2+1 hoparlör tavsiyesi

unigs1905

New member
Reaction score
0
COLOR="DarkRed"]arkadaşlar bana uygun fiyata kaliteli bir 2+1 önerebilir misiniz? ben SONY SRS-D21 düşünüodum almayı fakat onun kumandası yokmuş sanırım. görüşlerinizi bekliyorum. :melek[/COLOR]

sony-srs-d21.436922.jpg

walla dostum 2+1 dediğin zaman ya logitech alacan paran yetmiyorsa ona benim gibi creative 2600 modelini alacan inanılmaz ses kalitesi var inan son ses açmaya korkuyorum deli hoparlörler inan ben bu hoparlörleri 3 kişiye tavsiye ettim 3 de çok memnun

sunny al kardeş kalite / performans arıyosan sunny iidir ama yok ille de kalite diyosan creative 50 ytl civarında idi 2+1 onu al derim creative de pişman omazsın ama onda kumand yok ...hadi selametle

Creative aldım gayet memnunum :hhmanD Son ses açtınmı tüm apartman inlio :hhmanD

ben de toshiba satellite A200 1AH laptop war onun yanına almayı düşüozm basları ve tizleri beni hayal kırıklığına uyandırmayack bişey olsun

zaten creative aldığın zaman bass lar bitirecek seni büyük hoperlerden gelen bir bass var inan inanamıyorsun ama bass dediğin zaman birde logitech var arkadaşda var yaw öle bir bas görmedim hayatımda çok deli yapmışlar onuda ama 140 ytl falan creative 60 ytl

creative kullandığım için tavsiye edebilirim 2600 modeli süper ses ve bass çıkışı var

sony SRS-D511 bu model nasıl? uzaktan kumandası war mı bunun? kararsızım 5+1 mi 2+1 mi alsam die

Creative ve Logitech'den sasma =)

LOGITECH X-230 2+1 HOPARLÖR
Toplam RMS: 32w:
subwoofer 20w. 4ohm 100Hz `de %10 THD[armonik(kulağa uygun) bozulma]
uydular 12w. (2x6 w.) 4ohm 1kHZ`de %10 THD
zirve(max) güç: 64 watta<10% THD
Ses değeri: 96dB
Frekans aralığı: 40Hz-20kHZ
Ölçüler: 2" kule uydu(yükseklik 8x en: 2,5 x3) ,5.25" kule subwoofer(y: 9x e:6x3)

FDD2 teknolojisi: (frequency directed dual drivers)
Bir uyduya gelen ses frekansını çift hoparlöre yayan bir sistem.. Arada bir düzenek oluşturulmuş..Bu sesin, düzenli berrak ve temiz çıkmasını sağlıyor. Logitech bununla sesi net bir şekilde tek uyduda çift hoparlöre yaymada başarılı olmuş..
5028.jpg

Bence eksikleri:
-Çıkış sadece stereo bir çıkışla sağlanıyor.. Jak yok. Bu da bu sistemi başka bir çıkışa sahip olan bir sisteme bağlamada bize zorluk sağlayabilir.
-Kitapçıkta Macarca, çek dili vb. olmasına karşın Türkçe dil yok..

-Subw. oldukça güçlü ve vazifesini bir hayli gören ses kalitesine sahip.. Ayrıca subw. üzerindeki ayar düğmesi.. Kuvvetli olması nedeniyle yarıya kadar açmak bile yeri sarsıyor..
-Subw. tam 3 kg. Bu da bu tip sistemlerde kaliteyi gösteren bir başka unsur..
-Uydulardaki ses oldukça net ve berrak, FDD2 teknolojisi bence bu konuda başarıyı sağlayan bir etken.. Tek uydudaki çift hoparlör sesin tizleri vermesinde başarıyı sağlayan bir başka etken olabilir.
-Sesi açtığımızda ne uydularda ne de subw. bozulma yaşanıyor.. Ses seviyesini yarıya kadar açmak bile oldukça tatmin edici, tam açtığınızda zaten tüm siteye yayın yaparsınız (binayı geçtik smile.gif .. Sesi ayar düğmesinden biraz yükseltmemiz oldukça fazla sesin çıkmasına neden oluyor.. Bunun için bazen yazılımsal olarak bile sesi kısmamız gerekebiliyor..
-Sesin odanın içine yayılması oldukça iyi..
-Oyunlarda (NFS2 gibi..) performansı oldukça iyi.. Motor sesini hakikaten subw. sayesinde evin içinde hissediyorsunuz..

Alıntı oldugunu belirtirim.
Kendim de kullanıyorum süper sub var ses çıkışı desen normal bi 5,1 le kapışır hertürlü
kalite desen kaliteli müziklerde stüdyo kalitesine varır
(ses kartı da önemli tabi):goz:

logitech x 520 tavsiye ederim

ne demişim ben yaaa. Pardon o logitech x 230 olacaktı.:melek

Ben x530 u creative X-Fİ gamer ile kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bilinen marka diye SONY tercihin olmasın bence Crative ve Logitech i iyice bir artaştır. Yinede senin ihtiyacını en iyi karşılayacak ürün 5.1 ses sistemi istiyorsan X 530 stereo istiyorsan Logitech X 230.

walla dostum 2+1 dediğin zaman ya logitech alacan paran yetmiyorsa ona benim gibi creative 2600 modelini alacan inanılmaz ses kalitesi var inan son ses açmaya korkuyorum deli hoparlörler inan ben bu hoparlörleri 3 kişiye tavsiye ettim 3 de çok memnun

Arkadaşım belitmiş çoğunluk Creative diyor bende aynen 2600 diyorum evi inletiyor yalan deyil Abartmıyorum:DDDD UCuz ve çarpıcı ve kaliteli

evet arkadaşım creative alırsan memnun kalırsın emin ol

Logitech x520 'den şaşma. =) o_O

Geri