Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Not: Eğer oynayacaksanız bu kuponlardan en az ikisi patlayacaktır çünkü kontra tahminlerde bulundum , dikkatli olmanızı ve aklınıza yatmayan maçları çıkarmanızı tavsiye ederim.)
Kesin diye bir şey yok sadece tavsiyelerim ve oynamış olduğum kuponlar var ve bu konuda uzman sayılırım tutturmuş olduğum kuponlar bana şahittir.
Açtığım konu parayı kesin bulacaklara değil paraya ihtiyacı olanların bakıp değerlendirmesine yöneliktir yani benim tahminlerimlerimden aklına yatmayan varsa çıkarabillir yada tahminimi değiştirebilir her türlü özgürlüğü veriyorum.
Gece üçten beri bu maçların ihtimalleri (performans,form sakat cezalı evsahibi deplasman vsss) üzerine çalıştım kafam hoşaf gibi oldu şimdi avrupa elemelerine baksam çok hatalı tahminlerde bulunurum akşama doğru belki kupon yaparım .
Canlı yayınları bulunca affetmiyorum genelde athenet ten takip ediyorum en son Tigre - Boca maçı ve ardından da Houston - Revulation kazmalarının maçlarını izledim..
(Kuponlar yürüdükçe nerde canlı yayın varsa arayıp buluyorsun zatii , yeterki kuponlar yürüsün ben koşarım...)