pasaklı
New member
- Reaction score
- 0
ben senin sevgilin olurum ya uzulme seneylül' Alıntı:benımde yok offffffffffffff nıye yok yaw ben hedıya almak ıstıyom bana da alsın ıstıyom eheh
ben senin sevgilin olurum ya uzulme seneylül' Alıntı:benımde yok offffffffffffff nıye yok yaw ben hedıya almak ıstıyom bana da alsın ıstıyom eheh
GREAT İDEA' Alıntı:GeÇen Sene Öyle Şeyler Geldİ Kİ BaŞima Bİr Daha Kİmseye BaĞlanmicaĞima Yemİn Ettİm ,aŞkin DeĞİl,paranin GÜÇlÜ OlduĞuna İnandim Halada İnaniyorum BoŞ Hayallere Kapilmadan Yok Ama PİŞman DeĞİlİm Zaten KaÇimiz Sevgİlİ Olupta AŞiĞiz BoŞ Hayaller Bunlar Ya Da Bana Akilli Bİ Kiz Denek Gelmedİ Yaw Bahtsiz Bedevİ Gİbİyİm ,ÇÖlde Kutup Ayisi ..........
%100 KATILIYORUM SEVGİLİNİN İNSANA HİÇBİR YARARI YOK ,ZARARI İSE SAYMAKLA BİTMEZ ,ZENGİN Bİ KIZ DAN ÖTE BENİM ARADIĞIM AKILLI Bİ KIZ ZEKİ ,AMA YOK TÜRKİYEDE ÖLE KIZ BULMA ORANI ,ÇÖLDE KUTUP AYISI BULMA ORANINA EŞİTBOŞVER BEN BİLGİSAYARIMA AŞIĞIM ONA Bİ TROJAN BULAŞŞA ,YA DA Bİ MAVİ EKRAN ÇIKSA DELİLER GİBİ ÜZÜLÜRÜMFLeTCh®' Alıntı:işte bu zihniyetle devam edersek bulamayız
bulmasak daha iyi zaten
yalnız kurt misali takılalım en güzeli bu
iSpiYonCu' Alıntı:korktum ben sizden ...
len fletch oglancı mı olcan yoksa kız bulamasssan
iSpiYonCu' Alıntı:1 den fazla olanlar yazabilirlermi ? hani benim olduundan diiL merak ettim
iSpiYonCu' Alıntı:niye bayan üyelerine erkek üyeleri adam yerıne koymuomusun