14 Şubata daha var ama yanlız HHciler hadi buraya.Bloglaşma kurucaz.

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Sevgili hackhell üyeleri biliyorum biçoğunuz benim gibi yanlızsınız.Yanlızlıktan kurumuş,harap ve bitab düşmüş "hani nerde sevgili" diye haykırışlarınızı duyar gibiyim.

Biliyorsunuzki forumumuzda bi çok çift var.KINIYORUM.Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir.Sizi Şiddetle kınıyorum.Evli olanlar,Sevgililer,Çiftler...Hepinizin kulağına tekme atasım geliyor,sümküresim geliyor,Tiskiniyorum:mad:

İşçiyiz,Haklıyız sevgilimizi alırız sözüne ne oldu.Eğer sizde bu forumda yaşanan zulme karşıysanız sizde KIN'ın aşağıdaki resmi kopyalayıp yapıştırın kendi cevabınıza.KIN KIN KIN KIN

400i1s1.jpg

:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

BekarLar kuLübü gibi bir şey mi kuracaksınız:D:D
bi bekar oLarakh kuLübünüze girmicem,
kısa bi sürede sevdiğimi yeniden kazanmanın yoLLarını arayacam..
Önümüzdeki SevqiLiLer GünLerine bakacaz arthık..:p

Ayrıca nazar etme n'oLur çaLış senin de oLur..:vur

bende bi çift olarak girmicem zaten bekar olsamda girmem nolcaı belli sonunda kulubun :D

ama ben şimdi kendimi kötü hissettim :(
hem daha war sewgililer gününe belki gerçek aşkınız o güne kadar çıkar karşınıza, bence kınamak yerine hep birlikte dua edelim =)))

infatuate' Alıntı:
ama ben şimdi kendimi kötü hissettim :(
hem daha war sewgililer gününe belki gerçek aşkınız o güne kadar çıkar karşınıza, bence kınamak yerine hep birlikte dua edelim =)))

21 YILDIR karşıma çıkmayan zat son 10 gündemi çıkıcak?Zaten çıksa bile bu kadar geciktiği için döverim ben onu.Ayrıca sayın infatuate yengemiz,bacımız buyrun;

400i1s1.jpg

DeSaNTRaLiZaSYoN
Yok kardeş..Boşuna heves etme :D

benim bi aşkım vardı.... bi zamanlar. artık yok. ama umudum var.

sevgililer gününü kim takar ki. benimle beraber olsunda her sevgililer gününü ayrı gecirelim.

ama sevgili olupta 14 subatta birlikte olacakları da kınamıyorum.

imrenıyorum onlara. eskiden bende onlar gibiydim. içim içime sıgmazdı.

şimdi ise ppehhhh

cok özledim yaa

allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. gerçekden cok zor.

walla ben borayı 25 sene bekledim, gerçek aşkı bulmak için beklemeye değiyo, senin daha 21 sene olmuş, waktin war biras daha =))

Mardin/Kızıltepe ortamında pek geçmiyor o durum maalesef:D
:(:(:(
Valla bende özledim sevgililer gününü ne yalan sölim.

Lem var ya bende ki kader kimse de yok bütün sevgiliilerimden tam da sevgililier günü gelince ayrılıyorum sanırım bu sefer de biz bize olacagız yani bekar arkadaşlar olsun ...hayat güzel sevgilimiz olmasa da yaşıyoruz gülüyoruz...Ama bir gün mutlaka Hediyesini özenle seçecegimiz bi sevgilimiz olacak...Aslında herşeyin başı Sabır ...Sabretmek lazım ben öle yapıyom mesela...

edep sınırlarını aşmayın, burda benim eşim olduğu gibi başkalarınında eşi,kardeşi,ablası vs.... var. Gereksız mesajlarınız silindi uslubunuza biraz daha dikkat edin lütfen

Hayatta olduğu gibi forumda da etrafınızda çiftler olabilir. Bu gayet doğal. Ama sevgililer günü yaklaştıkça sevgilisiz olmak bi eziklik neden yaratıyor onu anlamıyorum. Yani bu sizin bi eksikliğiniz değil. Zamanı gelince herşey olur. Diğer insanların mutluluğu da bir mutluluk kaynağıdır. Neden benim sevgilim yok diye sevgilisi olan insanları kınamak aşırı derece de mantıksız ve saçma geldi bana. Geyik ve mizaha açsaydın bu yorumu yapmazdım. Geyik yapıyor derdim.

yaqLasan sewgiLiLer günü içn tüm çiftLerimis adına sewiniorm :D

suan yanLısım asLnda pek aLıskın deeLim ama ossun ... etrafımda mutLu oLan insanLAr warsha prob yoq ....

+ kız arkadas buLmaq probLem ise aaaLasını buLuorushda önemLy oLan " YÜREKTEN TÜM KALBİNLE SEWEBİLİCEİN " biriyLe oLabiLmek ...

o yüsden yanLızım diorm ;) herkese mutLuLukLar diLiorm :D

ben bekarım
su sıte bı cop catan bolumu kuralım yaaa:)
bızde sebeplernırız:p

ahhh ahhh bitanemle tekrar barıştık ama ayrı girces ben rizede olcam o istanbulda ama artık kalplerimiz bir ya yetr bizim için her gün sevgililer günü aşkımııııı çok sevioruuuummmm :D

apocalyps' Alıntı:
ahhh ahhh bitanemle tekrar barıştık ama ayrı girces ben rizede olcam o istanbulda ama artık kalplerimiz bir ya yetr bizim için her gün sevgililer günü aşkımııııı çok sevioruuuummmm :D

:hhaşık :hhaşık :hhaşık :hhaşık :hhaşık​

Geri