14 $ubat sevgililer günüymüs pehhhhh

pasaklı

New member
Reaction score
0
14 subat sevgilier gunu sagir sultan bile duymustur bu olayi peki 14 subatta sevgilisi olmayanlar napicak tabiki bu baslik altinda bulusup birbirlerine destek olucaklar :p

ne hikmetse benim hic sevgilier gunune denk gelen bir birlikteligim olmadi gulsem mi aglasam mi:lol:
benim hic yatim katimda olmadi :(
villamda olmadi
bi kirmizi ferarim bile olmadi benim :p

neyse konumuza dönmek gerekirse sevgilisi olmayanlar sizleri bu baslik altina davet ediyorum artik bizde yanliz digiliz birbirimize destek olallim : )

abuuuuuu mvardar bi ikimiz mi variz
massallah herkesin sevgilisi var ne guzel:(

evde kaldık :D millet alıcak sevgilisini gezicek biz evde kös kös ama olsun ben alışığım

valla ALLAH ınandırsın olmayacak nedenle dun ayrıldım bugun ve yarın yanlızım sızler varsınız o ayrı...

benım de canım, ruh'um var ama yarın ayrı olucaz :(

Kahrolsun Sevgİlİler GÜnÜ Yasasin Yalnizlik :)

1 den fazla olanlar yazabilirlermi ? hani benim olduundan diiL merak ettim :cool:

yaf bende çok üzgünüm fakat benimde bugün attığı bi msj bütün bendeki onu silip süpürdü şimdi geriye kalan tabiki ama bi o kadar da maalesef HİÇBİŞEY...:(

Pasaklı kıza üzüldüm olsun yaşın gençtir bulursun kız sen takma kafana ya bize ne olcak yaş 25 asıl evde biz kaldık yinede hoş muhabbetttt arkadaşlar yanlızlar olarak 14 şubatta dışarımı çıkmasak neeeeeeeeeeeeee

insana koyan başka sevgilileri el ele sarmaş dolaş görünce olcak yine içimizden derin bi of çekcez ah istanbul elbet birgün gelirim oraya...

Benımde Yoq waLLa .....

dreamboy35' Alıntı:
insana koyan başka sevgilileri el ele sarmaş dolaş görünce olcak yine içimizden derin bi of çekcez ah istanbul elbet birgün gelirim oraya...
niye uzuluyon ki ya el ele dolasanlara bakmayiver yada sen sevgiler gununde evden hic cikma hem boylelikle onlari gormezsin :lol:

gerıye kalan 364 gün bizim takmayın 1 günde onların oluversin :D :D

olm kız arkadasın yanında olmadıktan sonra ne anlamı war :D oturup icicen simdi of of yanımda olsaydı keske die :p bu durum daha kötü bence :D :D

benım sevgılım yok bugun yanımda .....:(:(:(

iSpiYonCu' Alıntı:
olm kız arkadasın yanında olmadıktan sonra ne anlamı war :D oturup icicen simdi of of yanımda olsaydı keske die :p bu durum daha kötü bence :D :D

Olm öle deme lem seni sewdiini düşünmek bile yetio insana...Gerçi şu anda öle düşüneceim biri de yoq...

benımde yok offffffffffffff nıye yok yaw :( :( ben hedıya almak ıstıyom bana da alsın ıstıyom :) eheh

Geri