1999 depreminde garip olaylar

ama bişi var taksiciyle kadın aynı şeyi görmüşler sizce doğruluk payı kaçta kaç

osiris_cemo' Alıntı:
burda tek gerçek var o yazılanların alayı uydurma.

nesi uydurma yaf onarın çoğu gerçek olaylar. Özellikle deprem esnasında mezarlıkdakilerin kalkıp dua etmeleri. Hatta Bağcılar semtinde oturan varsa mezarlık yanındaki caminin 1999 yılıncaki bekcisine ne olduğunu sorsunlar. Adam o gece kafayı sıyırmış ve adam hala Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesinde yatıyor.

w133' Alıntı:
OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.
abartmamıslarmı :)

kardeş abartma degıl yaw bu olay ben yalovada okudum neler anlttılar bana bu yazılanlar dısındaa....bu alev topu yalovada denıze dogru bakan ormanlık alandan gorulmus...yıldızlar gokyuzu dehsetmiş ben anlatılanlar karsısında baya etkılenmıstım dogrusu sımdı bıle tuylerım dıken dıken oldu....

bunların hepsi oLmuştur cunku zamanında gundemde tartışıLdı...Hatta o ateş topu meselesi tv nin birinde cıkmıştı...saoL üstad

bende duymustum bole seyler

Bana da biraz abartma gibi geldi ama neyse

Gerçi Olay-4 ü duydum bi yakınımdan ama o anki şok nedeniyle de hayal dünyasıyla ilgili bir şey olabilir bence

x5xkorayx5x' Alıntı:
Bunu çoğunuz bilir mutlaka

Ben sadece anlatılanları yazıyoruym herhangibir kasıt yoktur ve kesinlikle sallama değildir.

O gece anlatınlanlara göre Gölcük Askeri üstünde kutlama varmış ve yine anlatınlanlara göre -ben sallamıyorum- Kur'an-ı Kerime yapılmadık ieyler yapılmış.Deprem olduktan sonra dalgıçlar denize dalıp cesed arıyorlarmış ve korkuyla su yüzüne çıkmışlar.

"Ne oldu?" diye soranlara

"Domuz ölüleri var ve hepsinin üstünde üniforma var" demişler

Bilmeyenlerin bilmesinde fayda görüyorum.Depremin merkez üssü tamda Deniz Kuvvetleerin gölcükteki komutanlığıdır.Bu olaylar olurken hiçbir kamera içeri alınmamıştır

Sadec duyduklarımı yazdım.Bunu da anlatan bir değil yüz kişi.Bizzat yaşayanlar bileher kelimesi aynı olmasada değişik şeyler yaşanmış yine de ama anlatılanlar hep aynı.

tekrar söylüyorum bu olayı çoğu kişi bilir ama ben sadece bilmeyenler için yazdım

Saygılarımla

Bu iftirayı atanlarda ordu düşmanı dinci yobaz şerefyoksunu iblislerdir.Ordu ocağı Peygamber ocağıdır.

Buna inanan da kendini en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine ömür boyu kilitletsin bir zahmet toplum içinde bulunmaları sakıncalıdır.Diğer insanlar için hayati tehlike arz etmektedirler.Halisünasyon görmek pek hayırlı bir durum değildir ağır psikolojik bozuklukların belirtisidir.

Ewt arkadaşlar alev topu hakkında birşey söylemek istiyorum
Alev topunu geçen sene arkadaşlarla balkonda otururken gördük ve alev topu sanki bir evin içine indi.İnanan inanır inanmayan inanmaz.

Şunu unutmayın allah için hiç birşey zor değildir.

arkadaslar burdaki yazdıklarınızın hepsini duymuştum kesinlik hepsinin doğru olduğuna inanıyorum ve size birsey söliyim o alev topu olayında çok yakın bir dostumuz gördüğünde canlı canlı bizi arayıp söylemişti konuşurken titriyordu telefonda daha neler var yakınlarımın başına gelen ama zamanım yok şu anda yıldız meselesi ise babamda diğer arkadas yazdığı gibi dedi babam öyle cok ve parlak yakındı ki anlatılmaz dedi babam nese ürperrdim şimdi:D hadii bys

ya bunların dogru olduguna ınanmanız ıcın yasamanızmı lazım ne deyım ınsallah yasarsınız temennım 7,5 degıl 5 sıddetınde olması (cunku kıyamam ınsan ogluna) o zaman anlarsınız Allahın yuzuklugune

böyle şeyler olabilir olacaktırda buna benzer olayları Çanakkale savaşının efsanelerini araştırarakta ulaşabilirsiniz

Geri