11 eylul yalanı

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
11 eylul saldirilarinin duzmece oldugu vs vs heryerde yazildi cizildi
iste onlardan birisi

mutlaka bakin we amerika nasil yalan uydurmus ogrenin

gozlerinize inanamicaksiniz

http://www.neiu.edu/~ayjamess/hmmm.htm#Main

y0rumsuz...

Çoğu kişi ikiz kulelerle ilgilenirken bu adamlar farklı bi yere bakmışlar... Çok inandırıcı bi teori...

yuh bukadarda olamz yanı ucak delmıs ha valla adamlar dunyay yalan soyluyo bıde ozgurluk fln dıo ya olamaz yanı herkezın bakması gereken bı dosya bu

ne sallamasi yahu, ordaki yazilari okumadin galiba, okuyup ta anlamamis olabilirsin,

ucak kazalarinda ucaklarin kic kisimlarinin zarar gormedigini yaziyodu sonrada onlarca resim gosterdi, 60 tonluk ucak ne oldu?

bide nasil olduda ic halkaya kadar girebildi ucak? bariz bi fuze yarmis gecmis iceri

orda olen yolcular nerde peki? onlarin hic anildigini duydunuz mu?

cat pat ingilizcem warda flash cok hızlı be abi :D:D:D

Çok inandırıcı.Aslında bi teoriye göre de Amerika Ladin ile anlaşıp savaş açabilmek için böyle bi saldırı düzenlemiş.Çarpan uçakların yakın çekim görüntülerini görmüştüm camları yoktu.Ayrıca Uçakta öldüğü idda edilen kişilerin yakınları hepsi 2 ve 3. derceden CIA personeli olduğu ortaya çıkmıştı...

çok hızlı geçiyo yazılar ingilizcem kasıldığından 2 posta izledim. bu olay olduğundan beri zaten terör saldırısı ihtimaline şüpheli bakıyodum. eğer kullandıkları fotolar gerçekse nere gitmiş o 60 tonluk uçak;) var abi bu işte kesin var bi b*kluk

ifrit çok iyi izleyip okudum hatta ordaki kabloların önceden koyuldunu patlatıldını varsayıyor
bende bir şey diyim aslında ikiz kulelere çarpan uçaklar amerikan askeri hava ambargo uçakları ve mantık yürütün pentagon dünyanın en iyi korunan bir yeri oraya değil bir uçak bisiklet bile girse adamlar saatler oncesınden haberleri olur kaldıki uçak rotasından çıkalı 30 dk olmus güya ve pentagon gıtmeye baslamıs pekı bu herıfler kerizmide haberleri olmuyor
ayrıca uçakta ölen yolcukların bir hayatı yok hiç anılmadı aileleri medyaya hiç çıkmadı
ve uçakta öldüğü varsayalan seyid mahmut el nari nin babası oğlumu şu an kahirede daha dün konuştuk demiştir. herşey komplo ve düzmece bununla uçaklar bilerek sabah 8 sularında çarptı ölü sayısı çok olmasın diye ve aslında tahmin ettikleri şey olmadı onlar uçaklar uzaktan kumandalıydırlar ve sadece yandan çarpım zarar vericeklerdi ama kulelerin yıkılması onlar için çok oldu

SONUÇTA ABD FAŞİSTLERİ PİSİKOPAT BİR MANYAKLIK İÇERSİNDELER VE
bu ırak savaşını başlatmak için bir bahanedir.
AYN ŞEKİLDE 1999 YILINDA 19 DEPREMİNDE BİZİM ÜZERİMİZDE DENENEN BİR MAKİNA DENEMİŞLERDİR BUNUNLA İLGİLİ ÇOK İSİM GEÇEN BİR DOKUMANDA VAR ONUDA ALIM KOYUCAM
bush110fi.jpg

Eceli Gelen Köpeklerin Yaptığı bir İş. AAmerika Yok Olma Yolunda Hızla İlerliyor. O yüzden Kendini Değişik Coğorafyalara Yayıp Yok Olma Süreçlerini Uzatmak İstiyorlar. Ama Nafile. Bu Dünya Kimselere Kalmazz
(şimdilik)...George Pusht Herhalde Çok Rise Of Nations Oynadı. Ama Aresin Dediği Gibi Bu Pis Ülke Dünyanın Heryerinde Oyunlar Oynuyo. Depremler Seller. Tsunamiler Fln. Bilim Çok İlerledi .Ama Bizde Değil.Soysuz Köpeklerin Elinde..

AbD'nin tek amacı Kendi ülkesinin çıkarlarını gözetmektir . Komplo teorileri kurup Irak'ı işgal etmiştir . Tamam ama bu teorileri dahada uzatmanın manası yok . Adamlar şu anda AbD'nin 20 yıllık yakıt ihtiyacını ( ki dahada fazla yıl diorlar 20 kesin ) petrol olarak Irak'tan bedavaya temin edicek . Ama Iraklılara hiç acımıyorum . Adamlar AbD girdiğinde Welcome çekiyorlardı .
Hiç vatanlarını savunmadılar şimdi bas bas bağırıyorlar zalim Abd diye .
Türkiye'de ki tesla açıklaması benim için saçmalıktan başka birşey değil . Oda komplo teorisi .
Adamlar Red Alert 2 fazla oynamışlar bu teoriyi üretmişler . Tr'de en deprem olmaz denen yerde deprem oluyor . Deprem kuşağında olan bir ülkeyiz hala birileri çıkıp yok teslayla oldu filan inanmayın arkadaşlar böyle safsatalara . O zaman Japonya'da deprem kuşağında hergün Ruslar ordada Tesla ile deney yapıyor .

gerçekten iyi bi teori! Amerika yıllardır aradığı savaş nedenini bulmak için yapmış olabilir?

Bi tv programında birini izlemiştim. ne programı ne de adamı hatırlıyom.
adamın istihbarat birimleriyle yakın alakası var ve adamı dinleyen biri bişeyler bildiğini rahatça anlıyo. sıkıp sallayan tiplere benzemiyo ve çok mantıklı konuşuyodu.adam bu deprem tetikleyici silahlar hakkında falan konuştu bisürü belge gösterdi.
Askeri kurumların haftalık dergilerinde(veya herneyse iştebilgilendirme amaçlı bi zımbırtı) bile bu deprem tetikleme silahları hakkında detaylı bilgiler war arkadaşlar. ben de konun uzmanı değilim ama böyle şeyler de hemen düzmece diye kestirip atmamak lazım. bu tip silahlar ve teknolojiler çok yıllar öncesinden kullanılmaya başlanmıştır.
17 ağustos depremiyle ilgili de çok ilginç şeyler duymuştum. bakalım ciddi bi kaynak bulabilirsem eklerim buraya

az kaldı şerefsizler yakında TÜRKİYE'ye girmek içinde bi bahane bulurlar ama biz ırak takiler gibi sessiz kalmayız....

A R E S
evet onu bende okudum, kıyamet teknolojileri ydi sanırım. tesla makinası... bana da inandırıcı geldi aslında.

bide o kalemlikten bende istiyorum :(

diycek bişi yok zaten 60 tonluk uçak ve 36 küsür galon benzin orayı cehennem yapardı ve bi uçak 2 blok geçer tamam ama tek bi delik olarak mı kalır zaten roket diyolar izlediğimiz videoda dikkatli bakın...o depremde düzmece zaten dünyanın hiç biyerinde deprem olduğunda bir ışık hüzmesi belirmemiştir ama 17 ağustos depreminde bu olmuştur kesin bi b.k'luk va bunlarda...

Geri