ali06can
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
ADAMLA KADIN EVLENMİŞLER VE 3 AY BOYUNCA TÜM POZİSYONLARI DENEMİŞLER AMA ZEVK ALAMAMIŞLAR EN SONUNDA KADIN DEMİŞ BU GÜNDE CAM KENARINDA DENEYELİM TEMİZ HAVA BELKİ FAYDASI OLUR DEMİŞ CAM KENARINDA ADAM COK HIZLI Bİ ŞEKİLDE GİRMİŞ KADIN DENGESİNİ KAYBEDİP AŞŞAĞI ÇÖP BİDONUNA KAFA ÜSTÜ ÇAKILMIŞ SONRA YOLDAN GECEN ADAMIN BİRİ BU DAHA İŞ GÖRÜRDÜ NEDEN ATTIN DEMİŞ
ADAMIN BİRİ KARIYA GİTMİŞ PENİSİNDE KAMAŞULAH YAZIYOMUŞ KADIN SORMUŞ BUNUN ANLAMI NE DEMİŞ ADAMDA 2 KERE YALA GÖRÜRSÜN DEMİŞ KADIN 2 KERE YALAMIŞ ADAMIN PENİSİNDE KAHRAMAN MARAŞLI APTULLAH YAZIYOMUŞ
KADININ BİRİ KOCASI KAMYONCUYMUŞ VE COK İLİŞKİYE GİRİP CANIN ACITMASINDAN ŞİKATEYCİYMİŞ VE KADIN DOKTORA GİTMİŞ DOKTOR RAHAT İLİŞKİ İÇİN KAYGANLAŞTIRICI VERMİŞ ADAM AKŞAM EVE GELMİŞ HANIM GELDE AZCIK STRES ATALIM DEMİŞ KADIN KAYGANLAŞTIRICIYI SÜRÜP GELMİŞ ADAM SOKUYMUŞ AMA KAYIYOMUŞ ZEVK VERMİYOMUŞ EN SONUNDA ADAM PENİSİNE ZİNCİR DOLAMIŞ KADIN SORMUŞ NEDEN ZİNCİR DOLUYOSUN ADAMDA DEMİŞ Kİ KAÇ YILLIK KAMYONCUYUM KAYGAN YOLLARA ZİNCİRSİZ CIKMAM DEMİŞ
Aşırı kiloları nedeni ile kadınlardan yana hiç şansı olmayan adamın karşısına çıkan melek üç istekte bulunmasını istemiş. Adam da isteklerini sıralamış: "Kilolarımdan kurtulayım, incecik olayım, kuş gibi hafif olayım, kadınlara çok yakın olayım" Melek: "Derhal" demiş ve adamı kanatlı orkid şekline sokuvermiş.(alintı)
Adamin biri evlenmeye karar vermis ama yasi 75. Kiz da 22 lik fistik gibi hatun.
Çocuklari, torunlari evlenmesin diye durmadan ikna etmeye calisiyorlarmis;
"Babacim bak yasin ilerledi. Kalbin dayanmaz." diye. Neyse, adam kimseyi
dinlememisve kizla evlenmisler. Gerdek gecesi olmus, sabah olmus, oglu kapida
bekliyor, yeni evliler hala iceride. Aradan birkaç saat geçtikten sonra kiz bitkin
bir vaziyette disariya çikmis ve yasli adamin oglu hemen endise ile sormus :
- Neler oldu?Babam iyi mi?
Kiz : Evet cok iyi idi. Ben yoruldum. biraz mola verdik...
Çocuk : allah allah!.. 75 yasinda adam, nasil oluyor da bu kadar aktif?
Kiz : Eee... Kocam bunak. Yapiyo unutuyo, yapiyo unutuyo...(alıntıdır)
Kabalik bir belediye otobüsünde kadinin biri haykirmis :
- Terbiyesiz adam, yeter artik!..
- Aman bayan ne oldu ki?
- Daha ne olacak... Geçtin arkama, Taksim den beri ayiptir be!..
- Efendim yanlis anladiniz herhalde. Bugün aybasi. Maasimi aldim, cebimde o
var. O dokunmus olacak...
- Iyi de, Taksim den Sisli ye gelene kadar maasiniza zam mi geldi?..
ADAMIN BİRİ KARIYA GİTMİŞ PENİSİNDE KAMAŞULAH YAZIYOMUŞ KADIN SORMUŞ BUNUN ANLAMI NE DEMİŞ ADAMDA 2 KERE YALA GÖRÜRSÜN DEMİŞ KADIN 2 KERE YALAMIŞ ADAMIN PENİSİNDE KAHRAMAN MARAŞLI APTULLAH YAZIYOMUŞ
KADININ BİRİ KOCASI KAMYONCUYMUŞ VE COK İLİŞKİYE GİRİP CANIN ACITMASINDAN ŞİKATEYCİYMİŞ VE KADIN DOKTORA GİTMİŞ DOKTOR RAHAT İLİŞKİ İÇİN KAYGANLAŞTIRICI VERMİŞ ADAM AKŞAM EVE GELMİŞ HANIM GELDE AZCIK STRES ATALIM DEMİŞ KADIN KAYGANLAŞTIRICIYI SÜRÜP GELMİŞ ADAM SOKUYMUŞ AMA KAYIYOMUŞ ZEVK VERMİYOMUŞ EN SONUNDA ADAM PENİSİNE ZİNCİR DOLAMIŞ KADIN SORMUŞ NEDEN ZİNCİR DOLUYOSUN ADAMDA DEMİŞ Kİ KAÇ YILLIK KAMYONCUYUM KAYGAN YOLLARA ZİNCİRSİZ CIKMAM DEMİŞ
Aşırı kiloları nedeni ile kadınlardan yana hiç şansı olmayan adamın karşısına çıkan melek üç istekte bulunmasını istemiş. Adam da isteklerini sıralamış: "Kilolarımdan kurtulayım, incecik olayım, kuş gibi hafif olayım, kadınlara çok yakın olayım" Melek: "Derhal" demiş ve adamı kanatlı orkid şekline sokuvermiş.(alintı)
Adamin biri evlenmeye karar vermis ama yasi 75. Kiz da 22 lik fistik gibi hatun.
Çocuklari, torunlari evlenmesin diye durmadan ikna etmeye calisiyorlarmis;
"Babacim bak yasin ilerledi. Kalbin dayanmaz." diye. Neyse, adam kimseyi
dinlememisve kizla evlenmisler. Gerdek gecesi olmus, sabah olmus, oglu kapida
bekliyor, yeni evliler hala iceride. Aradan birkaç saat geçtikten sonra kiz bitkin
bir vaziyette disariya çikmis ve yasli adamin oglu hemen endise ile sormus :
- Neler oldu?Babam iyi mi?
Kiz : Evet cok iyi idi. Ben yoruldum. biraz mola verdik...
Çocuk : allah allah!.. 75 yasinda adam, nasil oluyor da bu kadar aktif?
Kiz : Eee... Kocam bunak. Yapiyo unutuyo, yapiyo unutuyo...(alıntıdır)
Kabalik bir belediye otobüsünde kadinin biri haykirmis :
- Terbiyesiz adam, yeter artik!..
- Aman bayan ne oldu ki?
- Daha ne olacak... Geçtin arkama, Taksim den beri ayiptir be!..
- Efendim yanlis anladiniz herhalde. Bugün aybasi. Maasimi aldim, cebimde o
var. O dokunmus olacak...
- Iyi de, Taksim den Sisli ye gelene kadar maasiniza zam mi geldi?..