18 WheeLs HauLin + [TRYama-TRHaritası] [RS][HF][NL]

Fyonb

предате&
Reaction score
0
18 WheeLs Haulin + Türkçe Yama + Türkiye Haritası

hhfaz.png

18 WheeLs HauLin
Tüm Türk ŞirketLeri
Türk RekLam PanoLarı
Türk ŞehirLeri
%100 Türkçe

35.jpg

2-2.jpg

3en0.jpg

>>>DownLoad Rapidshare<<<

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

>>>DownLoad HotfiLe<<<

Hotfile.com: One click file hosting

>>>DownLoad NetLoad<<<
Netload Serious Filehosting - Netload

Türkçe DiL Dosyası [RS]

Türkçe DiL Dosyası [HF]

Türkçe DiL Dosyası [NL]

NoT
indirdiğiniz partLarı birLeştirdikten sonra oluşacak klasör içerisindeki haulin.exe dosyasını tıkLamanız yeterLi oLacaktır...
partLarı birLeştirdikten sonra kuruLuma gerek kaLmadan oyuna başLayabiLirsiniz

TürkçeLeştirme Hakkında
TürkçeLeştirme işLeminde ise kuruLum sırasında C:\Documents and Settings\XXXXxxxXXXX\Belgelerim\18 WoS Haulin\ hedefini göstererek
Türkçe diL paketini yükLüyoruz...
Oyuna girdikten sonra ise oyun ayarLarından Türkçeyi seçin...
bunun için se yapmanız gereken oyunun ana ekranındayken Options>GamepLay>Language>Türkçe adımını takip etmek..

RaR Pass

[email protected]

İndirin ARkadaşlar İçinde İbrahim Tatlıses ten Yallah Şöför Yallah Şarkısı war :)

Mükemmel yaff

ELine sağlık kuzen ;)

valla teşekkürler fyonbum benim :=)

arkadaşım herşey güzelde sen beni felç ettin...ver elini akdeniz ver elini karadeniz..makinanın başından kalkmam heralde artık..sağol...teşekkürler:goz:

Bende açmadı hata verdi oyun. Görüntü ayarlama penceresinde start dediğimde hata verip atıyor....

yaw bendede daişşik şeyler oluyor.. görüntü bozuk.. oyuna başlıorum tırın içine girdimi görüntü gidio yerine şöle bi renk cümbüşü gelio.. acaba ekran kartımın düşük olmasından falanmıdır.. 64 Mb ekran kartım var Ge-force4 Mx 440

Bende açmadı hata verdi oyun. Görüntü ayarlama penceresinde start dediğimde hata verip atıyor....

yaw bendede daişşik şeyler oluyor.. görüntü bozuk.. oyuna başlıorum tırın içine girdimi görüntü gidio yerine şöle bi renk cümbüşü gelio.. acaba ekran kartımın düşük olmasından falanmıdır.. 64 Mb ekran kartım var Ge-force4 Mx 440

oyunu haLen oynamaktayım ve şimdiye kadar probLem yaşamadım...ayrıca oyunu dağıttığım arkadaşLarımdan da böyLe bi şikayet geLmedi...probLemLerinizin donanımsaL oLması çok yüksek bir oLasıLık...

oyunu haLen oynamaktayım ve şimdiye kadar probLem yaşamadım...ayrıca oyunu dağıttığım arkadaşLarımdan da böyLe bi şikayet geLmedi...probLemLerinizin donanımsaL oLması çok yüksek bir oLasıLık...

Dostum sistem: cure2Duo 2.4ghz. 2gb ram, 250gb hdd, Ati HD2600 512mb ekran kartı. Daha ne donanımsal sorun olabilir? Crysis, Cod4 rahatlıkla oynuyoruym bu oyunda nie bu şekilde olsun

Geri