15 Ytl'ye VBulletin Kurulum(Herşeyiyle)

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 15 ytl ye vBulletin Kurulumu yapılır .. Teşekkür , portal , hide hack , güvenlik , vs. gibi konular içindedir.Sadece 2 günde yapılır ve teslim edilir..Başvurmak isteyenler pm ile ulakşsınlar..

Ek olarak

host + domain + php nuke beya vbulletin kurulumu(eklentiler ile ) sadece : 50 milyon :)

Baslikta 15 ytl yasıo mesajda 20 ytl hangisi doğru bunlarin?? :eek:ut:

pardon kusura bakma 15 ytl :)
domain + host + kurulumda 50 milyon :)

hade len ordan.olum host firmaları yıllık 7.5 ytl ye host yapıyolar(+ domain+kurulum)
Buna ne diceksin???

arkadasım ek olarak isteklerinizi alıyorum..host firmaları sabittir .. sadece 1-2 sayfa yapar ama ben tamamıyla..

göster bakalım 7 ytl ye yapan yer :)

.

Merhabalar;

XOOPS,Vbulletin,Dosya Upload Sistemi,Email Sistemi,Sohbet Sistemi Herşeyi Ücretsiz Kurarım Bende.Tek Şart Herhangi bir Host Paketlerimizden Satın Almanızdır.Link Yazmıyorum (Yasak Olabilir Diye)Başvurmak İsteyenler Özel Msj Göndersinler Kendilerine Host Sitemizin Linkini ve Referanslarımızı Vereyim.

enuh' Alıntı:
Merhabalar;

XOOPS,Vbulletin,Dosya Upload Sistemi,Email Sistemi,Sohbet Sistemi Herşeyi Ücretsiz Kurarım Bende.Tek Şart Herhangi bir Host Paketlerimizden Satın Almanızdır.Link Yazmıyorum (Yasak Olabilir Diye)Başvurmak İsteyenler Özel Msj Göndersinler Kendilerine Host Sitemizin Linkini ve Referanslarımızı Vereyim.
ya üff s1kt1n1z ama gidin kendi basl1g1n1z ac1n :mad:

bu iş böle ele ayagamı düştü yaws....

bedava kurmak isteyen pm atsın

böle para kazanılmaz bu yardımdır oda para ile olmaz...

ayrıca 3 saat sürer..

bedava phpbb kurulur :)
fantastico saolsun 2 tıkla panelde kuruyo :):):)

ya arkadaşım şu vbulletin nedir normalde bende site açıyorum da vbulletini yapamadım kısaca vbulletinin ne farkı var bir yerde duydum www.adın.com
yapıyormuşsun vbulletin sayesinde acaba doğrumu tşkler...

gelin ben size bedavaya kurayım
host + domain 30 tl (kalite) ;)

bedava kurarım dıyorsun peki turcemı olcak sitemız

Geri