11 eylul yalanı

ne diyim adamlar ileriye dönük düşünüyorlar.aslında ırakı vermeyip biz savaş açsak daha iyi olurdu.hiç olmazsa gücümüz eşit olurdu..baksan adamlara filim gibi oyun oynuyorlar.

zaten siyonistlerin bir oyunu olduu belliydi ...
ben cok takip ettim bu konuyu gazete ve dergilerden netten de öel ama ABD nin bi oyunu olduu cok bariz ortadaydı zaten ...sadece birtakım olayların patlak vermesini isteyen ABD bahane olarak bu yolu kullandı ve de amacına ulaştı ....
biz uyumaya devam ediyoz ....
saol ifrit paylaşım için +100 ;)

siz onları hala ucak mı zannediyosunuz yaw :) ucan bisi ama ucak diil onu bilin :)

Baktim Fakat Bİrsey Anlamadim CÜnkİ İngİlİzce Bİlmİyorum Bİrİ Annlatsin Da Anliyalim Merak Ettİm

arkadaşlar bu videonun türkçesi var bende eklerim buraya pentagon olayı şöle bildiğiniz gibi 5 bi yapı pentagon ve 3 kademden oluşuoo füzenin girdiği ksıımda daha önceden boşaltılmış kısım dikkat etiyseniz hiç insan ölmedi orda ve fazla zarar gören eşyada yok tesadüf üstüne tesadüpf koca boing iğne deliğinden geçip kimseyi öldürmeden bişey yakıp yıkamdan parçalanıo

bunların bütün araştırmalarında bu yalanlar mevcut...Asıl maksatları ne bilmiyorum ancak bu yalanlar sayesinde kendilerini asla açık vermeyen ve dünyaya meydan okuyan birer güç olarak gösteriyorlar...Artık amerikanın hiçbir verisi doğru olamaz...Ta ki hayatı varlığı tehlikeye giresiye kadar...

Geri