18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

PAylaşım için sool bi soru sora bilirmiyim internetten çakma indirenlerin oyununa oluyomu :D

abi ben kurunca O.S. not supported die bir yazı çıkıyor ve kurmuyor ne yapmam gerek. vista desteklemiyormu acaba? bir bilen varsa sölesin

saol gzl paylasım sabhtn beri bu oynu arıodm

eLLerine sağLık...

dayı dehşetmiş bu... emeğine sağlık hemen indiriyorum yollar bana meskendir artık zuha... bi iki de otostopçu bulduk mu yolda sohbet muhabbet bi çay çorba molası... sora bi hatun denk gelir... zuha

Ee Nasil Indirecez Bunu

arkadaslar nasıl ındırıcem acaba solermısınız

nasıl ındırcez yardımcı olurmusunuz

PAylaşım için sool bi soru sora bilirmiyim internetten çakma indirenlerin oyununa oluyomu :D

kardes banada solermısın nasıl ındırılıo

ewet bende denedim ama link kırık part 2 inmiyo nası olucakbu lütfen help help help:(:(:(:(:(:(

yaw söleyin da sunu inmiyo link bozuk baska nasıl olcak bu

emegine saglık cok guzel paylasim olmus

çok teşekkürler oyun için yeni versiyonlarıda bekliyoruz sabırsızlıkla kolay gelsin emeğine sağlık kardeş..

Uy Bİzİm Memleket Trabzon A Da Gİdİyormu Bu Tir UŞaklari Doldurayim Kasayada Getİreyİm MaÇa

aşıksan vur saza şöförsen bas gazaaa.. ellerine sağlık kuzen baya vakit öldürülüyo bu oyunla :D

Ya arkadaşım ebn birleşriremedim bu partları dediklerini yapıyorum ama 2. şifreyi istemiyo bende
sorun bende ama yapamadım yardım lütfen

Teşekkürler

Geri