18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

teşekkürler.....

oyunu açıyorum, bir il seçiyorum..sornasında oyun açılmak için yüklenirken,yarıda donuyor..
ve açılmıyor..
acaba sizde saved dosyası var mı,buraya paylaşır mısınız,saved den başlarsam sorun çıkmaz herhalde.. bir de öyle denesem diyorum.. yardımlarınızı bekliyorum

kaderdeş paylaşım için saol. 1. part sorunsuz indi fakat 2. partta sorun war galiba. Bir bakarsan sewinirim.

part sağLam gözüküyor kardeş
şu an için dindiriLebiLir durumda
sanırım senin indirmeye çaLıştığın zamanda rapid sunucuLarında bakım faLan vardı
parçaLar şu an indiriLebiLir durumda

ibrahim tatlısesin açılıştaki parçası gerçekten çok komik olmuş.kamyoncu gibi hissettin kendimi
ellerine sağlık.paylaşım için teşekkürler

triplere girdim
mp3lerde adamı o moda sokuyor zaten
ellerine sağlık
girişteki şarkıda bomba olmuş

cok sagolun beyler calısma ıcın

oyun cok ıyı olmus tesekkurler

arkadaşlar oyunu indirim fakat oyunun ıcındeki Prism3d Engine dosyası hata verıyor ve oyun açılmıyor yanlış birşeymi yaptım acaba ??

oYundaKi Sorun Nedir?

arkadasım hata verıyor acmıyo prism3d hatası var hemen çözuversene ne yapalım dersın

oyunun verdiği hata geneLLikLe ekran kartı iLe iLgiLi
bu hatanın çözümüne iLişkin birkaç çözüm önerisi var

• önceLikLe ekran kartınızın son sürümünü yükLeyerek driverınızı günceLLeyiniz...
  • buna rağmen aynı probLem devam ediyorsa ekran kartınızın 3D özeLLiğini en düşük seviyeye getiriniz
  • bir diğer öneri ise beLgeLerimde buLunan oyuna save dosyasını siLin daha sonra tekrardan oyunu çaLıştırınız
  • tüm bunLara rağmen sorun gideriLmediyse aşağıdaki dosyayı indirip içerisinden çıkanLarı oyunun ana kLasörüne atınız

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    rarpass:hackhell.com

hotfiLe ve netLoad bağLantıLarı aLternatif oLarak ekLenmiştir..

Geri