12 Yaşında Evlendi 13 Yaşında Anne Oldu

ℓσя∂;4894838' Alıntı:

Bu olay Türkiye'de yaşandı. Jandarma el koydu. Baba ve imam nikahlı eş gözaltında.

Kızın babası ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.

300120102309157504556_2.jpg

Şanlıurfa Viranşehir'de Aşağı Tekneli Köyünün Yaban Mezrası'nda ikamet eden 13 yaşındaki S.T'nin doğum yaptığını öğrenen jandarma ekipleri konuyla ilgili
soruşturma başlattı. S.T'nin 1 yıl önce babası H.T tarafından akrabası olan S.T ile imam nikahıyla evlendirildiğini belirlendi. Baba ve kızın
birlikte yaşadığı kişi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak : 12 yaşında evlendi 13 yaşında anne oldu - Şanlıurfa, Viranşehir, anne, doğum, Bebek - Yazete.com

yav ne biçim iş diger tarafta kadın gunduz sevgilisenin altına gece kocasının altına yatıyor ikiz cocuk doguruyor buna devlet bişey demiyor ama beri tarafta namusuyla evlenene insanlara bir suru ceza.boyle devlet istemiyorum arkadas..

bu ulkede namuslulara kanunlar ortalıgı dar ediyor namussuz surtuklere veya p....vnkllere hersey serbest.lafa gelincede %99 u musluman ben % 15 musluman oldguna bile inanmıyorum..

yav ne biçim iş diger tarafta kadın gunduz sevgilisenin altına gece kocasının altına yatıyor ikiz cocuk doguruyor buna devlet bişey demiyor ama beri tarafta namusuyla evlenene insanlara bir suru ceza.boyle devlet istemiyorum arkadas..

bu ulkede namuslulara kanunlar ortalıgı dar ediyor namussuz surtuklere veya p....vnkllere hersey serbest.lafa gelincede %99 u musluman ben % 15 musluman oldguna bile inanmıyorum..

12 yaşındaki bi çocukla evlenen kişi sapıktır çocuklara taciz edenlerden ne farkı var bu olayın yaşıtları okula giderken o iğrenç bi adamı tatmin edior ve bu olaya namuslu bi olay diyorsun ya yuh

12 yaşındaki bi çocukla evlenen kişi sapıktır çocuklara taciz edenlerden ne farkı var bu olayın yaşıtları okula giderken o iğrenç bi adamı tatmin edior ve bu olaya namuslu bi olay diyorsun ya yuh

nmt namus olayını bundan once farklı yerlere de getir.
o yaltaki kızlarda sehirlerde ne iş yapıyor sende iyi biliyorsuynb.

ben bunun taraftarı olarak demedim sadece 2 olayı karsılastırdım ve cezai mueyyidelerin 2 si karsısındaki durumunu kıyasladım iyi oku..

iyiki doğar doğmaz evlendirmemişler....yahu çocuk olmadan çocukmu doğurulur..

yazıklar olsun o anne babaya daha kendisi cocuk

Tek sebebi cehalet. Düşüncelerine göre çıkarları bunu gerektiriyor. Uzun vadeli düşünemiyorlar.

bu g.doğudaki çocuk yaşta evlenmelerden bıktım ya midem bulanıyor , hadım mı etmeli napmalı bu gibileri ....

nmt namus olayını bundan once farklı yerlere de getir.
o yaltaki kızlarda sehirlerde ne iş yapıyor sende iyi biliyorsuynb.

ben bunun taraftarı olarak demedim sadece 2 olayı karsılastırdım ve cezai mueyyidelerin 2 si karsısındaki durumunu kıyasladım iyi oku..

Hey gidi Kemal Sunal.. Ne guzel demissin :smile:

"Arap sen icme bokunu cikariyosun :)"

12 yasinda bir kiz cocugunun evlenmesi anca seriatcilarin isine gelir ki onlarida goruyoruz zaten.. Yazik, ayip.. Cocuk daha o..

Allah akıl fikir versin !

nedense hiç şaşırmadım yer Şanlıurfa olunca !!!

Geri