1957'den bu yana gizli kalmış olaylar

Bütün mesajlara ayrı ayrı teşekkür ettim. Gerçekten hepsi insanın içine parçalayan şeyler.
Bir yandan insanlar zenginlik içinde yaşarken bir yandan da bir ıraklı esir babanın durumunu görüyoruz. Ben utanıyorumda bu o. çocukları hala gülebiliyolarla ya yazıklar olsun !

fotolar için tşk. cogu fotografta amerikanın imzasının oldugunu gorebiliyosunuzdur herhalde

her karesi için ayrı ayrı teşekkürler kardeş gözlerim doldu

hepsini tek tek okudum hepsi tamamen gerçek yaşanmaması gerekiyordu bu olayların ama yaşandı ve halada böyle olaylar var inş bi daha yani gelecekde böyle şeyler olmaz.der ve bunu yazan kardeşimize çok tşk ederim .emeğine sağlık kardeşim.

insanlardan nefret ediyorum sözde akıllı ve mantığa sahipler ama kendi kendileri yok etmekten başka bişi yapmıyolar

İbret Alinacak FotoĞraflar Emegİne SaĞlik :(

1995 Lucian Perkins, ABD
Çeçen savaşçılarla Rus ordusu arasında kalan Çeçen mülteciler otobüsle Grozni'ye yol alıyor. Otobüsün arka camından bakan çocuk ise tüm bu olanları sembolize etmek ister gibi...

bu foto bana hep etkileyici gelmiştir ve çok anlamlı... hepsi için ayrı ayrı tşkler..

bunları görüp üzülmekten başka birşey yapamamız çok kötü...

gerçekten ibret werici we üzücü allaha şükretmek lazım

dünyanın gerçekleri herşey toz pembe değilmiş eline ssağlık

Paylaşımın için sağol ellerıne sağlık kardeş.Ama neden son 50 yılın fotoğrafları arasında bir tane bile sevinç,mutluluk veya buna benzer bişey yok. Olmaz tabi çünkü biz insanlar birer caniyiz aslında. o kadar insan öldürttüler bu ördürtenlerin hangisi dünyada olanlarda ölenlerin yanına gidecek mutlaka bunu bildikleri halde yaptıklarına bakın ya.

dilim tutuldu ne denir ki buna.Keşke bir şeyler yapabilsek de bunlar olmasa:(

Lanet olası ABD her yerde zulm ediyor...

Resimler için teşekkürler ama 12 Eylül ve PKK vahşetlerini de koysaydınız daha güzel olurdu.

ıraklı babanın durumu çok dramatik üzülmemek elde degil eline saglık

:saskin ıraklı babanın durumu çok dramatik üzülmemek elde degil eline saglık

eline saglık ibret alıncak resimler gerçektende yine güçlü ülkeler güçsüzleri ezeken çekilen fotograflar..:(

sağol arkadaşım içerik olarak acıklı ancak hayata bakış için ibret almamız gereken gerçekler. sağlam çalışma olmuş.

ya gerçekten bizim şükretmemiz gerekiyor.elinize sağlık.ibret werici...

Geri