1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

metropol şehirlerde yaşayanlar daha doğrusu rahat yaşayanlar baksın bunlara ve bide guneydoğu halkıda buna benzer kareleri var ken neden burada yoklar şaşırıyorum .hesabına mı gelmıyor yoksa bu arkadaşın neyse yinede saol

Herbiri diğerinden içacıtıcı resimler. Hırs insanoğlunun DNA sında var bunun en güzel örneği bu resimlerde saklı! En yaralayan resimler ise, içlerinde çocukları barındıranlar. Allah ım sen vatanımızı insanımızı koru bu tür kaoslarda Yarabbi!!! emegine saglık kardeşim.

Herbiri diğerinden içacıtıcı resimler. Hırs insanoğlunun DNA sında var bunun en güzel örneği bu resimlerde saklı! En yaralayan resimler ise, içlerinde çocukları barındıranlar. Allah ım sen vatanımızı insanımızı koru bu tür kaoslardan Yarabbi!!! emegine saglık kardeşim.

utanıyorum evet hemde çok utanıyorum insanlığımdan
ama bunları yapanların hiç utanmadan aramızda gezdikleri kesin

üfff ya bu dünyanın hali ne böyle ne olacak ne yapmalıyız hiç bilmiyoz Allah sonumuzu hayr etsin..paylaşom için tşklkk...

diyecek söz bulamıyorum ama bu resimlerede mesaj yazmadan olmaz

eveeet arkadaşlar.böylece dünyayı ve vatanı kurtarmanın tüm yollarını oturduğumuz yerden denemenin hiç bir işe yaramayacağını anlamış olduk.öyle ah vah yapmak ile birşey halledilmiyor.yüce kitabımızda bu şekilde davrananlar için ''misafir odası mücahitleri'' denilmektedir.lütfen somut bir şeyler yapalım.

allah bunları yapan zalimlerin cezalarını elbet verecek üzülmeyin arkadaşlar

inanılmaz fotoğrafçı tam bir soğuk kanlı ve profesyonel bi usta onu nasıl çekiyo kare o an

Geri