+16 Bu HatunLaR ÇoK ÇILGın Leisure Suit Larry: Box Office Bust [ 2009 ] FuLL

Emeğine sağLık Topri . . .

Arkadaşım Kurdum Oyunu Ama Bi Türlü Crack Ini Bulamadım Bi Yardım Etseniz Ya...?

Son 2 Screenshot 'lardaki oyun farklı. Larry yılların çapkın kahramanlı adventure oyunudur. Eski oyunlarını oynamış birisi olarak Monkey Island serisinde olduğu gibi 3D'ye geçtiği için kendisini oynamaya tenezzül etmedim. Ama eski oyunlarını bilmeyenler için eğlenceli bir deneyim olacaktır.

vayy beee ellerine saglık :)

tşkler..ama sistemim kötü
bu tarz bi oyunu pentium (R)4 cpu 3.20 ghz 1gb ddr3ram geforce 6200 kaldırırmı acaba ????
bu tarz bi oyun önerebilirmisiniz sistemi aşırı yormayacak ama grafikler fena olmayan?

boşuna indirmeyin arkadaşlar açılmıo daemon tools ile açmaya çalışıorum secure hatası alıorum konuyu açan known arkadaşımada özel msjla bu sorunu bildirdim ancak ne cwp alabildim nede konuya eklenmiş herhangi bir açıklama yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım adam uğraşmış upload etmiş tşk. edilir buna ama konuylada ilgilenilmeli bence

oyunu indirdik kurulumunu yapamayan arkadaşlar bide ultra isoyu denesinler. ama takılınan yer crack olayı. bu konudada arkadaşımız pek anlatmaya niyetli değil galiba . boşa indirilen 43 part oldu yani

Geri