GemaR
Banned
Vatan olmadan derken kastım , hür olarak yaşayabildiğin , sana ait topraklar olmadan demek istemiştim.Esir iken mümkün müdür ibabet??? Peygamber efendimizde durum farklıydı , Medine'de hür bir durumdaydı.Ama Türkiye , Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra asla tam bağımsız olmadı.Ve git gide bağımlı hale geldi.Savunduğun Menderes bey , Gümrük birliği ve NATO ya soktu ,
Özal ; Yabancı sermayeyi , yani sıcak parayı serbest bıraktı , Türk Lirası'nın değeri düştü
Erdoğan ; Bugün ülkenin kendine ait olan hemen hemen hiç bir kurumu yok ve bir çoğu yahudilerin elinde !?
Bunlar tesadüf müdür sorarım sana ?
Esirlik başka esirkende ibadet edersin ki o ibadet daha iyidir.Çünkü Allah seni neyle sınayacak bilemezsin.İsteseydi seni afrikalı yaratırdı şuursun bir şekilde yaşar ölürdün.
Biz sebebe sarılarak korumakla mükellefiz.Mesela Osmanlıyı son nefesine kadar kıruyanlar vardı ama Osmanlıyı yetrsiz görenler vardı.Haklı olan kim ikiside.Çünkü ikiside doğu bildiği şeyi yapıyor.Birisi gelecek için yapıyı değiştirmekistiyor birisi Allah için ümmet için değişmemesini.
Ama Allah ne diyor değişecek hatta hadislerde Hz.MEhdi(as) gelmeden halifelik kalkacak diyor.
Hz.Mehdi(as) için Osmanlıyı yıkıp yeni bir düzen yaratıyor.Birçok insan bunu bilmez çünkü dikkat etmez hadislere.
Yine Cumhuriyeti kurduğu gibi yıkılacağı günde gelecek ama tabi büyük ihtimalle İslamiyetin hakimiden sonra tam hatırlamıyorum ama yıkılmak bir yana değişimler olacaktır inşaAllah...
Şimdi düşün Bütün insanlar iman edecek ayette ne diyo Hz.İSa(as) yönelik konuşarak sana inanmayacak tek kul bırakmayacağım.Şimdi bu adam atocu olsa ne olur İsrailci osa ne olur.Eğer iman etiyse senin kardeşin olacak.Ha ismaile gitmiş ha İvanova ne fark eder...