2 Dakikanızı Ayırıp Bakarmısınız | Önemli |

5 vakit kılınan namazda ogun yaptığımız herşey sevap hükmüne geçer yani günümüzün 1 saatini 5 vakitlik namaza ayırsak ki 1 saat sürmez kalan 23 saatte sevap almış oluyoruz

tek kelimeyle mükemmel bir paylaşım. ellerin dert görmesin...

hepsi gercek kayılıyorum fakat beyin yıkamadan öte bir şey deil =) bunları okutarak vicdanımıza eL uzatıyorsunuz bi nevi zorLama... yapıcaksa insan içinden geLerek yapar zaten...

kimse demesin sen bana nesin diye... bende 5 vakit namazımı kılıyorum... ama kimse benı etkilemio.. içinizden geLirse yapın... bu tür şeyLeri okuyarak deil... sen bana ha bunu okutmussun ha fettoş gülenın vaazlarını dinLe demişsin bi farkı yok ki =)

:( çok saol. ne kadar güzel sözler bunlar. yüregine sağlık dostum.

hepsi gercek kayılıyorum fakat beyin yıkamadan öte bir şey deil =) bunları okutarak vicdanımıza eL uzatıyorsunuz bi nevi zorLama... yapıcaksa insan içinden geLerek yapar zaten...

kimse demesin sen bana nesin diye... bende 5 vakit namazımı kılıyorum... ama kimse benı etkilemio.. içinizden geLirse yapın... bu tür şeyLeri okuyarak deil... sen bana ha bunu okutmussun ha fettoş gülenın vaazlarını dinLe demişsin bi farkı yok ki =)

bu kadar güzel ve teşk edilen bir konudan bişi anlamadığına göre sana söylenecek fazla bişi yok konunun Fethullah Gülen le alakası olmadığını anlayamadın maalesef ben bu konuda Hocaefendiden söz de etmedim nereden çıkardın onuda bilmiyorum farkı yok demişsin senin için açmadım zaten konuyu farkı anla diye de değil ;)

Allah Razı olsun kardeşim cidden çok güzel olmuş.

Ara ara böyle şeyleri okuyunca ozamn insan daha kolay başediyo nefsiyle.

Harika ötesi eLine saqLık.

ALLAH senden razi olsun cok sevap aldın birilerimiz bundan ibret alip namaza baslarsak sende aynı sevabi alırsın. arkadaslar bu konuyu kopyalayıp msn den herkese gönderlim lütfen. selametle

inşallah samimi olarak başlanır ve huşu ile devamlı olarak bırlkılmadan kılınır..ibadetin makbulu az ama devamlı olanıdır. başlayın gerisi gelir eminim..bizede huşuyla kılmak için dua edin..

inanılmaz guzel mesaj olmus cok tesekkurler majeste

...hackhelle katıldıgım ıcın ve sızın gıbı ınsanlarla tanıstıgım ıcın c0ook memnunum

tesekkurlerrr..

ALLAH SAMIMIYETIMIZI ARTIRSIN INSALLAH..

saolasın gercekten cok guzel bı paylasım olmus uzun zamandır nefsımle baya savasıodum bu konuda ama sanırm baya fayadası olucak bunun bana saol bu super paylasımın ıcın

Geri