15 YTL (Site Yapimi + Logo + Tanitim filmi + Banner)

QaSTeX

Banned
Reaction score
0
Oncelikle herkese selamlar..

Dediklerimin hepsini yapıorum arkadaslar, ayrıca sitenizin her turlu updatelerini ben yapıorum...Veya sizin iseginize gore tabi ;)

Iletisim icin: msn vermek yasak bu bir

her turlu sorun, istek, gorus, oneri ve elestirileriniz icin burayı veya mail/msn imi kullanabilirsiniz...

Kurulan sitede istege bagli olarak:

- Anket
- Sayac
- Sayfaya girenlerin dunya uzerindeki yeri
- Sayfaya girenlerin ip leri
- Ziyaretci defteri
- Oneri gorus formu
- Diger ( sag tık kilidi, somurme korumasi)

Nicelikleri yapilir...

ewet arkadaslar lutfen ilginizi bekliorum.........

ahh ahhh yediniz bu piyasayı =( elıne saglık yınede kardesım bu fıyata bu hızmetı verebılıyorsan gercekten helal olsun ne dıyım

arkadasım 1 . flood yapma
2.Artık taklitleri bırakın..
3.Birşey yaptıkmı hemen konuyyorsunuz....

msn vermek yasak flood yapmakta ayrı bi cezaya tabi ben seni napıyım şimdi hadi uyarıyım bu seferlik mesajını editle

Gerçekten piyasayı öldürdünüz. Ben özel bir şirkette tasarımcı olarak çalışıyorum. Bize gelen işlerde bu dediğin özlelikleri 0 dan azıyoruz ve en az 300 dolardan başlıyoruz fiyata ..

Züleyhahahahahaha

CaKıR_X' Alıntı:
daha önce de böyle konualar açdı arkadaşlar .. bi kaç tane referans sayfası gösterirsen. İş alman kolay olur .. Yoksa işin biraz zor .:=)
walla koyar1mda banlarlar _imdi ondan korkuyom :D

öncelıkle selamlar forumda yenıyım host ve yazılım şirketı sahıbıyım bence tek kelıme böyle insanları ortalıktan yok etmek biz gece gunduz çalşıp uykusuz kalıp göz şişkinliğinden yatmayıpta script yapan ve ki o scriptkeri sattığımız kişlerin adiliği diyorum buna çünkü scripti dağıtan site sahıbıdr ve + bunlar gibi insnlarda çıkıp burda böyle konuşuyorlar aslında konuşurlar çünkü scriptte bi kaç değşiklik yapmak artık çocuk oyuncağı olmu ş 15 ytl ye yapıyorsan gel bana script yaz deki 1 ayda ayaparım 15 ytl nı değil ben sana 200 ytl verı tamammı piyası ölduren böyle insanları barındırmamak lazım gerçekten

PRESTIJ' Alıntı:
öncelıkle selamlar forumda yenıyım host ve yazılım şirketı sahıbıyım bence tek kelıme böyle insanları ortalıktan yok etmek biz gece gunduz çalşıp uykusuz kalıp göz şişkinliğinden yatmayıpta script yapan ve ki o scriptkeri sattığımız kişlerin adiliği diyorum buna çünkü scripti dağıtan site sahıbıdr ve + bunlar gibi insnlarda çıkıp burda böyle konuşuyorlar aslında konuşurlar çünkü scriptte bi kaç değşiklik yapmak artık çocuk oyuncağı olmu ş 15 ytl ye yapıyorsan gel bana script yaz deki 1 ayda ayaparım 15 ytl nı değil ben sana 200 ytl verı tamammı piyası ölduren böyle insanları barındırmamak lazım gerçekten

haqlısın ama napalım .. para ihtiyacı awr demekki...eğer böle düşünosanız bile bize sponor olun biz siteyi yapalım komisyonuda verelim .. ama böyle sponsor olacak yoq Türkiyede..

15 ytl ye yapacagın sıteyıddeee scrıptıdeeee senıdeeeee........

magmaya send liyorum.

PRESTIJ' Alıntı:

valla bence helal olsun.içinde hiçbir maaliyet olmadan sadece emeğin bu kadar yükseğe satılması hırsızlıktır.ilk zamanlar utanmadan 10 sayfa için 1500 dolar alıyordunuz.ayrıca şirket sahibi isen ve scripti kendin yazıyorsan burada ne işin var.bence script bakmaya gelmişsin gibi hissediyorum.bedavaya yapan insanlarda umarım çıkar herkesin ve her ticarethanenin bir sitesi olur,Türk ekonomisi canlanır.Türkiye daha medenileşir.Devam arkadaşlar helal olsun sizlere soyguna dur dediğiniz için.

piyasanın içine ettiniz be, referansınız var mı birader? pm at da görelim paşalığını

eagle30' Alıntı:
valla bence helal olsun.içinde hiçbir maaliyet olmadan sadece emeğin bu kadar yükseğe satılması hırsızlıktır.ilk zamanlar utanmadan 10 sayfa için 1500 dolar alıyordunuz.ayrıca şirket sahibi isen ve scripti kendin yazıyorsan burada ne işin var.bence script bakmaya gelmişsin gibi hissediyorum.bedavaya yapan insanlarda umarım çıkar herkesin ve her ticarethanenin bir sitesi olur,Türk ekonomisi canlanır.Türkiye daha medenileşir.Devam arkadaşlar helal olsun sizlere soyguna dur dediğiniz için.
Tesekkurler arkadasim ilk kez dogru birini gordum oncelikle sunu demek isterim 300 dolar verip aldigimiz veya yaptirdigimzi sitenin scriptinin sizin yazilimiz oldugunu nerden bilecegiz ve guvenli oldugunu sunu bir dusunun su an ole bir hal aldiki internet yillik 50 ytl masrafla sayfa aciliyor bu kisiler belkide bu parayi hamallik yapip kazaniyor onceden ayni kelimeleri bende derdim 1 arkadasimi gordum 250 dolara yapiyordu elindeki scriptte tutup 2/3 yer degisip ver gitsin 3 saatte hazir site yaptigi tek is buydu iyide isi vardi cunki 6 yil once bu kadar bilgi bu kadar paylasim veya detay bilen yoktu 1 bilgisayar formatini 50/100 dolar arasi atarlardi su an bakin cafelere 15 ytl normal formati 25 ytl ye atiyorlar neden ? artik herkez biliyor simdi bu kadar sayfayi gezdim LAFIM ASLA EMEGI ILE YAPANA DEGIL ama surda piyasayi oldurdunuz diye yirtinan bir cok arkadas 15/20 ytl ye yapanlarla ayni sekilde yapiyor obur adamda scriptte degiklik yapip atiyor siteyi 300 dolar alanlarin 90% da aynisini yapiyor biri surumden kazaniyor biri edebiyatla ayda 3 is yakalasa yetiyor
HAKKI ILE BU ISI YAPANLARA SOZUMUZ YOK ONLARIN EMEGI TABIKI 15/20 YTL DEGIL AMA GUNUMUZDE NETTE GUVENIN SIFIR OLDUGU BIR DONEMDE YETERLI BILGISI OLMAYAN KISILERI KANDIRMIYACAGINIZIN GARANTISI NEDIRKI ZATEN KISILER BILSELER KENDILERI YAPARLAR O YUZDEN BENCE ACIK ACIK YAZANA KIZANA KADAR OTURUP NEDEN BOLE OLDU BIZ NE YAPTIKKI BU DURUMA GELDI BU ISLER DEMEK LAZIM

walla 300 dolar vermekten se 15 milyon verip yaptırmak daha mantıklı zaten o sieyi yaptırcak kişide hobi amaçlı yaptırır bu işten maddi amaç gütmez eger ticari bi site yaptırcaksada 10-20 nin hesabını yapmaz merak etmeyin size gelir 300 doları verir rahat olun kardeş devam et sen benim arkadaş yapıyo benim adıma o yapmasaydı sendeydim walla peace outtt

iyi iste rekabet artiyo ya..kanka bana bi pm atta bakalim sole gusel biseyler bir arkadas yaptirmak istiyo msn veririm konusursunuz ilk musterine indirimde yaparsin :p

Geri