infatuate
İstirahatte
liseli modlarımızın başta gelenlerinden 1sc0rp!tX =) tanıyalım bakalım kimmiş ??
infatuate:
slm 1sc0rp!tX =)
1sc0rp!tX:
slm infa =)
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
1sc0rp!tX:
iyiyim..Tşk ederim..Sen nasılsın ?
evet herşey yolunda..
infatuate:
yeterince iim bende tşkler =) öncelikle gerçek ismini we yaşını öğrenelim ?
1sc0rp!tX:
İsmim Fatih...18 yaşında
Klasik bir espri olacak ama Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim =)
infatuate:
=)) neler yaparsın fatih ? günlerin nasıl geçer ?
1sc0rp!tX:
Sabah 7 de kalkar..Okula giderim..3 te okuldan çıkar eve gelir elbiselerimi soymadan Pc nin başına oturur..Hackhell e takılırım =)
infatuate:
lisedemisin ?
1sc0rp!tX:
evet =(
infatuate:
liseli modlarımız yoğunlukta =)
1sc0rp!tX:
evet...BEnde onlardan biriyim..NE yazık ki =)Ne yazık ki dedim..Çünkü kendimi çok küçük hissediyorum..
infatuate:
ölesin zaten hayatta seni mutlu eden we sinirden deliye döndüren şeyler nelerdir ?
1sc0rp!tX:
Kolay kolay sinirlenmem GEnelde..Çok ufak şeylerden mutlu olmaya çalışırım..Genelde HAckhell de BEni sinirlendiren YEni bir üyenin sadece siteye reklam ve küfür için girmesi..
EE böyle işte..Soruların bittiyse bana müsade =)
infatuate:
çoktan bitmişti zaten, bunları kendi merağımdan soruorum =))
1sc0rp!tX:
ahaha =)
infatuate:
warmı özel biri hayatında, yaptığı ufacık şeylerden mutlu olduğun :melek
1sc0rp!tX:
War idi..AYrıldım = ( buluruz başkasını =)
infatuate:
oo daha neler gelir geçer =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
1sc0rp!tX:
ASlen MArdinliyim..3 kardeşiz..2 erkek 1 kız..En büyükleri benim =)
Büyük olmak güzel birşey..Sözünüzü dinliyorlar
infatuate:
eheh =) hayatının sonuna geldiğinde olmak istediğin yer neresi ? neye oynuosun ?
1sc0rp!tX:
Hukuk Fakültesi benim istediğim..O olmassa Uluslararası İlişkiler..Diplomat falan =)
infatuate:
inşallah dilediğin gibi olur =) haksızlığa tahammülün war mı ? yada bi haksızlıkla karşılaştığında tepkin ne oluo ?
1sc0rp!tX:
TAhammül edemem..GEnelde Tepkim büyük oluyor..YAni istemediğim şeyler olabiliyor =(
infatuate:
peki siyah we mawinin anlamları nelerdir sende ?
1sc0rp!tX:
Siyah matem,keder,üzüntü..MAvi ise Bir Düşün bir hayalin başlaması
GErçekleşmesi de denebilir =)
infatuate:
=) gelelim hackhell'e .. anlatırmısın biras ?
1sc0rp!tX:
HAkchell ile nasıl tanıştıgımı inanın hatırlamıyorum..=) Muhakkak Herkes Gibi Google sayesinde oluşmuştur =)
Burda Çok iyi dostluklar kurduguma inanıyorum..HEpsi çok iyi ve mütevazi kişiler..
infatuate:
peki seni mutlu eden sinirlendiren olaylar nelerdir hh'de ?
1sc0rp!tX:
HAckhell de beni mutlu eden begenilmem..
Birisi tarafından özellikle de HAckhell de bir Büyüğüm tarafından Takdir edilmem beni mutlu eder..
ben Hackhell de sinirlendiğimi hatırlamıyorum..Ama genelde Yukarda da BElirtiğim gibi Hackhell e REklam ve Küfür için tercih edilmesi =(
infatuate:
=) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı fatih ?
1sc0rp!tX:
SAna öncelikle Bora ABi ile Bir Ömür Boyu mutluluklar dilerim..Allah Bozmasın..Birbirinize Çok yakışıyorsunuz =)
Hackhell dekilere gelince Onların hepsini çok sewiyorum..Çok iyi DOstluklar kurdum..Bunları kaybetmek istemem
infatuate:
dileklerin we güsel sohbetin için bizde sana tşk ederiz =) görüşmek üzere ..
1sc0rp!tX:
ASıl ben tşk ederim Bu güzel rop için :goz:
edit : 1sc0rp!tX'in öğretmeniyle geçen anısını dinleyelim mi =)
1sc0rp!tX:
Bizim Okulda Bir MAtematik Hocamız War..Bana habire Takılır..Yani Genelde Laf sokmaya çalışır =)..Neyse bir gün yine Dersteyiz..Ben yine arkada ders dinlemiyor konuşuyordum..Hoca da " Fatih Geçenlerde Elazığ a Gitmiştim..SAna YEr Ayırttım..Deliler Hastanesinde.." TAbi Tüm sınıf gülmeye başladı..Bende " Hocam Gitmişken orda kalsaydınız " deyince Hoca tabi Durdu.. Yaptıgım saygısızlık olarak anlaşılmasın Biz hoca ile Arkadaş gibiyiz
infatuate:
slm 1sc0rp!tX =)
1sc0rp!tX:
slm infa =)
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
1sc0rp!tX:
iyiyim..Tşk ederim..Sen nasılsın ?
evet herşey yolunda..
infatuate:
yeterince iim bende tşkler =) öncelikle gerçek ismini we yaşını öğrenelim ?
1sc0rp!tX:
İsmim Fatih...18 yaşında
Klasik bir espri olacak ama Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim =)
infatuate:
=)) neler yaparsın fatih ? günlerin nasıl geçer ?
1sc0rp!tX:
Sabah 7 de kalkar..Okula giderim..3 te okuldan çıkar eve gelir elbiselerimi soymadan Pc nin başına oturur..Hackhell e takılırım =)
infatuate:
lisedemisin ?
1sc0rp!tX:
evet =(
infatuate:
liseli modlarımız yoğunlukta =)
1sc0rp!tX:
evet...BEnde onlardan biriyim..NE yazık ki =)Ne yazık ki dedim..Çünkü kendimi çok küçük hissediyorum..
infatuate:
ölesin zaten hayatta seni mutlu eden we sinirden deliye döndüren şeyler nelerdir ?
1sc0rp!tX:
Kolay kolay sinirlenmem GEnelde..Çok ufak şeylerden mutlu olmaya çalışırım..Genelde HAckhell de BEni sinirlendiren YEni bir üyenin sadece siteye reklam ve küfür için girmesi..
EE böyle işte..Soruların bittiyse bana müsade =)
infatuate:
çoktan bitmişti zaten, bunları kendi merağımdan soruorum =))
1sc0rp!tX:
ahaha =)
infatuate:
warmı özel biri hayatında, yaptığı ufacık şeylerden mutlu olduğun :melek
1sc0rp!tX:
War idi..AYrıldım = ( buluruz başkasını =)
infatuate:
oo daha neler gelir geçer =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
1sc0rp!tX:
ASlen MArdinliyim..3 kardeşiz..2 erkek 1 kız..En büyükleri benim =)
Büyük olmak güzel birşey..Sözünüzü dinliyorlar
infatuate:
eheh =) hayatının sonuna geldiğinde olmak istediğin yer neresi ? neye oynuosun ?
1sc0rp!tX:
Hukuk Fakültesi benim istediğim..O olmassa Uluslararası İlişkiler..Diplomat falan =)
infatuate:
inşallah dilediğin gibi olur =) haksızlığa tahammülün war mı ? yada bi haksızlıkla karşılaştığında tepkin ne oluo ?
1sc0rp!tX:
TAhammül edemem..GEnelde Tepkim büyük oluyor..YAni istemediğim şeyler olabiliyor =(
infatuate:
peki siyah we mawinin anlamları nelerdir sende ?
1sc0rp!tX:
Siyah matem,keder,üzüntü..MAvi ise Bir Düşün bir hayalin başlaması
GErçekleşmesi de denebilir =)
infatuate:
=) gelelim hackhell'e .. anlatırmısın biras ?
1sc0rp!tX:
HAkchell ile nasıl tanıştıgımı inanın hatırlamıyorum..=) Muhakkak Herkes Gibi Google sayesinde oluşmuştur =)
Burda Çok iyi dostluklar kurduguma inanıyorum..HEpsi çok iyi ve mütevazi kişiler..
infatuate:
peki seni mutlu eden sinirlendiren olaylar nelerdir hh'de ?
1sc0rp!tX:
HAckhell de beni mutlu eden begenilmem..
Birisi tarafından özellikle de HAckhell de bir Büyüğüm tarafından Takdir edilmem beni mutlu eder..
ben Hackhell de sinirlendiğimi hatırlamıyorum..Ama genelde Yukarda da BElirtiğim gibi Hackhell e REklam ve Küfür için tercih edilmesi =(
infatuate:
=) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı fatih ?
1sc0rp!tX:
SAna öncelikle Bora ABi ile Bir Ömür Boyu mutluluklar dilerim..Allah Bozmasın..Birbirinize Çok yakışıyorsunuz =)
Hackhell dekilere gelince Onların hepsini çok sewiyorum..Çok iyi DOstluklar kurdum..Bunları kaybetmek istemem
infatuate:
dileklerin we güsel sohbetin için bizde sana tşk ederiz =) görüşmek üzere ..
1sc0rp!tX:
ASıl ben tşk ederim Bu güzel rop için :goz:
edit : 1sc0rp!tX'in öğretmeniyle geçen anısını dinleyelim mi =)
1sc0rp!tX:
Bizim Okulda Bir MAtematik Hocamız War..Bana habire Takılır..Yani Genelde Laf sokmaya çalışır =)..Neyse bir gün yine Dersteyiz..Ben yine arkada ders dinlemiyor konuşuyordum..Hoca da " Fatih Geçenlerde Elazığ a Gitmiştim..SAna YEr Ayırttım..Deliler Hastanesinde.." TAbi Tüm sınıf gülmeye başladı..Bende " Hocam Gitmişken orda kalsaydınız " deyince Hoca tabi Durdu.. Yaptıgım saygısızlık olarak anlaşılmasın Biz hoca ile Arkadaş gibiyiz
the end :clap