını degistirdim masaustune tıkladım yoketti :D

Avira Antivir Personel Free Surumunu kullaniyorum.Oda taniyip sildi.yani illaki kaspersky olmasi gerekmiyor.ayrica bu avira sistemde varmi yokmu belli bile degil.tavsiye ederim

Aynen bende katılıyorum. Crack-serial falan uğraşana kadar blgisayarı kasmadan, ücretsiz Avira kullanmak çok daha iyi bence

gdata not defterini kaydetmeme bile izin vermedi daha önce kaspersky yüklü ikende denemiştim bunu kaspersky ancak kaydedilen txt dosyasına tıklayınca farkediyor fakat gdata dosyayı kaydet dediğim anda hemen bloke edip siliyor

denedim nod 32 kullanıyorum. uzantısını com yapamadan sildi.

"EICAR test file" adıyla mcafee karatinaya alıyor.

com yazmaya bile gerek yok not defterie kaydet hemen silsin mcfee)))

Kardeş bu yıllardır nette dolaşan bir kod ve bütün antivirüs şirketleri bunun analizini yapmıştır bile.. ben taa yıllar önce denemiştim bunu...

bit defender 08 ancak virüs taraması yap dediğimde buldu

Kardeş bu yıllardır nette dolaşan bir kod ve bütün antivirüs şirketleri bunun analizini yapmıştır bile.. ben taa yıllar önce denemiştim bunu...

Ama Hala Tara Denmeden Bulmayan Virüs Programları War Hatta Tarayınca Bile Bulamayan 22 Sayfayı Komple Oku Bak Kaç Kişide Bulamıyo Bunun Dedenmiş Olmasının Önemi Yok Virüsü Yedikten Sonra Virüs Programınında Bi Önemi Yok

dosyanın uzantısını yazmdan kaydettim.avg ye tarattım buldu
.tarama yapılınca her proğram bunu bulur.com yapmaya bile gerek yok.tesekkur ederim

Not defterine kopyalarken eset sildi. Eseti de az önce hackhelden indrimşdim. Sanırım bu da forumumuzun kalitesi olsa gerek.:D

eset smart securty kaydet dedigim anda sildi.

Geri