16 Tane Mükemmel Vista Teması & KuruLum ANLatIM

bu konularda cok basarılıydım ama ne olduysa yukleyemıyorummm

bu konularda cok basarılıydım ama ne olduysa yukleyemıyorummm:vur:vur:vur:vur:vur

Çok teşekkürler dostum ellerin dert görmesin. TuneUp için de ayrıca teşekkür ederim uğraştırmadın bizi çok çok teşekkürler. Bu arada bu sadece ben de mi oluyor sormak istiyorum:

İndirdiğimiz temayı rardan dosya halinde çıkarıyorum sonra Tune Up tan seçiyorum ama dosyanın tamamını seçemiyorum taa içinde dibindeki bişeyi seçiyorum gene oluyor ama masaüstü Gadget lar falan değişmiyor hepsini ayrı ayrı değiştirmek gerekiyor. Sonuçta oluyor da sormak istedim doğrusu bu mu?

Bir de ben Vista Home BASIC kullanıyorum bunda 3boyutlu pencere kullanımı yok. Acaba bu temalar ile onu da etkinleştirebilir miyim? Ya da yapılabilme imkanı var mı?

Çok teşekkürler dostum ellerin dert görmesin. TuneUp için de ayrıca teşekkür ederim uğraştırmadın bizi çok çok teşekkürler. Bu arada bu sadece ben de mi oluyor sormak istiyorum:

İndirdiğimiz temayı rardan dosya halinde çıkarıyorum sonra Tune Up tan seçiyorum ama dosyanın tamamını seçemiyorum taa içinde dibindeki bişeyi seçiyorum gene oluyor ama masaüstü Gadget lar falan değişmiyor hepsini ayrı ayrı değiştirmek gerekiyor. Sonuçta oluyor da sormak istedim doğrusu bu mu?

Bir de ben Vista Home BASIC kullanıyorum bunda 3boyutlu pencere kullanımı yok. Acaba bu temalar ile onu da etkinleştirebilir miyim? Ya da yapılabilme imkanı var mı?

Ewt arkadaşım yanlış bişey yok yaptıklarının hepsi normal. ;)
Ancak bu temalarla 3 boyutlu pencere kullanımını etkinleştiremezsin çünkü o senin işletim sisteminin bir özelliğidir, temaların değil :goz:

birde türkçe olsaydı tadından yenmezi eline sağlık :)

Zaten Türkçe arkadaşım.. Resimlerde dilin ingilizce olmasının sebebi işletim sisteminin dilinin ingilizce olmasından dolayıdır.. Senin işletim sisteminin dili ne ise temalar da o dilde görünür :goz:

Çok teşekkür ederim güzel temalar.Anlatım için ayrıca teşekkür ederim...

ellerin dert görmesin dostum çok makbule geçti

arkadaşım ellerine saglık ama benim takıldıgım bi nokta var vagis's visual style temasının içindeki patch dosyalarını kuramıyorum hata veriyor file to be patched does not exist diye tema uygulanıyor ama simgeler falan resimdeki gibi olmuyoe yardımcı olursanız sevinirim

dostum çok teşekkürler ama sana bi sorum olcak.. bu temaları gösterdiğin gibi yüklüyorum ama simgelerde herhangi bi değişiklik olmuo bunun nedeni ne?_ bi yardımcı olur musun _?

cok guzel temalar arkadasim ellerine emegine saglik

Geri