18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

yha guzel oyunda yukluyorum haluin.exeye tıklıorum sonra hata verıyo vısta kullanıoruum yardım pls emegıne saglık tsk

kardeş eline sağlık oyun için ama ben daha öncde oynuyordum bu oyunu ama türkçe yama yoktu sadece senden bu yamayı aldım kurdum oyun açılmıyor tekrar yüklediğimde yamasız oynuyabiliyorum nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

teşekkurler kardeş yükledim çalıştı türkçeside sornsuz çalışıyor biraz pcyi kasıyo ama onn dışında bi problem yaşmadım..

sayende fordçuluğa başlayacağıc:victory teşekkürler

yaa oyun en sonda yüklüo dio duruo acılmıo taklıo orda anlamadım emegine saglık...

Dostum sistem: cure2Duo 2.4ghz. 2gb ram, 250gb hdd, Ati HD2600 512mb ekran kartı. Daha ne donanımsal sorun olabilir? Crysis, Cod4 rahatlıkla oynuyoruym bu oyunda nie bu şekilde olsun

Nalet olsun diyecem ayıp olacak..Dostum hd2600pro kullanıorum, güncelleyim dedim, haulin'e giremedim..Sakın güncellemiş olmayasın?

çok güzel bir yapım. paylaşım için teşekkürler

Hocam Şu hatayı alıyorum... Lütfen Bi çözüm buL Ben şimdi crack arıcam belki ondandır...

512 Mb Geforce Ekran kartım war 1 Gb ram , 2.00 Ghz çiftcekirdekk :S olmuo bu sorun :S

Tam yeni oyuna başlıcam yükleme ekranı geliyo % 70 kadarı yüklendikten sonra oyun kendiliğinden kapanıyo bunun sebebi nedir ?

oyunu nası bırlestırcez partları yanı onu yazarsanız sevınırım ayrıntılı bı sekılde :) smdıden tesekkurler

indirdimm süper oyun ama euro truck ı tavsiye ederim...

Hocam Şu hatayı alıyorum... Lütfen Bi çözüm buL Ben şimdi crack arıcam belki ondandır...

512 Mb Geforce Ekran kartım war 1 Gb ram , 2.00 Ghz çiftcekirdekk :S olmuo bu sorun :S

Geri