1200 PKK 'lıyı Neden Öldürmedik?

1200 PKK 'lıyı Neden Öldürmedik sorusu çok saçma

çünkü öldürseydik PKK bitecekti belkide

PKK nın bitmemesi için öldürülmemesi gerekiyordu

genclik ben almanyadayim bütün kürtler hepsi pkk li burada hepsi para yardimi yapiyor acikca söylüyor hemde pkk meclisin icine kadar girdi isin kötü tarafida bu

asker kendine verilen emiri yerine getirir... ne olursa olsun tsk ya benim güvenim tam yıpratmak istiyolar. yoksa hangi vicdan ister okadar kayıbı. unlar düzmece ve komplo 1200 terörist öyle kendini göstere göstere toplantı yapmaz yalan haberler inanmayın ve ordumuza güvenin yoksa güvenecek başka bişeyimiz kalmayacak....

ırak ın yerinde Türkiye yoksa,anan bacın amerikalının ingilizin kucagında gezmiyosa şerefsizlik yapma TSK ya bok atma!Türkiyeyi koruyan ne erdoğanınız nede sagı solu satmanız

BAzı insanlar bazı şeyleri çok kolay zannediyor işkembeden atmak kolay neden yapmadı neden etmedi die

evet güzel bir soru

sahi neden öldürmedik?

yoksa PKK biterse biz ne iş yapacaz diyemi korkuldu

evet güzel bir soru

sahi neden öldürmedik?

ayrıca olen asker sayımız 17 deıl 52 devlet bunu halktan gızledı halk ayaklanmasın dıe

ayrıca olen asker sayımız 17 deıl 52 devlet bunu halktan gızledı halk ayaklanmasın dıe

işkembeden sallıyosunuz ha nerden biliyosunuz hesabı sorulur öyle şeylerin eksik söylenemz

Arkadaslar bu tarz haberler amerika yandaşları tarafından halkımızı kışkırtmaya TSK `ye karsı quvensizlik inancsızlık ortamı yaratılmaya calısılmaktadır lutfen kanmayınız

ßunun 1 orneqine qectıqımız qunlerde oldu aktutun karakolu baskını oncesı Genelkurmay saldırıyı canlı izledi şeklinde çıktı bu haber ılk olarak Taraf gazatesınde yayınlandı pekı taraf gazetesının baskanını arastırdınz mı hıc 1 2 yıl once amerıkadan qelen 1 kişi tamamen TSK `yi sucluyor bunlara kanmayın arkadaslar

Saygılar & Sevqiler.

Hadi ordan klasik ezberciler sizi

Güya ben Şeriatcıymışım

Ben demokarım ve bundan asla taviz vermem.

Benim Türklüğüm senin boyunu aşar. Geçmişleri PKK lı terörsitlerle işbirlikleri dolu zihniyetin kalkıp benim türklüğü sorgulama cüreti olamaz

Biz TSK ya saldırmıyoruz sadece yapılan ihmallerin son bulmasını istiyoruz

20 yıldrı hep klasik cümlelerle size ezberletilen sloanların artık günümüzde değeri kalmadı

Bu çağda hatası olan herkes yaptığı ihmallerin hesabını vermeli

Güpe gündüz çapulcul teröristlerin gelip bir karakolumuzu basıp 17 tane şehit

verdiriyorsa be birileride Antalyada keyif çaatıp GOLF sefası sürüyorsa benim kalkıp o

paşaya bunun hesabını sormam lazım

1200 tane PKK lı dünyanın heryerinden gelip Kandilde kongre yapıyorsa ve bunu Kendi kanalları ROj TV de gecegündüz bas bas bağırarak ilan ediyorsa üstelik 10 süren bu toplantı süresince tek bir hava operasyonu yapılmıyorsa

bunun sebebini sormam lazım
Sen kimsin
benim şeyim daha uzun diyorsun
cetvelle ölçülüyormu bu
birde demokarmışsın o ne demekse
koskoca hava kuvvetleri komutanı izinde ne yapacağını sanamı soracaktı
senin ıq un kaç
hiç merak ettinmi diye soracağım ama onun içinde birkaç puan lazım

evet güzel bir soru

sahi neden öldürmedik?

evet güzel bir soru

sahi neden öldürmedik?

sahi ya ne iş yapacaklar.

belkide golf oynarlar

ya benimde sorduğum soruya bak golfü 17 er şehit olurkende oynuyorlar zaten

sahi ya ne iş yapacaklar.

belkide golf oynarlar

ya benimde sorduğum soruya bak golfü 17 er şehit olurkende oynuyorlar zaten

şu konuya hâlâ daha yorum yapıyorsunuz ve saçmalıyorsunuz.
ulan adamı çileden çıkartmayın.
sizin akp li vekiller o gün çılgınlar gibi düğün yaparken hemde haberleri olduğu halde hemde eğlence olmayacak sadece bir tören olacak deyip gazetecileri düğün yerinden dışarı çıkartıp sonra da çılgınlar gibi eğlenen vekile ne diyorsunuz

"golfçü paşa" diye yaygara koparanların hepsi birer "VATAN HAİNİ" dir

şu konuya hâlâ daha yorum yapıyorsunuz ve saçmalıyorsunuz.
ulan adamı çileden çıkartmayın.
sizin akp li vekiller o gün çılgınlar gibi düğün yaparken hemde haberleri olduğu halde hemde eğlence olmayacak sadece bir tören olacak deyip gazetecileri düğün yerinden dışarı çıkartıp sonra da çılgınlar gibi eğlenen vekile ne diyorsunuz

"golfçü paşa" diye yaygara koparanların hepsi birer "VATAN HAİNİ" dir

ne oldu ya neden bozuluyorsun zoruna mı gitti. doğruy gerçekler herzaman zoruna gider insanın

AKP li vekil değil kim yaparsa eğer haberi olduğu halde düğün yapmışsa denszilik ve terbiyesizlik yapmıştır.

ancak bu AKP li veya başka bir vekilin bunu yapması TSK nın ihmali gerçeğini ortadan kaldırmaz

ayrıca gündüz vakti ellerini kollarını sallaya sallaya karakolumuza saldıran teröristler 17 erimizi şehit etmişken aradan geçen tam 30 saatte tek haberi olmayan kişi antalyada Golf sefasında olan paşa
Önce tüm Türkiye sonra tüm dünya duydu sadece o dumadı.Koskoca genelkurmay başkanı bile ulşamadı demek kendisine!!! nasıl oluyorsa

sonrada biz vatan haini oluyoruz öyle mi

BİRŞEY BİLİYORSAN SÖYLEDE ARİF SANSINLAR

ŞAYET BİLMİYORSAN SUSDA ADAM SANSINLAR

ne oldu ya neden bozuluyorsun zoruna mı gitti. doğruy gerçekler herzaman zoruna gider insanın

AKP li vekil değil kim yaparsa eğer haberi olduğu halde düğün yapmışsa denszilik ve terbiyesizlik yapmıştır.

ancak bu AKP li veya başka bir vekilin bunu yapması TSK nın ihmali gerçeğini ortadan kaldırmaz

ayrıca gündüz vakti ellerini kollarını sallaya sallaya karakolumuza saldıran teröristler 17 erimizi şehit etmişken aradan geçen tam 30 saatte tek haberi olmayan kişi antalyada Golf sefasında olan paşa
Önce tüm Türkiye sonra tüm dünya duydu sadece o dumadı.Koskoca genelkurmay başkanı bile ulşamadı demek kendisine!!! nasıl oluyorsa

sonrada biz vatan haini oluyoruz öyle mi

BİRŞEY BİLİYORSAN SÖYLEDE ARİF SANSINLAR

ŞAYET BİLMİYORSAN SUSDA ADAM SANSINLAR

köpeklerin tükürmesiyle deniz kirlenmez!

ben dedim ankara.........
http://www.etikhaber.com/content/view/63940/28/
http://www.etikhaber.com/content/view/64021/28/

kardeşim anlama özürlü müsünüz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
adam özel hayatında da mı rahat bulamayacak. haftasonu golf oynamayı seçmiş. bir insan tatil gününde kendisini çevrimdışı bırakmış olabilir bunu suç olarak sayıyorsan bende o cumartesi akşamı işten sonra düğüne gittim ve bende eğlendim. ama benimde haberim yoktu.

siz haberi olan bir insanı suçlamak yerine hedef şarşırtmaya çalışıyorsunuz ve TSK yı yıpratmaya çalıyorusunuz. (TSK: Türk Halkının gözbebeği biricik kurumu. ayrıca vatan hainlerinin en büyük düşmanı)
tıpkı pkk gibisiniz.

TSK yı yıpratmaya yönelik söylenen her söz, yazılan her yazı vatan haini birisine ait olabilir. ve buna tepkisiz kalmayız.

bu basbakan olusa olucagı bu !

köpeklerin tükürmesiyle deniz kirlenmez!

ben dedim ankara.........
http://www.etikhaber.com/content/view/63940/28/
http://www.etikhaber.com/content/view/64021/28/

kardeşim anlama özürlü müsünüz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
adam özel hayatında da mı rahat bulamayacak. haftasonu golf oynamayı seçmiş. bir insan tatil gününde kendisini çevrimdışı bırakmış olabilir bunu suç olarak sayıyorsan bende o cumartesi akşamı işten sonra düğüne gittim ve bende eğlendim. ama benimde haberim yoktu.

siz haberi olan bir insanı suçlamak yerine hedef şarşırtmaya çalışıyorsunuz ve TSK yı yıpratmaya çalıyorusunuz. (TSK: Türk Halkının gözbebeği biricik kurumu. ayrıca vatan hainlerinin en büyük düşmanı)
tıpkı pkk gibisiniz.

TSK yı yıpratmaya yönelik söylenen her söz, yazılan her yazı vatan haini birisine ait olabilir. ve buna tepkisiz kalmayız.

Ne izninden bahsediyorsun sen. Bu adam sıradan bir devlet memuru muki yada bankada çalışan bir memur muki izine çıktığında ;Türkiyeyi ayağa kaldıran terörr olayında bu kadar rahat ve sorumsuz olabilsin

sizin haftalık izine çıkmış ne var bunda dediğiniz adam Bu ülkenin savunmasından sorum lu en üst düzeydeki 10 askeri yetkiliden birisi.

ozaman dua edelimde ülkemize her an yapılacak bir saldırıda bu kişi veya kişilerden birsi oan izinde olmasın.yoksa bu paşamızın izni bitene kadar işimiz şansa kaldı demektir.

Ayrıca AKP li vekilin haberi olduğu halde bunu yapmışsa derhal pihraç edilmelidir.

ancak AKP li vekilin bu hatayı yapması paşanın Golf sefasının vehametine bir dayanak değildir

Zira savaş uçaklarının havalanıp düşmanları vurma emrini AKP li veya başka bir milletvekili vermiyor.

Milletvekilleri "sınır ötesi harekat "yetkisini askere vererek bu konuda ki görevini yerine getirdi zaten milletvekili yapacağı işi yapmış

sizin o küçük beyninizin basmadığı konu bu zaten.Biz TSK yı yıpratmak yerine TSK yı yaptığı ihmal ve zaafiyetlerde dünyanın gözünde küçülten ve görevini yapamayan askeri yetkililerin görevden alınıp cezalandırılmasını istiyoruz .Ki bir daha üç beştane çapulcu karşısında bukadar ağır kayıplar vermeyelim.

ama sziler bu kadar basit ve normal bir olayı anlamak yerine papağan gibi üç beştane cümle ezberlemişsiniz bozuk plak gibi aynı klişe sözleri söyleyip söyleyip duruyorsunuz.

Ne izninden bahsediyorsun sen. Bu adam sıradan bir devlet memuru muki yada bankada çalışan bir memur muki izine çıktığında ;Türkiyeyi ayağa kaldıran terörr olayında bu kadar rahat ve sorumsuz olabilsin

sizin haftalık izine çıkmış ne var bunda dediğiniz adam Bu ülkenin savunmasından sorum lu en üst düzeydeki 10 askeri yetkiliden birisi.

ozaman dua edelimde ülkemize her an yapılacak bir saldırıda bu kişi veya kişilerden birsi oan izinde olmasın.yoksa bu paşamızın izni bitene kadar işimiz şansa kaldı demektir.

Ayrıca AKP li vekilin haberi olduğu halde bunu yapmışsa derhal pihraç edilmelidir.

ancak AKP li vekilin bu hatayı yapması paşanın Golf sefasının vehametine bir dayanak değildir

Zira savaş uçaklarının havalanıp düşmanları vurma emrini AKP li veya başka bir milletvekili vermiyor.

Milletvekilleri "sınır ötesi harekat "yetkisini askere vererek bu konuda ki görevini yerine getirdi zaten milletvekili yapacağı işi yapmış

sizin o küçük beyninizin basmadığı konu bu zaten.Biz TSK yı yıpratmak yerine TSK yı yaptığı ihmal ve zaafiyetlerde dünyanın gözünde küçülten ve görevini yapamayan askeri yetkililerin görevden alınıp cezalandırılmasını istiyoruz .Ki bir daha üç beştane çapulcu karşısında bukadar ağır kayıplar vermeyelim.

ama sziler bu kadar basit ve normal bir olayı anlamak yerine papağan gibi üç beştane cümle ezberlemişsiniz bozuk plak gibi aynı klişe sözleri söyleyip söyleyip duruyorsunuz.

anlaşıldı. sen çok ileri zekalısın. ileri görüşlüsün.
sen nasıl anlarsan anla. benim söylediklerimi dikkatli oku.

işte senin anlamadığın noktalar bunlar. asker terörist karşısında olsa bile önce dur der sonra vurur. bunu senin akape yaptı. yok topluma kazandırma silah bırakma, ab uyum paketi, zart zurt.

(bu ülkede emir çıkmadan bir kuşun bile vurulamayacağını herkes biliyor. ırakta amerikan askererinin çuval geçirme olayını hatırlayınız. )
bu ülkede enbüyük komutan Cumhurbaşkanıdır.
önce komutana bak ondan sonra konuş.

genelkurmay kaç defa söyledi hatta yalvardı. sınır ötesi harekat şart şart diye. ama akp ne yaptı önce abd den izin sonra askere izin.
ne oldu sonuçta sizin akp nin sıçtığı bok askerin üstüne kaldı. hani sınırlarımız bbg evi gibiydi. hani sam amcanız size anlık istihbarat verecekti. ne oldu. pkk boşaltıyor biz gidiyoruz.

bırakın bu artistik hareketlerinizi. suçunuzu kabul edin. sizin döneminizde terör daha da can sıkıcı oldu daha da güçlendi.
askere suç atmayın. ASKER BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ. sizin en büyük düşmanınız
maşallah sende bayağı bi koca kafalısın

anlaşıldı. sen çok ileri zekalısın. ileri görüşlüsün.
sen nasıl anlarsan anla. benim söylediklerimi dikkatli oku.

işte senin anlamadığın noktalar bunlar. asker terörist karşısında olsa bile önce dur der sonra vurur. bunu senin akape yaptı. yok topluma kazandırma silah bırakma, ab uyum paketi, zart zurt.

(bu ülkede emir çıkmadan bir kuşun bile vurulamayacağını herkes biliyor. ırakta amerikan askererinin çuval geçirme olayını hatırlayınız. )
bu ülkede enbüyük komutan Cumhurbaşkanıdır.
önce komutana bak ondan sonra konuş.

genelkurmay kaç defa söyledi hatta yalvardı. sınır ötesi harekat şart şart diye. ama akp ne yaptı önce abd den izin sonra askere izin.
ne oldu sonuçta sizin akp nin sıçtığı bok askerin üstüne kaldı. hani sınırlarımız bbg evi gibiydi. hani sam amcanız size anlık istihbarat verecekti. ne oldu. pkk boşaltıyor biz gidiyoruz.

bırakın bu artistik hareketlerinizi. suçunuzu kabul edin. sizin döneminizde terör daha da can sıkıcı oldu daha da güçlendi.
askere suç atmayın. ASKER BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ. sizin en büyük düşmanınız
maşallah sende bayağı bi koca kafalısın

ya bırak edebiyat parçalamayı

Sınırötesi harekat yetkisi verileli bir yıldan fazla oldu adamlar ellerini kollarını sallaya sallay karakollarımızı basıyorlar.

adamlar 1200 kişi le kandilde bağıra bağıra bağıra 10 gün süren toplantı yaptılar ama neden se o tarihlere denk gelen tek sınırötesi harekat yapılmadı. oysa her hafta düzenli yapılıyordu

asıl koca kafalı sizsiniz.

neyse sen bırak bizim vatan sevgimizi tartışmayıda sizin ulusalcı babalarınızın PKK ile terörist başı ile nasıl ilişkisi varmış sen onun hesabını ver
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/496807-1200-pkk-liyi-neden-oldurmedik.html

Geri