12 Yaşında Evlendi 13 Yaşında Anne Oldu

ℓσя∂

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Bu olay Türkiye'de yaşandı. Jandarma el koydu. Baba ve imam nikahlı eş gözaltında.

Kızın babası ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.

300120102309157504556_2.jpg

Şanlıurfa Viranşehir'de Aşağı Tekneli Köyünün Yaban Mezrası'nda ikamet eden 13 yaşındaki S.T'nin doğum yaptığını öğrenen jandarma ekipleri konuyla ilgili
soruşturma başlattı. S.T'nin 1 yıl önce babası H.T tarafından akrabası olan S.T ile imam nikahıyla evlendirildiğini belirlendi. Baba ve kızın
birlikte yaşadığı kişi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak : 12 yaşında evlendi 13 yaşında anne oldu - Şanlıurfa, Viranşehir, anne, doğum, Bebek - Yazete.com

Ekli dosyalar

• 12.jpg
    12.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 903
Sorarım o İlerizekalı (!) Aİleye Neden o yaşta Evlendirmişler .. Ya Ne Salaklar Var off

cehaletin bu kadarı bu zamanda olacak işmi :s

Zihniyetsizlerin,zihniyeti bozuk.Çocuk ne yapsın doğurmasında!.Çocuk,çocuğu ile evcilik oynar artık.

mantığa bakarmısınız yaa 12 yasnda daha sübyan hasta zihinler...

12 yaşında daha çocukluğunu yaşamadan ne dertleri var acaba bu nasıl bi anlayıştır

allah akıl fikir versin

başka bişe demiyorum

pfff, canımı sıktı şimdi bu haber :(

Verdiği adamdan başlık parası istediyse o paraları yemeyi düşünüyordur.

bu işin sonu yok cezalar caydırıcılığı olması lazım :mad: bıktım bu haberlerden yeter yaaa :mad: kaçıncı yüzyıldayız :mad:

Abi eğitim yokki allahın unuttuğu yerde eğitim varsa bile can korkusu yüzünden gidemiyorlar niye?
Nedeni malum PKK
Haa dersin aklımı yok evet ileri zekalılar birazcık akıllarını zorlasalar ölecekler sanki yarım akllılar :thumbdown:

islama gore ergenlige girmis bir insanla evlenilebilr ama kanunlarımıza gore bu yasaktır

maalesef hala gunumuzde bu cehalet hala surmekte daha bunun gıbı neler var neler.....Ne zaman akıllanacak bu ınsanlar....

Bir bireyin evlenmesi icin fiziksel evresini tamamlamis olmasi yetmez,o evliligi tasiyabilecek olgunlukta olmali öncelikle:cursing:
Allah islah etsin.!

İnsanın özgürlüğünün ksıtlanması kadar kötü birşey yok.
12 Yaşında bir kız tabiki istediği için evlenmedi zorla evlendirildi.
İnsanların beynine hükmetmek insanında değil kendi çocuğunun acınacak bir durum ahmaklık.
Cumhurietle ancak devlet yönetiliyor bu afedersiniz dingiller hala saltanatı içinde yaşatıyorlar.
Bizede patlasın demek düşüyor...

Geri