18 Wheels of Steel Haulin Otogarlı Otobüs Modu + Türkçe + Türkiyede | HH & RS |

ustad paylasım ıcın sagol ya ındırdım hersey tam oldu ama ekran tıtrıyor kayıyo oyunun ozellıkerı neydı acaba bende p4 3.0 var 128 ekran kartı ati 512 ram var ram yukseltırım ama ekran kartı normal degılmı ?

directx 10 yukLeyip dene ; )

hem tır hemde otobus kullanabılıozmu yoksa sadece brımı oluoo??

..:.. tesekkurler ..:..

cok oynadım bu oyunu zamanında.....

Oyunu kuramıyorum daemon tolls kalıp dosyası olarak görmüyor nasıl yapabilirim.

arkadaşım ben bunu kuramıyorum daha detaylı anlatır mısın dosyaları buraya çıkart yaptım ama bahsettiğin supermod.scs ve truck_storage.scs isimli dosyaları bulamıyorum

bence indirmeyin .. oyun çalışmıyor. . söylenen dosyalar yok üstelik millet o dosyaların yerini soruyor yükleyen kişi cvp bile veremiyo .. milleti kandırmanın alemi yok .. kardeeşş .. sakın ha indirmeyin kotanızdan yemesin ....

Kardeş herşey iyi oyunu da kurduk ama otobüs modu ve türkçe yamayı beceremedim dahadoğrusu dediğin dosyaları bulamadım yardımcı olursan sevinirim

Eline Sağlık.
Fakat bir sorum var.
Türkçe mod falan herşey tamam ama otobüs yamasını indirdiğimde sadece "haulin_otobues_mod.uha" diye birşey çıktı onu da belgelerim/18wos/mod klasörüne attım.
Ama olmadı ne yapmalıyım

bendede böle bir sorun var cehennem zebanisi teşekkür edeceğine sorunla ilgilense daha iyi olur.

Arkadaşım .uha uzantılı dosyayı Uharc.gui programını indirip ole aç ve içindekileri mod klasorune kopyala sorunun çözülecektir.;)

abicim eline Sağlık AMA otobüsler fade modüler dediğin klasöre yüklememe rağmen

Öncelikle teşekkür ederim ancak "Arkadaşlarım Enbaşta indirdiğin dosyayı buraya çıkart yaparak supermod.scs ve truck_storage.scs yi mod klasörüne at sonra dosyada automat , def , vehicle diye dosyaları mod yazan yerdeki model klasörünün içindeki flareye atın" bu ifadeyi biraz daha açıklarsan çok memnun olurum. Örneğin, "supermod.scs ve truck_storage.scs yi mod klasörüne at sonra dosyada automat , def , vehicle" dosyaları nerede? "model klasörünün içindeki flareye atın" ifadesi ne anlama geliyor? rica etsem beni bu işin cahili kabul edip açıklarsanız memnun olurum.

arkadaşlar bana yardımcı olabılırmısınız sıze zahmet olucak ama

Geri