Apo''nun teslimatı aslında ''Türk milletini aldatmak için'' kullanılan bir malzemeden ibarettir!..
Zira, Kürt devleti zaten kabul edilmişti!..
Orgeneral Eşref Bitlis de, Uğur Mumcu da ''bu ihanete karşı çıktıkları için'' öldürüldüler!..
1993 yılının ilk aylarında NATO Başkomutanı/ABD Genelkurmay başkanı orgeneral John Shalikashvili''ye İncirlik üssünde verilen gizli brifingde, Amerika subay şöyle demişti:.
"PKK''nın görevi Kürt devletinin kuruluş süreci boyunca Türkiye''yi angaje tutmaktır!..".
Apo, Türkiye''ye gelir gelmez sarfettiği "Ben rolümü oynadım" mealindeki sözleri ile aslında kendisine verilen ''görevi'' kastediyordu!..
Apo''ya bu görevi verenler, yani ABD-İsrail ikilisi, elbette ki ''asılmasına'' izin vermezler!..
Apo''nun asılmayacağı şartını da AB değil, ancak onu Türkiye''ye teslim edenler, yani ABD-İsrail ikilisi koyabilir!.. BÜLENT Ecevit, 13 Nisan 2005 tarihinde Sabah gazetesinde yayınlanan söyleşinin son bölümünde aynen şu ifadeleri kullanıyordu:.
"Amerika bize niye Apo''yu verdi, onu hala ben de bilemiyorum. O çoğulcu toplum içerisinde belki Kürt politikasına karşı olan birtakım çevrelerin etkisiyle oldu bu!..".
Bu sözler asla ''gerçekleri'' ifade etmiyor!..
Zira, Apo''nun Türkiye''ye tesliminden birgün önce 15 Şubat 1999 Pazartesi günü Orgeneral Lloyd Newton başkanlığında kalabalık bir Pentagon heyeti Ankara''ya geldi!..
Newton''un ziyaretinden hemen bir gün sonra 16 Şubat Salı günü, sabaha karşı 03.00''te Abdullah Öcalan Türkiye''ye getirildi!..
Apo''yu Türk görevlilere teslim eden CIA ekibinin başındaki kişi MOSSAD bağlantılı, Yahudi kökenli Amerikalı David Adolph Korn idi!..
Ancak Apo''nun ''Afrika''da mı, yoksa ''İsrail''de mi teslim edildiği halen tartışmalı!..
Apo, Türkiye''de basın mensupları ile ilk karşılaşmasında aynen şöyle diyordu:.
"Ben, bana verilen rolü oynadım!..".
Apo''nun teslimatından üç gün sonra Ecevit, Milliyet gazetesine şu açıklamayı yapıyordu:.
"Apo''nun Türkiye''ye teslim edilmesi, ABD ile olan alışveriş ilişkimizin bir sonucudur!..".
Ecevit, ''bu alışverişte'' Apo''ya karşılık Türkiye''nin ''ne verdiğini'' hala açıklamadı!..
Dahası Apo''nun ele geçirilmesiyle Türkiye''de oluşan coşku dalgasını ustalıkla arkasına alan Ecevit, partisini 18 Nisan 1999 seçimlerinden birinci çıkarmayı başardı!..
Seçimden sonra DSP-MHP-ANAP koalisyon hükümetini kurarak yeniden Başbakan olan Ecevit, TV kameralarının karşısına geçerek özellikle şu cümlenin altını çiziyordu:.
"Kuzey Irak''ta çağdaş bir devlet kuruluyor!..".
Diplomasiyi iyi bilenler, bu sözlerin aslında ''Türkiye''nin Kürt devletinin kabul ettiğinin'' kripto ilanı demek olduğunu hemen anladılar!..
Böylece Ecevit''in daha önce vurguladığı alışverişte, Türkiye''nin Apo''ya karşılık ''Kürt devletini kabul etmiş olduğu'' açıklığa kavuştu!..
Yahudi lobisinin sözcülerinden William Safire 1992''de kaleme aldığı "Kürt devletine giden yol" başlıklı senaryosunda şu öneriyi yapmıştı:.
"Türkiye''ye PKK''nın kellesi hediye edilmeli, karşılığında da Kuzey Irak''taki Kürt devletini kabul etmesi istenmeli!..".
Apo''nun Türkiye teslim edilmesinin ardından Ecevit''in söylediği sözler, bu senaryonun ABD-İsrail-Türkiye üçlüsü tarafından ''müştereken'' uygulandığının kesin kanıtıdır!..
Ecevit''in "Apo''yu neden bize verdiler, bilmiyorum" sözlerinin doğru cevabı, yine kendisinin kullandığı ifadelerde gizlidir!..
Amerika, Ecevit''e "Kuzey Irak''ta çağdaş bir devlet kuruluyor" sözlerini söyletmek için Apo''yu Türkiye''ye teslim etti!..
Apo''nun teslimatı aslında ''Türk milletini aldatmak için'' kullanılan bir malzemeden ibarettir!..
Zira, Kürt devleti zaten kabul edilmişti!..
Orgeneral Eşref Bitlis de, Uğur Mumcu da ''bu ihanete karşı çıktıkları için'' öldürüldüler!..
1993 yılının ilk aylarında NATO Başkomutanı/ABD Genelkurmay başkanı orgeneral John Shalikashvili''ye İncirlik üssünde verilen gizli brifingde, Amerika subay şöyle demişti:.
"PKK''nın görevi Kürt devletinin kuruluş süreci boyunca Türkiye''yi angaje tutmaktır!..".
Apo, Türkiye''ye gelir gelmez sarfettiği "Ben rolümü oynadım" mealindeki sözleri ile aslında kendisine verilen ''görevi'' kastediyordu!..
Apo''ya bu görevi verenler, yani ABD-İsrail ikilisi, elbette ki ''asılmasına'' izin vermezler!..
Apo''nun asılmayacağı şartını da AB değil, ancak onu Türkiye''ye teslim edenler, yani ABD-İsrail ikilisi koyabilir!..
Ecevit, önce Apo''nun ''idam dosyasını'' Başbakanlık''ta bekletti, ardından da TCK''dan ''idam cezasını'' kaldırarak, onu ''yasal güvenceye'' kavuşturdu!..
Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz da ''bile bile'' bu vebale ortak oldu!..
Ecevit, 04 Ocak 2005 tarihinde Milliyet gazetesine yaptığı açıklamada, şu uyarıyı yapıyordu:.
"Türkiye Kuzey Irak''a gidip önlem almalı, aksi taktirde Kuzey Irak''ın Güneydoğu''ya inmesi tehlikesi ortaya çıkabilir?..".
Ecevit ve diğer askeri-sivil ilgililere soruyoruz:.
+ Shalikashvili brifingini bildiğiniz halde, neden İncirlik üssünü kulandırmaya devam ettiniz?..
+ ''Kürt devletini savaş sebebi sayacağınızı'' resmen açıkladığınız halde "Kuzey Irak''ta çağdaş bir devlet kuruluyor" sözlerini neden kullanma gereği hissettiniz?..
+ "Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek dil" yazılı tabelaları kışlalardan neden indirttiniz?..
+ 34 yıldır imzalanmayan BM İkiz Sözleşmeleri''ne neden imza attınız?..
+ Kuzey Irak''ta Kürt ordusunu kuran Barzani''nin adamlarını Türk subaylarına eğittirdiniz?..
+ Barzani ve Talabani''nin Ankara''daki temsilciliklerini kapatmadınız?..
"Irak''ın toprak bütünlüğü esastır" diye diye, Irak''ın bölünmesinde başrolü oynadık!..
Şimdi de "Türkiye''nin üniter yapısından taviz vermeyiz" diye diye Türkiye''yi bölüyoruz!..
Beka kurumlarımız ''içeriden'' ele geçirilmeseydi bunların hiçbiri olmazdı!..
Beka kurumlarımızda gizlice kadrolaşan ''sebataycılar'' ile ''masonlar'' derhal tasfiye edilmezse, Türkiye''nin sonunun da Irak''taki gibi ''bölünme'' olacağı aşikardır!..