14 $ubat sevgililer günüymüs pehhhhh

eylül' Alıntı:
benımde yok offffffffffffff nıye yok yaw :( :( ben hedıya almak ıstıyom bana da alsın ıstıyom :) eheh
ben senin sevgilin olurum ya uzulme sen :D

yarın sevgililer günü doğru ama insan sevgilisinden ayrı oldumu o gun pek anlamlı olmuyo bende sızdenım yarın:p

Hediye almak isteyen bana alabilir hediye kabul olunur yanı :cool:

bende hediye isterim alan olursa tabi:p

bende yalnızlar kervanına katılıyım :(

boşverin kafaya takmayın :p

aslında benim sevgilim var da sölemiom :p

TEK SEVGİLİM BİLGİSAYARIM ÇOK MUTLUYUM ONUNLA :D

aramıza format,trojan,virüs,elektrik kesintisi vs. kötülük girmez inşallah :lol:

GeÇen Sene Öyle Şeyler Geldİ Kİ BaŞima Bİr Daha Kİmseye BaĞlanmicaĞima Yemİn Ettİm ,aŞkin DeĞİl,paranin GÜÇlÜ OlduĞuna İnandim Halada İnaniyorum BoŞ Hayallere Kapilmadan Yok Ama PİŞman DeĞİlİm Zaten KaÇimiz Sevgİlİ Olupta AŞiĞiz BoŞ Hayaller Bunlar Ya Da Bana Akilli Bİ Kiz Denek Gelmedİ Yaw Bahtsiz Bedevİ Gİbİyİm ,ÇÖlde Kutup Ayisi ..........

GREAT İDEA' Alıntı:
GeÇen Sene Öyle Şeyler Geldİ Kİ BaŞima Bİr Daha Kİmseye BaĞlanmicaĞima Yemİn Ettİm ,aŞkin DeĞİl,paranin GÜÇlÜ OlduĞuna İnandim Halada İnaniyorum BoŞ Hayallere Kapilmadan Yok Ama PİŞman DeĞİlİm Zaten KaÇimiz Sevgİlİ Olupta AŞiĞiz BoŞ Hayaller Bunlar Ya Da Bana Akilli Bİ Kiz Denek Gelmedİ Yaw Bahtsiz Bedevİ Gİbİyİm ,ÇÖlde Kutup Ayisi ..........

işte bu zihniyetle devam edersek bulamayız :D

bulmasak daha iyi zaten :)

yalnız kurt misali takılalım en güzeli bu :cool:

içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk ondan vakit bulup birini bulamadım.yalnızım dostlarım yalnızım yine...

FLeTCh®' Alıntı:
işte bu zihniyetle devam edersek bulamayız :D

bulmasak daha iyi zaten :)

yalnız kurt misali takılalım en güzeli bu :cool:
%100 KATILIYORUM SEVGİLİNİN İNSANA HİÇBİR YARARI YOK ,ZARARI İSE SAYMAKLA BİTMEZ ,ZENGİN Bİ KIZ DAN ÖTE BENİM ARADIĞIM AKILLI Bİ KIZ ZEKİ ,AMA YOK TÜRKİYEDE ÖLE KIZ BULMA ORANI ,ÇÖLDE KUTUP AYISI BULMA ORANINA EŞİT:):)BOŞVER BEN BİLGİSAYARIMA AŞIĞIM ONA Bİ TROJAN BULAŞŞA ,YA DA Bİ MAVİ EKRAN ÇIKSA DELİLER GİBİ ÜZÜLÜRÜM

SEVGİLİNİN İNSANA HİÇBİR YARARI YOK ,ZARARI İSE SAYMAKLA BİTMEZ ,ZENGİN Bİ KIZ DAN ÖTE BENİM ARADIĞIM AKILLI Bİ KIZ ZEKİ ,AMA YOK TÜRKİYEDE ÖLE KIZ

varda çok nadir akıllı kızda kafa dengi olmuyo :S

KAFAMA GÖRE KIZ YOK demek daha doğru :)

korktum ben sizden ...
len fletch oglancı mı olcan yoksa kız bulamasssan :D

iSpiYonCu' Alıntı:
korktum ben sizden ...
len fletch oglancı mı olcan yoksa kız bulamasssan :D

ankaralı namık ne demiş :D

istesem sürüsüylen bulurum
sevdim mi tek gönülde kalırım :cool:

oğlancı lafını sana aynen iade ediyorum :D :D :D

İspiyonucu senin kadar insafsız biri varsa oda benim

iSpiYonCu' Alıntı:
1 den fazla olanlar yazabilirlermi ? hani benim olduundan diiL merak ettim :cool:

Benim de şu anda sevdiğim yok. Daha doğrusu sevdiğim var ama nasip işte..

Ben de o yüzden kendi bayan üyelerime e-kart atıcam birazdan..:D

Kızlardan biri yan komşum bakalım bişey diyecekmi.. Eğer derse akşam tatlı ısmarlarım kıza:cool:

niye bayan üyelerine erkek üyeleri adam yerıne koymuomusun :cool:

5 senelik sevgilim var ve 1 aydır görmüyorum.bugun de yok ama bugünün benim için cok da bir özelliği yok.eğer aşık oldugun bir sevgilin varsa hergün sana sevgililer günüdür..

not:aslında böyle konuşmayı pek sevmem ama sanırım uykumu alamadım :p

ben o nu çok özlüyorum ya herşeyiyle ben o nu herşeye rağmen seviodum :'(

Tamam sende nasiplenirsin

iSpiYonCu' Alıntı:
niye bayan üyelerine erkek üyeleri adam yerıne koymuomusun :cool:

Amma velakin gelen e-kartı yayınlamak yok:D

arkdaşlar ne tesadüftürki benimde hiç sevgililer günü berabre geçirdiğim bir sevgilim olmadı.

Benim Var Ama Çok UzakLardaa... Yurt Dışında... Bizde Bi SevgiLiLer Gününü Denk Getiremedik Bea

kardeşim ne bu yaa sevgiler günü cart günü curt günü yavv napalım bizim yok ayıpyaa bizde insanız bizimde CANIMIZ ÇEKER düşünen yok ayıpyaa adamlar gelmiş bu gün okulun önünde çiçek satıyo yaa BAne yavv ben de kız ark. arıyom :D

Geri