14 yaşındaki kız okulda doğum yaptı

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
ABD'nin Houston eyaletinde 14 yaşında bir kız öğrenci, okulun tuvaletinde doğum yaptı.

25543.jpg

Polis, kızın doğurduğu bebeği klozete koyup sifonu çekerek kurtulmaya çalıştığını, bu sırada bebeğin öldüğünü bildirdi.

Kız öğrenci hakkında soruşturma açılıp açılmadığı belirtilmedi.

Houston'da 3 gün önce de yine 14 yaşında bir kız öğrenci okul gezisinden dönerken uçağın tuvaletinde ölü bir bebek doğurmuş ve bebeği uçakta bir çöp kutusuna atmıştı.

Polis 14 yaşındaki kızı ve bebeğin babası olduğu sanılan 14 yaşında bir erkek öğrenciyi sorgulamış, ancak savcılık kız hakkında dava açmamıştı.

Kaynak

Daha NeLer Duycaz....!

ABD Öyle zaten bizde bir erkek kızın evine gelemezken orda kalabiliosun bile herşeyi rahatça yapabiliolar neolmasını bekliyolar ki ?

82y38cy.gif

bunlarda akıl yok ya :S

kondom die bi şey var :) hadi onu da bilmion diyelim nie bebeği öldürmeye çalışıosun :S:S :(

allah belasını versin yüzüne tükürmek istiyorum bu kızın....

tamamda türkiyede böyle seyler olmuyo mu sanıyosunuz cenin haline gelmemiş kac tane bebek düsürdü liseli kızlarımız .....

bide bu hatun cıkan herseyın üstüne sifon mu cekilcegini sanıyomus : ))

bebek katili olmanın hiçbir normal tarafını göremiyorum ya.kanım dondu..
ben herbir parçamı yüz tane bebek için feda edebilirim..ya ben, cehennemde yaptığım şeylerden yanacağım die korkuyorum bunların hali nolcak ya..sabah sabah delirdim..

abd denilen kuruldugu andan ıtıbarek cenabet ve ugursuz olan bı ulke nası oluyorda en ehlı oldugu sex konusunda cocuklarına prezervatıf kullanmayı yada bayanlar ıcın ertesı gun hapı almayı ogutlemıyorlar cok hayret :)

cocugada uzulmuorm anası babası 14 yasında bı ıse basladıysa onun cocugununda ne olacagı malumdur...

Geri