''11 saniyede nasıL uykuya daLınır''

sao paylaşımın için.
ben zaten şu siyah renk hayal etme olayını yapmaya calısıyorum.daha önce de farketmiştim zaten eğer yatağa yatınca o gün olan bi olayı kafanda canlandırırsam uzun zaman dikkatimi onlara vermiş oluyorum.çabuk uyuyamıyorum.
eline sağlık.

AdımLarı tek tek uyguLadım gerçektende uykum geLiyor:D

sölim ben size:D aksama kadar yorucu bi işte calısın:D yastıga kafanızı koymanızla uyumanız bir oluyo:D

dur bi deniyeyim...
Vücudumu, yüzümü gevşettim
gözleri rahatlattim
resimler deleted
siyah rengi hayal ediyo... ZzzZzZz

sallayın yha bunlar N.L.P bi boqa yaramaz merwiş kusura bakma kardeşim

fortminor o sallanan kafalar warya süper iigi komuşuşun lan ben serettim onuii

Selam..

lazaslan' Alıntı:
madde 4 : Kafanızı boşaltın, resimleri silin.
Kafa boş olsa babam da uyur. Sıkıyosa gel sen boşalt. Onca derti kim boşaltabilmiş ki?
Bunu yazan düdük makarnasına sormak lazım. O koyun sayarak mı uyuyomuş?
Gözü kapatıyosun dertler sıralanıyor. Her taraftan problem insan resimleri fırlıyor.
Kafalar olmuş kazan gibi uyu uyuyabilirsen.
Yatar yatmaz uyumak gamsız insanların işi, bizim gibi hassas adamların deil...
Allah herkese huzur versin, sabır versin.
Paylaşım için teşekkürler Merwiş. :D
NOT : Laflarım sana değil bu araştırmayı yapanlaradır. Sakın yanlış anlamayasın...
bu sözlere pek katılmıyorum..
Ben başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum, uyku problemim yok..
Ancak işlerim o kadar çok ki, gamsızlıkla alakası yok, hergün stresli işler yapıyorum.. Tabiki benim uykum yorgunluktan daha çok..:goz:

bu gece deneriz bakalım.. =)

:durdurun uuhuhu bende jar etmiyor al saate ba hala deli z.kmiş gibi ayaktayım :vur

en ıyısı sabaha kadar pc sonra zaten zoom...hahh ama bu benım gıbı aylak ogrencıler ıcın... tesekkurler paylasım ıcın

ßenim için kafa Boşaltmak Çok Zor bide Aşık Olunca deme keyfime Tek Bİr Resim Kafamda gezio Video Gİbi:D

hiç uyku probLemim olmadı.. pc yeterince gözümü alıyo kapadımı zaten acamıyorum :D

uyumak içiin en güzel yöntem benim bulduğum ki ben yıllardır uyku problemi çeken biriydim şimdilerde bu yöntemle 10 dk bile sürmüyor uyumam her yatağa girdiğimde ya eğlenceli bir cizgi roman yada ilginç bir kitap okuyorum kafam boşalıyor ve sorunsuz uykuya doğru kalkış.... Bu şekilde kendini alıştır çünkü uykuya geçmeden beynin boşalmış olması gerek yada huzur veren düşünceler olması gerek...

Geri