18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

indirdim çalışıyor eline sağlık komik olan Türkiyenin en büyük sanayi şehri bursa haritada yok :)

ben oyun içinden bi soru sormak istiyorum
gözlerim kapanıyo uyumak istiyorum olayına sinir oldum.
ben eski 18 w.o.s.ta (sadece wos (galiba ilk versiyonu bu oyunun)) + tuşuna basıp adamın ne kadar uyuyacağına karar verebiliyordum bunda sadece kendi gözlerim kapanıyo uyumak istiyorum diyo oyuna göre 30 dk uyuyp uyanıyo 1-2 dk sonra tekarr uyumak istiyo ama ben adamın şöle 5-6 saaat uyumasını istiyorum mesela onu nasıl halledebilirim???

partları nasıl birleştirecez

biLgisayarında winrarın kuruLu oLması Lazım...
daha sonra indirdiğin partLar arasından birinci partın üzerine sağ kLikLedikten sonra kLasöre çıkart demen yeterLidir..

ben oyun içinden bi soru sormak istiyorum
gözlerim kapanıyo uyumak istiyorum olayına sinir oldum.
ben eski 18 w.o.s.ta (sadece wos (galiba ilk versiyonu bu oyunun)) + tuşuna basıp adamın ne kadar uyuyacağına karar verebiliyordum bunda sadece kendi gözlerim kapanıyo uyumak istiyorum diyo oyuna göre 30 dk uyuyp uyanıyo 1-2 dk sonra tekarr uyumak istiyo ama ben adamın şöle 5-6 saaat uyumasını istiyorum mesela onu nasıl halledebilirim???

tam emin oLmamakLa birLikte oyun sırasında N tuşuna bastıktan sonra zamanı iLeri aL tarzında bi buton oLması Lazımdı.daha detayLı biLgiLeri arkadaşLar verebiLir...

sorunum halloldu teşşekkrler.
ist. de aracımızı tamir ettirebileceğimiz bi yer var mı ? ben 3 kırmızı PO noktasına gittim fakat aracımı tamir edecek tamirci bulamadım..yanlızca "S" noktalarında mı tamir ettirebiliyoruz?
yada biz bi tane ekleyebilir miyiz ist.a servis bu mümkün mü??
2ls6st0.jpg

ist. de aracımızı tamir ettirebileceğimiz bi yer var mı ? ben 3 kırmızı PO noktasına gittim fakat aracımı tamir edecek tamirci bulamadım..yanlızca "S" noktalarında mı tamir ettirebiliyoruz?
yada biz bi tane ekleyebilir miyiz ist.a servis bu mümkün mü??

arkadaşlar oyunda şirket nasıl kuracağım? nasıl işçi satın alınıyor ?

ya fyonb kardes bi yardım ıstıcem bu turkce paketını yuklemıyom bıraz daha ayrıntılı anlatırmısnın gerci sana gore daha ayrıntılı olmaz ama:)

ya dosyayı cıkartıp tıklıom bı sıyah ekran cıkıp daha sonra gıdıyo bu kadar...

Bu oyunun yeri bende ayrı...Güzel paylaşım

Arkadaşlar Bişe Sorcam Bunun Otobüs Mod Var Ya Onu Nerden Indiricezz Bi Söyleseniz Internetten Boyle Girdim Ilk Resimlerde Otobüs Resmi Vardı üye Oldum Sonrada Mod Otobüs Bulamıyorum Bi Yardımcı Olsanız??

kardeşim oyunu başlatınca ekran kararıo bişey açılmıo ne yapmak gerekir bi yardım edin yaaa:(

Geri