€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Kolejli kız chatte tanıştığı adamla ilk defa buluştuğu cumartesi gecesi geç saatte kampüse dönmüş ve hemen onu beklemekte olan oda arkadaşı ışıkları açıp heyecanla sormuş " Nasıldı?.." diye..
" Berbattı.." demiş kız, "buluşmaya 1932 model Rolls Royce'u ile geldi..
" Vovvvv..!" demiş arkadaşı, " Çok pahallı bir araba o.. Nesini beğenmedin?.."
" Hayatım.." demiş kız, "Adam arabanın ilk sahibi..!"
Futbol Rüyası'na Son..!
Adamın biri "Hayatım mahvoluyor.." diye terapiste gitmiş.. "Futbol rüyalarımda beni öldürüyor.." demiş, "Gözlerimi kapar kapamaz takımdayım ve hemen havadaki topu izlemeğe başlıyorum.. Uyandığımda 90 dakika koşmuş kadar yorgun kalkıyorum.. Bu bütün sezon böyle..!"
"Kolay.." demiş doktor, "Hallederiz..! Mağlupsunuz, rakip tam frikik atacakken sen barajdan çıkıp kızlarla dolu bir partiye gidiyorsun, ve tam sahayı terkederken taraftara 'el işareti' yapıyorsun.. Tamam mı?.."
"Tamam da bu neyi halleder doktor?.."
"O taraftar seni o sahaya bir daha 'nah' sokar..! "
Büro Tek Sandalyeli Olursa..
Kocasına sürpriz yapmak isteyen kadın, eşinin genel müdürlük yaptığı şirkete habersiz gidip odasının kapısını aniden açınca kocasını kucağında sekreteri ile görmüş. Adam hiç bozuntuya vermeden karısını görmezden gelip,
“Evet devam et, yaz kızım..” demiş. “..Sonuç olarak, bütçemiz izin versin veya vermesin.. Evet vermesin.. Tek sandalyeli bu ofiste işimize sağlıklı bir şekilde devam edebilmek mümkün değildir.. Acilen ikinci bir sandalye alınması gereklidir.. Evet.. İmza..”
:durdurun
:durdurun
" Berbattı.." demiş kız, "buluşmaya 1932 model Rolls Royce'u ile geldi..
" Vovvvv..!" demiş arkadaşı, " Çok pahallı bir araba o.. Nesini beğenmedin?.."
" Hayatım.." demiş kız, "Adam arabanın ilk sahibi..!"
Futbol Rüyası'na Son..!
Adamın biri "Hayatım mahvoluyor.." diye terapiste gitmiş.. "Futbol rüyalarımda beni öldürüyor.." demiş, "Gözlerimi kapar kapamaz takımdayım ve hemen havadaki topu izlemeğe başlıyorum.. Uyandığımda 90 dakika koşmuş kadar yorgun kalkıyorum.. Bu bütün sezon böyle..!"
"Kolay.." demiş doktor, "Hallederiz..! Mağlupsunuz, rakip tam frikik atacakken sen barajdan çıkıp kızlarla dolu bir partiye gidiyorsun, ve tam sahayı terkederken taraftara 'el işareti' yapıyorsun.. Tamam mı?.."
"Tamam da bu neyi halleder doktor?.."
"O taraftar seni o sahaya bir daha 'nah' sokar..! "
Büro Tek Sandalyeli Olursa..
Kocasına sürpriz yapmak isteyen kadın, eşinin genel müdürlük yaptığı şirkete habersiz gidip odasının kapısını aniden açınca kocasını kucağında sekreteri ile görmüş. Adam hiç bozuntuya vermeden karısını görmezden gelip,
“Evet devam et, yaz kızım..” demiş. “..Sonuç olarak, bütçemiz izin versin veya vermesin.. Evet vermesin.. Tek sandalyeli bu ofiste işimize sağlıklı bir şekilde devam edebilmek mümkün değildir.. Acilen ikinci bir sandalye alınması gereklidir.. Evet.. İmza..”