bosver
New member
- Reaction score
- 0
Temel bir gün mahallede yürüyormuş. kadının biri de bu arada cam siliyor. kadın cam silerken 3. kattan aşağıya çöp kutusunun üstüne kafa üstü çakılmış. Eteği de aşağıya doğru sıyrılmış. kadın külot da giymemiş yav... durumdan tamamen habersiz olarak yolda yürüyen temel çöpte pasparlak bir *öt görünce hemen çöpün yanına gitmiş ve pasparlak duran *öte iki şaplak vurup: 'Ulan bu daha *ikilirmiş bunu niye çöpe atmışlar ki.' demiş :durdurun
bugün yeni bir cam silme fıkrası daha:
temel gene yolda yürüyormuş ve kadının biri de gene cam siliyormuş. bu sefer temel tam pencerenin altından geçerken kadın şlooooop diye temelin kucağına düşmüş ve temel de şlaaaaaak diye kadına ayakta geçirmiş.bunu gören alt kattaki komşu, temele ne yaptığını sormuş. cevap:ben kötü birşey yapmadım sadece ÜZERİME DÜŞENİ yaptım.:durdurun :durdurun
bugün yeni bir cam silme fıkrası daha:
temel gene yolda yürüyormuş ve kadının biri de gene cam siliyormuş. bu sefer temel tam pencerenin altından geçerken kadın şlooooop diye temelin kucağına düşmüş ve temel de şlaaaaaak diye kadına ayakta geçirmiş.bunu gören alt kattaki komşu, temele ne yaptığını sormuş. cevap:ben kötü birşey yapmadım sadece ÜZERİME DÜŞENİ yaptım.:durdurun :durdurun