14 yıldır kız olduğunu sanıyor

kRuMp

murcielago
Reaction score
0
253367.jpg
Bu genç, aslında kendini 2 yaşından beri kız zanneden bir "erkek" !

Kendini 2 yaşından beri kız olarak hisseden Tim Petras ameliyatla cinsiyetini değiştirmek için 16 yaşına kadar bekledi.

Almanya'da cinsiyet değiştirmek için 16 yaşını doldurmanın şart olduğunu belirten Tim Petras, bu yaşa girmeyi iple çektiğini söyledi.

Geçen hafta gizli bir ameliyatla cinsiyet değiştiren ve Tim adını Kim olarak değiştiren genç kız, ameliyatla cinsiyet değiştiren en genç insan olma unvanını da kazandı.

Kendisini 2 yaşından beri kadın olarak hissettiğini belirten Kim Petras, 12 yaşından bu yana hormon tedavisi gördüğünü de belirtti.

Ameliyattan sonra büyük bir özgürlüğe kavuştuğunu dile getiren Kim Petras, "Bu ameliyatla hayatımdaki bir çok şey değişti. Artık yüzme havuzunda bikinimi değiştirmek için hiç bir zorlukla karşılaşmadan kadın kabinlerini kullanabileceğim" dedi.

Bu kızın önceden bir erkek olduğuna inanmak gerçekten çok zor
:honkk:

1002tr0.jpg

1016mh2.jpg

1015we4.jpg

1012ph3.jpg

1011ad1.jpg

1010vs9.jpg

1014qn8.jpg

1008zx6.jpg

1009iv0.jpg

1013km5.jpg

1007yq1.jpg

1006sq9.jpg

1005ox4.jpg

1003dw9.jpg

1001uu5.jpg

1004tw7.jpg

1017yz1.jpg

hiçte erkek tipi yokmuş aksine süper kızmış bence :D yoksa şaşırmasınlar cinsel organları erkekmi kızmı dıye? yanlış bakmış olmasınlar

ata demirerin şovundan bi kesit geldi aklıma...

- "uLan adam madam kayarım ben buna"
- ama saLih abi o erkek
- uLan sende öle vücut oLsun sanada kayarımm... :D

ßizim Türk KızLarından Kat Kat GüzeL DiyeßiLirim... :hhmanD

hocam hiçte erkeğe benzer bir yanı yok hatta eksiği yok fazlası var ama oda artık bu saatten sonra kalmamıştır :D

Ne erkeği be ? Bu erkekse ben o zaman yemin ediyorum hayvanım :)

Bence Doğru Bi Yol Seçmiş Zaten Erkeğe Benziyen Bi Yanı Yokmuş :D

ben bunu haberlerde de izledim tam hatun bence iyi yaaa bos verin millet bu sekilde mutlu

Amerikalılar bunlara Tranny diyor. Biz direk i*ne... :D:D:D

Şu kayarım muhabbeti güzeldi...

Geri