18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

abi yaa ben bu eimde arkada duran 4 tekerlekli kamyon secemiyorm yaa nasl seçiliyo yaaaa

- H.U.A. ya açılan konularda konu sahibine, ben bu oyunu kurdum ama 1. bölümü geçemedim nasıl oynanıyor?... Bu programı indirdim kardeş biraz anlatırmısın nasıl kullanacağız? 3. part hata veriyor yeniden yüklermisin? Gibi sorular sormayınız. Kaale alınmayacaktır. Oyun konusunda ''Oyun yardım'', program konusunda ''Resimli program anlatım'' bölümlerine göz atınız. H.U.T. in görevi materyalleri çalışır durumda ise upload etmektir. Program ya da oyun öğretmek değil. Hata veren part konusunda ise yapmanız gereken o partı tekrar indirmektir.

böLüm konuLarından haberder oLman Lazım...burada amaç oyun payLaşımı yapmak...oyunLa iLgiLi bir sorun ya da sorunun varsa bunu forumdaki iLgiLi böLümLere danışmasLısın...ben yükLediğim her programın ya da oyunun tüm detayLarını yüzde yüz biLmek zorunda deiLim...bu konuya üst üste bu tarz mesajLar atmaktan vazgeçmeLisin...

koLay geLsin...

oyunu indirip kurdum, oyunu oynamak istediğimde araçlar çalışıyor fakat karanlık gösteriyor yolları göremiyorum, belkide hata bendedir emeğine sağlık kardeş

Oncelikle Tesekkurler

sorunumu aciklayayim

iki partida indirdim birlestirdim icindeki haulin.exe simgesine tikladim oyunda grapichs ayalarini felan gosteren bi ekran cikti starta bastim oyuna baslamak icin once 18 WoS Haulin Diye X Isareti Seklinde Hata Werdi Ardindan da Prism3d Engine Hatasi Weriyor

Anlamadigim Bir Nokta Daha Eger Oyun da Kurulum Olmuyorsa TrYamayi Nasil Program Filestaki Dosyayi Gosterip Kuruyoruz xS

Yardimci Olabilirmisin Fyonb

Oncelikle Tesekkurler

sorunumu aciklayayim

iki partida indirdim birlestirdim icindeki haulin.exe simgesine tikladim oyunda grapichs ayalarini felan gosteren bi ekran cikti starta bastim oyuna baslamak icin once 18 WoS Haulin Diye X Isareti Seklinde Hata Werdi Ardindan da Prism3d Engine Hatasi Weriyor

Anlamadigim Bir Nokta Daha Eger Oyun da Kurulum Olmuyorsa TrYamayi Nasil Program Filestaki Dosyayi Gosterip Kuruyoruz xS

Yardimci Olabilirmisin Fyonb

bu senin ekran kartından kaynakLanan bir sorun...ayrıca program fiLes da nereden çıktı...konudaki açıkLamayı okusaydın böyLe bişey denmediğini anLardın rahatLıkLa...

TürkçeLeştirme Hakkında...

TürkçeLeştirme işLeminde ise kuruLum sırasında C:\Documents and Settings\XXXXxxxXXXX\Belgelerim\18 WoS Haulin\ hedefini göstererek Türkçe diL paketini yükLüyoruz...Oyuna girdikten sonra ise oyun ayarLarından Türkçeyi seçin...bunun için se yapmanız gereken oyunun ana ekranındayken Options>GamepLay>Language>Türkçe

Fуσηв;2484165' Alıntı:
bahsettiğin sisteme sahip oLman donanımsaL probLem yaşamayacağın anLamına geLmez...oyunda herhangi bir probLem yok...ben de çok rahat ve sorunsuzca oynuyorum...senin probLemin nedir anLayamadım ama oyunda hiçbir sorun yok aynı oyunu ben kendi eLLerimLe 5 farkLı pc'ye kurdum...

Kardes bende de hata raporu verip duruyo ve cok iyi biliyorum ki donanım problemim de yok. base.scs kısımları hata veriyor kardes rarlı dosyalarında. extract edilemiyor.amacım paylaşımını kotulemek filan degil kusura bakma ama bir cok kişi de oyununu kurmuş olabilir ancak benim gibi sorun yasayanlar da var..yapılabilecek birşey var mıdır? yenilesen mesela linki?? bilemiyorum..

edit: hata raporu sonucu:

AppName: prism3d.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: game.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000d82c3

çok orjinsl bişey olmuş bu yawww:D:D

kardeş türkçe dil dosyasına yanlış parola diyor.oyunu yazdığın parola ile çıkardım.ama türkçe dil dosyası çıkmıyor.

a.q adanadan karsa yük aldık yol bitmek bilmiyo....

ellerine sağlık indirdim oynuyorum...açılışı çok güzel olmuş kesinlikle..

Geri