borbelat
İnFeRNoo
eline salık
abi yaa ben bu eimde arkada duran 4 tekerlekli kamyon secemiyorm yaa nasl seçiliyo yaaaa
- H.U.A. ya açılan konularda konu sahibine, ben bu oyunu kurdum ama 1. bölümü geçemedim nasıl oynanıyor?... Bu programı indirdim kardeş biraz anlatırmısın nasıl kullanacağız? 3. part hata veriyor yeniden yüklermisin? Gibi sorular sormayınız. Kaale alınmayacaktır. Oyun konusunda ''Oyun yardım'', program konusunda ''Resimli program anlatım'' bölümlerine göz atınız. H.U.T. in görevi materyalleri çalışır durumda ise upload etmektir. Program ya da oyun öğretmek değil. Hata veren part konusunda ise yapmanız gereken o partı tekrar indirmektir.
Oncelikle Tesekkurler
sorunumu aciklayayim
iki partida indirdim birlestirdim icindeki haulin.exe simgesine tikladim oyunda grapichs ayalarini felan gosteren bi ekran cikti starta bastim oyuna baslamak icin once 18 WoS Haulin Diye X Isareti Seklinde Hata Werdi Ardindan da Prism3d Engine Hatasi Weriyor
Anlamadigim Bir Nokta Daha Eger Oyun da Kurulum Olmuyorsa TrYamayi Nasil Program Filestaki Dosyayi Gosterip Kuruyoruz xS
Yardimci Olabilirmisin Fyonb
TürkçeLeştirme Hakkında...
TürkçeLeştirme işLeminde ise kuruLum sırasında C:\Documents and Settings\XXXXxxxXXXX\Belgelerim\18 WoS Haulin\ hedefini göstererek Türkçe diL paketini yükLüyoruz...Oyuna girdikten sonra ise oyun ayarLarından Türkçeyi seçin...bunun için se yapmanız gereken oyunun ana ekranındayken Options>GamepLay>Language>Türkçe
Yaa bu dil paketi nerde anlamadım :S
Fуσηв;2484165' Alıntı:bahsettiğin sisteme sahip oLman donanımsaL probLem yaşamayacağın anLamına geLmez...oyunda herhangi bir probLem yok...ben de çok rahat ve sorunsuzca oynuyorum...senin probLemin nedir anLayamadım ama oyunda hiçbir sorun yok aynı oyunu ben kendi eLLerimLe 5 farkLı pc'ye kurdum...
Kardes Nasıl yukLucez bu oyuNu