118 yaşında...fazla söze ne hacet...

elif-mine

New member
Reaction score
0
118'lik dede için Gül aday olmalı!

Seçim günü sandığa oy atmak için koşan 118 yaşındaki bir dedenin sözleri AK Partili vekil için adeta mesaj gibiydi: "Kızım 118 yaşındayım. Abdullah Gül'e oy vermek için geldim!"

1186650013.jpg
MKYK toplantısında konuşan Malatya vekili Öznur Çalık, "Oy veren 118 yaşındaki dede 'Kızım ben Abdullah Gül'e oy vermek için geldim' dedi. Biz bu oyu bu olaylardan dolayı aldık" diye konuştu..

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu MKYK'da, Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek geldi. Çalık, seçim günü sandıkta karşılaştığı 118 yaşındaki bir dedenin, "Kızım ben bu yaşımda Gül'e oy vermek için geldim" sözlerini aktararak, "Biz bu oyu yaşanan bu olaylardan dolayı Sayın Gül'den dolayı aldık" dedi. AKP MKYK, dün Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda, herkesin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı konusu sadece bir üye tarafından gündeme getirildi. Erdoğan başta olmak üzere üyeler, bu hassas konuyla ilgili görüş belirtmekten kaçındılar. Dışişleri Bakanı Gül ise, adaylık konusu yerine dış politikada yaşanan gelişmeleri anlattı. Toplantıda, Gül'ün Cumhurbaşkanlığına adaylığıyla ilgili konuşan tek isim Malatya Milletvekili Öznur Çalık oldu. Çalık, seçim günü sandık başında karşılaştığı 118 yaşındaki bir dedenin, "Kızım 118 yaşındayım. Oy vermek için geldim. Abdullah Gül'e oy vereceğim. Ona haksızlık yapıldı" şeklindeki sözlerini aktardı. Çalık, "118 yaşındaki bu dedenin sözleri beni çok duygulandırdı. Biz bu oyu aldıysak yaşanan bu olaylardan ötürüdür. Sayın Gül'den dolayıdır. Bunun dikkate almalıyız" dedi ve Gül'ün cumhurbaşkanı olmasına destek verdi.

Çalık'ın bu sözlerini Başbakan Erdoğan not alırken, diğer üyelerin Cumhurbaşkanlığı konusuna girmedikleri öğrenildi.

kaynak

118 yaşındaki dede(imiş) neden bunu söylemiş ?

Gülün siyasi geçmişini yada ne için kimler için çalıştığını bildiği içinmi ?

Bence hayır. Akp nin siyasi arenada saltolarla anlaşılmaz uslübu ile seçtimedir mağdur ettiler politikasının ürünüdür.

Ayrıntı gözden kaçıyor. Seçtirmediler değil. Seçemediler ! Kendi beceriksizliklerini başkalarına ihale ettiler. İnsanları kandırdılar. Siyasi arenedaki kendi başarısızlıklarını görmezden gelip her tarafa her kuruma çattılar.

Eğer bu ülkede sadece bu göstermelik mağduriyet politikasına oy veren oldu ise. Gerçekten durum içler acısı. Durumu analiz edemeyen çoğunlukların önünü göremeyen insanların davranış biçimleri ve eğilimleri bu ülkeyi çok zor duruma sokacaktır.

Şimdi AKP nin siyasetteki saltosu Gülü vazgeçirme Erdoğanı o koltuğa oturtma çabasıdır. Dikkat edin 3 4 günden beri gazetelerde atılan manşetlere ?

Kapılı kapı ardındaki şeyleri kimler nasıl dışarı basına sızdırıyor. Gazeteler siyasi uzalaşı için gülün çekilmesini vurguluyor. Bu AKP'nin 2. manevrası. Gül çekilecek. Değiştim diyen Erdoğan kubbeye oturacak.

Akp kukla basına veriyor yazacakları şeyleri onlar yazıp çiziyorlar.

Siyaset ters açıdan bakmak olduğu kadar da netliğin ve sözünün gereğini mertçe delikanlıca arkasında durmak demektir !

Ben erdoğan gibi ABD denin damından bu ülkenin yönetimine düştüğü gibi düşmem :D

Dede değil imiş nene imiş :D

Babaannemde Tansu Çillere Kadın olduğu için oy vermek istemişti. Sandığa gidince yine vazgeçmemişti :D

zu h aha aha...
düşmesen şaşardım zaten...
nine değil dede...

onun işi gücü provake zaten :D

tebrikler yehovan...
hatanı düzeltmişsin arkadaşım...
bu yolda devam dediğimize gelceksin elbettt...

elif-mine' Alıntı:
tebrikler yehovan...
hatanı düzeltmişsin arkadaşım...
bu yolda devam dediğimize gelceksin elbettt...

Biz hatalarımızı görüp düzeltirizde. Temennim sizinde hatanızı görüp Bu yol uçurum yolu diyip yönünüzü değiştirmeniz.

Fazla vakit kaybetmeyinde

İnsan beşer elbet şaşar,eyler hata dörder beşer.

sözünü fazla su istimal etmeyin.

İnsan beşer elbet şaşar,eyler hata dörder beşer.
Bugün geçti yarın var mı?Ölenler hep ihtiyar mı?
Hamdık,Yandık,Piştik,Elhamdulillah.
Mal da yalan mülk de yalan al birazda sen oyalan

Sözün tamamı.

7den 70ne diye bir söz vardır ya artık onların sınırları da zorlanıyor..
7den 70e herkes anladı bazı şeyleri ama yine anlamamakta ısrar edenlere
acıyorum. Cumhurbaşkanını yeni meclis seçsin diye bas bas bağırdılar.
Yeni meclis seçildi yine Gül'e laf yine laf. Gül yerine başka aday gelsin
yine bir ton laf. Adam olmayacak kişilerle uzlaşma ne için yapılsın ki.
İlla 'ben toplumun belli bir kesimini temsil ediyorum ama yine benim dediğim
olacak' mantığıyla olmaz bu. Gülü, Türkiyenin yarısı gibi, Çankayada görmek isterim.

7 den 70 e degil 118 e kadar herkes yani halk gül diyor...

hepimiz bir gün gülecez inşaallah ;)

çankaya gülecek halk gülecek

temennimiz bu : )

saygılar,

Leke' Alıntı:
Valla ilginç . Yakında Ak Sakallı DeDe rüyalardan çıkıp abdullah gül aday olsun derse şaşırmayın .
:D

gül sendromu yaşayanlar belki görebilir :saskin :durdurun

Herkes istiyor heralde. Bir Erdoğan istemiyor. 367 problemi Gülün seçilemiyeceğini gördüğü zaman ADAYIM GUL KARDESIM dıyordu.

Şimdi 367 sorunu kalktı. Hala tık yok. Erdoğan Gül kardeşin adaymı ? De hadi konuş. Bak çelik Çomaktan oynamaktan vazgeçirdik Muhalefeti. Bu sefer senmi eline altın Çomağı.

Aman dikkat et Kafan dönmesin. Bu sefer bayılıp arabada yine kalırsan 2. balyozu nerden bulacak korumaların. Onu 2.kez acık artırma ile alabilecek zengin vekil arkadaşların var mı ?

konuyla alaksız mesajlar silinmiştir..!
aranızdaki çiçek böcek muhabbetlerini pm veya msn yoluyla konuşun..!

yehovan' Alıntı:
Herkes istiyor heralde. Bir Erdoğan istemiyor. 367 problemi Gülün seçilemiyeceğini gördüğü zaman ADAYIM GUL KARDESIM dıyordu.

Şimdi 367 sorunu kalktı. Hala tık yok. Erdoğan Gül kardeşin adaymı ? De hadi konuş. Bak çelik Çomaktan oynamaktan vazgeçirdik Muhalefeti. Bu sefer senmi eline altın Çomağı.

Aman dikkat et Kafan dönmesin. Bu sefer bayılıp arabada yine kalırsan 2. balyozu nerden bulacak korumaların. Onu 2.kez acık artırma ile alabilecek zengin vekil arkadaşların var mı ?
Kardeş süper noktadan yakalamışsın.:durdurun Çok doğru söylüyorsun hani ortada 367 sorunu kalmadı ama erdoğanda tık yok

Geri