14 NİSAN Tandoğan Mitingine KAÇ KİŞİ KATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 nisandakine vizelerim yüzünden gidememiştim..ama bu haftada istanbulda var ve tabiki ordayım...Cumhuriyete gönül vermiş her hackhell üyelerinin (tabiki durumu el verdiği müddetçe) orda olmasını diliyorum..YAŞASIN CUMHURİYET-YAŞASIN MUSTAFA KEMAL...

EMRE1001' Alıntı:
585 DeĞİl 585.000 Dİr Polİsİn VerdİĞİ Resmİ Rakam.

Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:
70 Mİlyon - 585.000 Hayirci = Gerİye Kalan 69.415.000 EvetÇİ

Demokrasİmİzİn UygulaniŞi Bu Şekİldedİr.temsİlİdİr Ve ÇoĞunluĞun DedİĞİ Dedİk ÇaldiĞi DÜdÜktÜr.

DoğRusu Çok GüLdüm Senin ßu Msj'na...
FoRmüL oLarak ßakmı$sın oLaya Sende MatematiK Kfası WaR HeRhaLde..
Ne FoRmuLü ßu Tam oLrak AnLayamadım..
Yani SıRf 70 MiLyondan 585 ßini ÇıkaRaRak GeRi KaLanLaRı Evetçi oLaRak DeğeRLendiRiyoRusn..
Komedi Ya :D:D
aYRıca DenokRasiye Düdük ßenzetmeSi Yapmı$sın..ßa$ka ßi EspRi KaßiLiyetinde ßuRda GöRmü$h oLduq..
Zaten arfy KaRde$h Seni aLt eTmi$h..ßa$ka Söz SöyLKemeye GeRek Yok..:D:d

Deff' Alıntı:
14 nisandakine vizelerim yüzünden gidememiştim..ama bu haftada istanbulda var ve tabiki ordayım...Cumhuriyete gönül vermiş her hackhell üyelerinin (tabiki durumu el verdiği müddetçe) orda olmasını diliyorum..YAŞASIN CUMHURİYET-YAŞASIN MUSTAFA KEMAL...

orda oLucam inş.. hemde bütün aiLemLe geLmeyi pLanLıyoruz ...

herkesi de orda görmeyi diLiyorum !...

YOLDAŞ' Alıntı:
YOLDAŞ´isimli üyeden Alıntı
585 kişi geliş polis raporuyla
herhalde bu polisler sadece 585 e kadar sayabiliyor
http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=44687

FoFeR' Alıntı:
Türk PoLisine ALanen Hakaret Ediyorsun.
Lafının Nereye Gittiği BiL de Konuş !!!
DensizLik Etmeyin, **ötünüz sıkıştımı poLisi
aramasını biLirsiniz ama....

YOLDAŞ benim abimde polis. 585 değil... lafınızı tartıp konuşun adamı hasta etmeyin. Konu mitinge kaç kişi katıldı diye geçiyor sen "herhalde bu polisler sadece 585 e kadar sayabiliyor" diyorsun.

Polis devlet demektir. Polise hakaret bölücülüktür. Sen Ulu T.C Polisine böle bi laf söleyecek gücü nereden buluyorsun? git bi polise "sen 585'ten sonrasını sayabiliyor musun?" de bak sana nasılda sayıyor.

sen bi açıkla bakalım T.C Polisi için nasıl olurda "herhalde bu polisler sadece 585 e kadar sayabiliyor" diyorsun. onu bana bi açıkla...

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri