2 Dakikanızı Ayırıp Bakarmısınız | Önemli |

çok güzel bir konuya değinmişssin kardeş. allah herkese nasip etsin..

emeğine sağlık. müsadenle ben bunu slayta çeviriyorum ve dağıtıyorum. Allah razı olsun

Allah razı olsun. güzel bi konu açmışsın...
ömür boyu namaz kılsakta Bize bahşedilen sonsuz nimetlerin karşılığını vermeyiz... ve biz hala namaz kılmaya üşeniyoruz!...
Allah(c.c), Affeylesin...

Gerçektende hırıstiyanlar kadar bile dinimize bağlı değiliz benim niyetim var umarım sende kılıyosundur bu arada güzel paylaşımın için saol...

Tam anlamıyla kılıyorum desem yalan söylemiş olurum allah hepimizin içine bu iman şevkini versin inşallah

konunun sabite alınması mod arkadaşların insiyatifindedir arkadaşlar

slide çevirmek isteyen arkadaş müsade senin çevirdiğin zaman bizlede paylaşırsan başlığa ekleyelim inşallah

tesekkürler kardes bu almanlarin icinde kala kala herseyi unuttum enazindan hatirlattigin icin sagol ama en yakinda namazima baslayacagim

Mükemmelsin dostum

ALLAH senden razı olsun kardeş çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım olmuş sen bitanesin. Ellerin dert görmesin herşey gönlünce olsun seni yürekten alkışlıyorum,ne mutlu saygıya değer insansın.Ben bile okurken kendimde bile eksiklikler olduğunu gördüm. Mükemmelsin dostumçok sağol.:clap

Hayata disiplin verdiğimizde,yani gerçek amaçımızı sırtladığımızda ,bazı alışkanlıkları bıraktığımızda işte o zaman tam Allaha ibadet etme zamanımız gelmiştir.Akıl ve irademizi kullanalım.
İlla bir ders aldıktan sonramı başlamamız gerekiyor?DÜŞÜNELİM

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCI OLSUN.

Sağol .Allah Razı olsun..

Yazık bize ömrümüz hep böyle ikazları dinlemekle geçiyorda bir türlü aklımız başımıza gelmiyor.Allah cümlemizi bu derin gaflet halimizden kurtarsın.Teşekkürler kardeşim.

yazacak birşey bulamıyorum emeğine sağlık.çok dehşet ve güzel bir paylaşım olmuş.saygılar.

kardesım senı canı gonulden tebrık ederım ALLAH senden razı olsun ben de yaklasık 5 senedır hıc aksatmadan kılıyorum namazımı ama kılmayan arkadaslarda emınım bu paylasımını gorunce tekrar dusunup hayatın ne kadar gecıcı ve bos oldugunu farkeder ve bır an once onlarda baslarlar

Gerçekten Paylasım Harika Olmuş Beni Utandırdı Desem Daha Doğru Olur
Günde 1 Saatimizi Ayıramıyoruz Namaz Için Ama Televizyon, Bilgisayar Ve Kahve Köşeleri Için En Az6 Saatimizi Ayırıyoruz. Yazıkkki Ne Yakık Bana Tabiiki

allah razı olsun senden kardeş .. herkese "silkelen ve kendine gel" mesajını verdin.emeğine sağlık.

evet çok anlamlı olmuş...ama önemli olan insanın içinden gelerek yapması diyorum.öğle bişeylerden korkarak yapmak doğru deil..bu imandır inanmak ve secde etmektir

allah razı olsun abiii Gerçektende sadece 2 dakika ayırmak lazım bunu okumalı arkadaşlara okutturmalı

İnşallah allah hepimizie nasip eder kardeşim

Geri